Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Zeist
Centre
ICHI
ICHI Reviews

ICHI

Asian, Japanese, Sushi

Photo of restaurant ICHI in Centre, Zeist

Fast and free booking for:

Reviews of ICHI (102)

Read what people think about ICHI. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about ICHI before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about ICHI and book a table with confidence!

4.9/6

102 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
644
529
412
312
23
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Rob B.6 days ago · 1 review

Zag er allemaal goed verzorgt uit eten was voortreffelijk vriendelijke bediening, gezellig indeling. Enige minpuntje wij zaten in het voorste gedeelte, als klanten dan gingen roken kwam de rooklucht naar binnen. Daar wij beiden niet roken was dit wel hinderlijk als je zit te eten. Maar ondanks dat is het zeker voor herhaling vatbaar. mvg Rob en Ria.

"Average"
3/6
Arjen H.a month ago · 1 review

Grote groepen en veel lawaai weinig gezelligheid eten was goed

"Very good"
5/6
Julian S.a month ago · 1 review

Zoals altijd weer heerlijk gegeten bij Ichi. De lekkerste sushi van Zeist en omstreken!

"Very good"
5/6
Yvonne V.a month ago · 1 review

Vriendelijke bediening en ook lekker gegeten! Zeker voor herhaling vatbaar!

"Very good"
5/6
Ellen J.2 months ago · 1 review

Gezellige sfeer, ruime keuze en heerlijke gerechten, vriendelijke en vlotte medewerk(st)ers. Bestellen via de app werkt heel goed. We komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Jamila K.2 months ago · 1 review

Altijd een goede ervarinb bij Ichi! Dit is onze vaste restaurant voor date night :)

"Good"
4/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Sinds lange tijd weer bij ichi gaan eten. Het was oké. Het restaurant is wel wat verouderd, zal een mooie upgrade kunnen gebruiken dan oogt alles weer fris. We hadden een aantal krokante sushi’s, helaas was het net alsof je brood naar binnen aan het werken was. Een aantal geflambeerde sushi’s waren ook wat aangebrand. Het was oké maar wel eens beter gehad.

"Excellent"
6/6
Djoey C.2 months ago · 4 reviews

Zoals altijd was het weer super lekker. Tot de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Dorine B.2 months ago · 1 review

Zoals altijd erg lekker, vriendelijk personeel en prima service! We hebben genoten!

"Good"
4/6
Chris J.3 months ago · 1 review

Eten en drinken was lekker service was ook goed .

"Excellent"
6/6
Djoey C.4 months ago · 4 reviews

Was weer super. Weer kwaliteit geleverd. Zijn al een tijd vaste gasten.

"Average"
3/6
RM G.4 months ago · 1 review

Jammer dat we in een wereld terecht komen dat de bestellingen via een scan op je mobiel gaan en niet meer bediend worden. Rare wereld wordt het. Ga er niet nog een keer heen wordt liever bediend met een gesprek aan tafel.

"Excellent"
6/6
Djoey C.4 months ago · 4 reviews

Super gegeten. Eigenaren en personeel zijn hele fijne mensen. Mijn favoriete restaurant.

"Excellent"
6/6
Djoey C.4 months ago · 4 reviews

Super gegeten. Leuke sfeer. Eigenaren en personeel zijn hele fijne mensen. Mijn favoriete restaurant.

"Excellent"
6/6
Ka ming S.5 months ago · 1 review

Was heerlijk sushi, en was gezellig, ook service ook goed.

"Good"
4/6
Hendrik v.6 months ago · 1 review

Eten en bediening waren goed. Alleen het zelf doorgeven van bestellingen via je mobiele telefoon is niet zo mijn ding.

"Excellent"
6/6
Aimée D.6 months ago · 1 review

Vriendelijke snelle bediening, nu was t ook erg rustig maar het is altijd prima, lekkere verse gerechtjes , voldoende variatie, aanrader

"Excellent"
6/6
Jan A.6 months ago · 1 review

Super lekker gegeten, ruim keus uit sushi en warme gerechten, bediening was erg aardig,

"Good"
4/6
Willem D.6 months ago · 1 review

Lieve gastvrouw. Hardwerkend personeel. Alle bestellingen moeten met de telefoonapp besteld worden. All you can eat voor €43 pp. Luxe drankjes moeten apart afgerekend worden.

"Very good"
5/6
Hanneke R.6 months ago · 1 review

Gezellig, sfeervol restaurant. Veel keuze aan heerlijk eten. Wat er voor ons uitsprong was de hartelijkheid van het personeel, dat maakt het voor de klant ook heel relaxed. Gewoon rustig genieten met een fijne playlist muziek op de achtergrond

"Very good"
5/6
Jan B.7 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Wij komen binnenkort weer naar Ichi.

"Very good"
5/6
Robert J.7 months ago · 1 review

Was goede prijs - kwaliteit en goede service en dit sfeer!

"Not good "
2/6
C D.8 months ago · 1 review

Het eten was echt heerlijk zoals altijd maar de bediening was slecht. Het eten werd op tafel gezet maar de bediening had geen idee wat het was. We hadden drank inclusief maar moesten continu vragen of we drinken mochten bestellen. Vervolgens kwam het drinken niet en moesten we daar ook meerdere keren om vragen. Zo ook met de koffie. 2 mensen bestellen koffie, de ene had hem al op voordat de andere hem kreeg. Heel jammer want we kwamen hier graag en hebben dit nog niet eerder meegemaakt.

