Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Italian Restaurant Mio
Italian Restaurant Mio Reviews

Italian Restaurant Mio

Italian, European

Dishes priced around17€

Photo of restaurant Italian Restaurant Mio in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Italian Restaurant Mio (39)

Read what people think about Italian Restaurant Mio. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Italian Restaurant Mio before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Italian Restaurant Mio and book a table with confidence!

5.0/6

39 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
616
514
46
31
21
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Not good "
2/6
Paul v.4 years ago · 1 review

nauwelijks tot geen maatregelen tegen Corona, tafeltjes buiten pal tegen elkaar, men is onbekend met gegeven dat ze naar ons adres/telefoonnummer hadden moeten vragen.

"Very good"
5/6
Marin D.4 years ago · 1 review

Good food and good service. flexible staff. I'll come back

"Excellent"
6/6
Martijn v.5 years ago · 1 review

Echt geweldig gegeten en hele vriendelijke bediening.. Waande ons echt weer in Thailand

"Excellent"
6/6
Kush W.5 years ago · 285 reviews

A nice restaurant to spend some quality time with your loved ones. The food was delicious. The atmosphere was very good.

"Excellent"
6/6
Niels L.5 years ago · 1 review

Goeie eten ik ga niet liegen,lekker niet liegen oohoohohohohoh ik hou van jullie

"Excellent"
6/6
Ystar T.5 years ago · 1 review

Het maakt het gemis van Menaamnaam goed! Goede super aardige vlotte bediening en hoewel de sfeer totaal anders is ook een hele gezellige! Kom snel weer!

"Excellent"
6/6
Ying I.5 years ago · 1 review

Great authentic thai food with amazing customer service. I made a reservation online and didn’t have to wait at all.

"Excellent"
6/6
Rene B.5 years ago · 2 reviews

Great food Nice atmosphere Very good service Not expensive Highly recommended

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

zeer vriendelijke en snelle bediening, heerlijk eten en een goede prijs-kwaliteit-verhouding.

"Excellent"
6/6
Janaika B.5 years ago · 3 reviews

Heerlijk gegeten. Lieve bediening! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeker één van de beste Thai in Amsterdam. Het is handig als je reserveert maar de service is vlot dus je hoeft nooit erg lang op een tafel te wachten wanneer je spontaan binnenloopt.

"Excellent"
6/6
Vincent J.6 years ago · 2 reviews

Reservering ging vlot, vriendelijk personeel. Niet te fancy gewoon een leuke tent om met een groep uitstekend te gaan eten . . . . .

"Average"
3/6
Jolanda M.6 years ago · 4 reviews

Ik heb zelden dat ik mijn eten laat staan. Ontzettend lieve mensen maar ik vertrouwde de garnalen in het door de chef aangeprezen gerecht (nr 47 volgens mij) niet (leken nog enigszins rauw) en het hele gerecht vond ik echt vies, en dat zeg ik niet snel. Maar misschien lag het aan dit gerecht. Ik heb ook een hapje geproefd van het currygerecht van mijn vriendin en dat smaakt best aardig, maar ook zeker niet briljant.

"Very good"
5/6
Anja M.6 years ago · 2 reviews

waren met 10 mensen eten was uitstekend we kregen het ook warm en goedverzorgd de mensen zijn er vriendelijk zeker gaan we nog eens terug

"Good"
4/6
Binnaz A.7 years ago · 1 review

Vond het restaurant er rommelig uit zien, wel was het eten erg lekker en de erg service goed. Je moet er maar net van houden.

"Very good"
5/6
ineke h.7 years ago · 2 reviews

Het eten is heerlijk en je wordt er vlot en attent bedient. Nederlandse bediening kan hier goed van leren.lMede door de prettige prijs kom ik hier graag terug.

"Awful"
1/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

I Am really disappointed. We ware a group of friends who ate here but when we wanted to pay we ware NOT allowed to pay for ourselves, we had to pay in 1 amount. The lady said she did not have time and she was frustrated and angry with us. I have never ever in Amsterdam after 5 years living here been treated this way and all of us 9 people will never return because of it. It's too bad that bad service is going to ruin a place like this. Remember: Food is only half of the experience. If Song Kwae want to take contact with us about this experience I am happy to discuss it

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Authenthiek Thais restaurant. Kleinschalig en vriendelijk. Eten wordt goed bereid en de smaken zijn heerlijk. Wij waren met vier mensen en allemaal andere gerechten. Alles verliep gastvrij en vlot. Betaalbaar en heb zeker zin om daar nog eens te gaan eten. Een aanrader op locatie Nieuwmarkt.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Vriendelijke bediening, zeer lekker eten, correcte prijzen. Zeer zeker een aanrader wanneer je in Amsterdam bent. Gezellig en snelle bediening. Moet je zeker doen tijdens je citytrip.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Best Thai food we have ever eaten. Excellent food with amazing range of flavours served by lovely staff. Lovely to dine in a family run restaurant.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Uiterst vriendelijke en geduldige bediening. De menukaart wordt op verzoek zeer duidelijk verklaard. Met specifieke wensen wordt rekening gehouden. Ons gezelschap bestond uit vijf personen en iedereen was voldaan en tevreden.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten was heerlijk en het personeel was vriendelijk en ondanks de drukte heel snel, maar de entourage is niet zo gezellig,en je zit heel dicht op elkaar...