"Good"
4/6
Hanna R.8 months ago · 1 review

de ober vertelde ons dat we iets hadden besteld wat niet zo was, kwam 3 rondes telkens weer op tafel, hij maakte er later ook nog een probleem van. eten is verder lekker, naast de hoeveelheid saus, rijst en frituur bij wat je besteld

"Excellent"
6/6
Frans G.9 months ago · 1 review

Altijd lekker en gezellig bij Ichi. Personeel en eigenaren. Zijn altijd in voor dolletje en gesprek en heel geduldig

"Very good"
5/6
Duco B.9 months ago · 2 reviews

Good food, friendly staff. Fast service. We will be back!

"Excellent"
6/6
Fiona J.a year ago · 1 review

Erg lekker gegeten !Snelle service en vriendelijk personeel .Een aanrader

"Excellent"
6/6
Walter S.a year ago · 1 review

Heel vriendelijke bediening. Goed eten! Zeer snel werd alles gebracht op tafel. Geen minpunten te bedenken

"Very good"
5/6
Deedee W.2 years ago · 1 review

Really yummy sushi and staff are friendly! Thank you alot!

"Excellent"
6/6
Heleen U.2 years ago · 2 reviews

Super lekkere sushi en andere gerechten. Alles is vers, dat proef je. Behulpzaam en vriendelijk personeel!!

"Excellent"
6/6
Thierry T.2 years ago · 1 review

Klein restaurant wat een gemoedelijke sfeer gaf. geen vreetschuur waar de meeste All You Can Eat om bekend staan.

"Very good"
5/6
Petra D.2 years ago · 1 review

Overheerlijke sushi en geweldige bediening. Menukaart net even anders dan andere sushirestaurants en niet zo'n massale eetschuur. Bediening was persoonlijk, vrolijk en gezellig!

"Excellent"
6/6
Romy G.2 years ago · 1 review

Altijd goed. Goede kwaliteit, vriendelijke personeel heerlijk eten. Zowel de koude als warme gerechten.

"Excellent"
6/6
Heleen U.2 years ago · 2 reviews

Wederom heerlijk gegeten!! Wat een genot! Bediening is enorm aardig!

"Average"
3/6
Ignaas D.3 years ago · 1 review

service was prima in orde de sfeer was niet zo

"Good"
4/6
Martijn K.3 years ago · 1 review

Gefrituurd eten was vet, warm eten was oké, maar de sushi was heerlijk!!!!!!

"Excellent"
6/6
Yusan L.3 years ago · 1 review

Service was uitstekend! Het eten was als vanouds weer goed! Vis was vers en alles prima op smaak. Ze hebben hier de 1,5 meter goed in praktijk gebracht en kun je hier uitstekend veilig uit eten.

"Very good"
5/6
Anne-Floor K.3 years ago · 1 review

Was gezellig en er was een goeie sfeer. Ook was de bediening aardig

"Average"
3/6
Eva T.4 years ago · 1 review

Zeker 4 keer het bedienend personeel terug moeten roepen voor niet bestelde sushi’s of dingen die niet kwamen. Jammer..

"Good"
4/6
Daisy V.4 years ago · 1 review

Prima personeel, sfeer mag gezelliger. Maar kan door Corona borden komen. Eten was er snel, goed warm. Maar vond de smaak van sommige dingen flauw. Voor mijn smaak weinig sushi keuze.

"Excellent"
6/6
Alexandra v.4 years ago · 1 review

Prima eten, vriendelijk personeel en snel. Aankleding wat minder gezellig.

"Average"
3/6
Nienke v.4 years ago · 1 review

Mijn dochter en ik zijn er achter gekomen dat we sushi niet lekker vinden na voor het eerst dit te hebben gegeten. Maar dat is onze smaakt. Restaurant is naar onze mening sfeerloos. De bediening was aardig, maar zwarte mondkapjes in de bediening vind ik niks. Je verstaat ze ook bijna niet. Draag dan van die plastic maskers dat je de gezichten en uitdrukking kan zien. Maar dat is mijn mening.

"Excellent"
6/6
Tirza K.4 years ago · 1 review

Eten was super lekker en het personeel is heel vriendelijk

"Excellent"
6/6
Patrick d.4 years ago · 1 review

Eten was vers en werd snel gebracht. Uitleg over menu's helder. Ook het ophalen van de lege bordjes gebeurde adequaat. Voor herhaling vatbaar!

"Very good"
5/6
Astrid H.4 years ago · 2 reviews

Mooie verrassing voor de verjaardag en goede en vriendelijke service. Zoals altijd weer top!

"Excellent"
6/6
Sanne K.4 years ago · 1 review

Super sushi ! Lekker vers en dus niet droog! Absoluut een aanrader !:)

"Not good "
2/6
Joyce R.4 years ago · 1 review

Tussen slecht en in orde in is mijn mening Geen aanlokkelijke uitstraling qua restaurant Niveau van het eten is redelijk In verschillende rondes gerechten vergeten , terwijl het rustig was Wel vriendelijke bediening En netjes Maar de ontvangst dame was wat onverschillig en het duurde lang voordat je geholpen werd

"Very good"
5/6
Josje v.4 years ago · 1 review

Vriendelijk personeel, lekker eten en snel op tafel. Wel ongezellig zo met mondkapjes, maar ze hanteren nette en goede maatregelen om het in deze tijd mogelijk te maken om te komen eten

"Awful"
1/6
Thomas P.4 years ago · 1 review

Eten was heel slecht, sushi niet vers! Niet naartoe gaan

"Very good"
5/6
Arja V.4 years ago · 1 review

Prima service en heerlijk eten! Niet heel goedkoop, maar je krijgt wel waar voor je geld.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.