"Excellent"
6/6
Egbert d.7 years ago · 10 reviews

Vriendelijke bediening. Leuke menukaart met gerechten die ik nog niet kende uit voor mij onbekende thaise regio's. één van de weinig thaise restaurants met een terrasje. Voor herhaling vatbaar!

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Eten was goed, had wat scherper gekund. Bediening zeer vriendelijk en leuk, gezellig terras. Je moet er wel van houden zo half op de straat te eten en mensen kijken

"Very good"
5/6
Ewa K.7 years ago · 1 review

Gezellig. We konden wat vroeger naar binnen met onze reservering, dat is knap. Enkel de rose wijn dat ik heb besteld was niet zo lekker. Dit restaurant is toch een aanrader!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

I had a red curry (dish 54) which belongs in my top 3 ever. Staff was fast and friendly. Cosy place, magic location near the Nieuwmarkt. My son had a somewhat less spectaculair oyster sauce based dish.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Lekker eten, sympathieke bediening tegen een goede prijs. Het eten is lekker pittig zonder dat het te scherp wordt. Dit was de tweede keer en er komt zeker een derde.

"Excellent"
6/6
Eric J.7 years ago · 5 reviews

Heerelijk eten en je hoeft niet lang te wachten: alles is zo optafel maar wel dagvers. Vieg daarbij toe de uitstekende service met een glimlach en lage prijzen, en je gaat er zo weer naar toe!

"Very good"
5/6
Marc K.7 years ago · 1 review

Goed, net, vlotte bediening een aanrader voor een ieder die van Thaise cuisine houd. Goede locatie en mooi terras en koud bier en wijn was ook zo fijn.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Erg lekker eten en betaalbaar. Wel erg krap zitten. Eten wordt van je bord gekeken door de buren en je kunt alle gesprekken volgen van de buren

"Very good"
5/6
Therese j.7 years ago · 1 review

Klein, eenvoudig, maar vol restaurant. Vriendelijke bediening, maar een iets te hoog tempo qua eten. Voorgerecht nog niet op of het hoofdgerecht komt er al aan. Eten was lekker, maar erg pittig. Zoals anderen al aangeven is het restaurant niet geschikt voor een gezellig avondje uit. Wij waren binnen 5 kwartier weer weg (voor en hoofdgerecht). Wel lekker gegeten.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

De kwaliteit van het eten was goed. De bediening was zakelijk/ koel. Het was niet mogelijk een fles Spa rood te bestellen. Ook een karaf water niet. We waren met zes. Later kregen we wel ieder een glas water erbij.

"Excellent"
6/6
Egbert d.7 years ago · 10 reviews

Een thais restaurant met een terras. Er zijn er maar een paar die dat hebben. bediening uiterst vriendelijk met veel humor. Eten was prima. Mooie kaart met deels gerechten per streek gerangschikt.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

The food was amazing and the service was very good and fast! The waitresses were very polite! It is a small but very beautiful place!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk authentiek Thais eten. Vlotte bediening met de gebruikelijke Thaise glimlach. Ruime keuze aan gerechten. Porties zij precies goed Zal zeker nog een keer terugkomen.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Goed Thais restaurant aan de nieuwmarkt! Prima Thaise viskoekjes en loempia's met het voorgerecht en de rode curry met kip had een lekkere pittige smaak. Bediening zeer vriendelijk en snel. Aanrader!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Good food and reasonably priced for Amsterdam. Unpretentious furniture with basic tables and chairs. Reservations are a must as restaurant fills up quickly from 8.00pm.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Zeer Lekker eten, basic interieur, snelle bediening niet om met vrienen er een avondje van te maken maar om echt lekker thais te eten voor de avond aan te vatten is dit een aanrader

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

I went there with some girlfriends to catch up and was the perfect location for that. The atmosphere was great, food delicious, even if a little too spice, and staff was friendly. Defiantly i will go again.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Zeer lekker gegeten, ga zeker nog een keer terug. Ook goed voor groepen. Service was ook snel goed en echt Thais, totaal plaatje klopt. Aanrader

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.