Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Konnichi Wa
Konnichi Wa Reviews

Konnichi Wa

Japanese, Asian, Sushi

Photo of restaurant Konnichi Wa in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Konnichi Wa (196)

Read what people think about Konnichi Wa. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Konnichi Wa before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Konnichi Wa and book a table with confidence!

4.9/6

196 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
665
588
420
313
26
14
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Geweldige ervaring. Heerlijk gegeten, wel prijzig, maar is het eaard

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

De smaak was in orde maar de Wagyu beef was erg taai. Verder hadden we onze twijfels bij de versheid van de producten. Flinke prijzen.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Met z'n 2en sushi gegeten. Het eten zelf is goed. Het duurde wat lang voor dat het kwam. Mede omdat de bediening niet heel vlot was. Voor de rest lekker gegeten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Fantastisch restaurant. Prijzig, maar dat is het meer dan waard. Het personeel is vriendelijk, de producten zijn meer dan vers en je hebt na afloop een tevreden gevoel.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

We hebben hier echt heerlijk gegeten, sushi was super. Medewerkers waren vriendelijk en dachten met ons mee. Het eten was wel aan de prijzige kant.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Een prettige bediening en lekker eten. Kaart zou iets duidelijker kunnen (bijv. hoeveel sushi e.d. je krijgt, zodat je kan inschatten hoeveel je moet bestellen).

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

heerlijk eten en gastvrij. de kok mag wel iets meer vrolijk doen :) makkelijk te vinden en parkeren kan vlakbij. we hebben een heerlijke avond gehad

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Eten is prima, de beleving is weg. Je voelt geen sfeer. Personeel doet z’n ding. Geen show meer aan de bakplaat. Jammer, restaurant is op z’n retour.

"Excellent"
6/6
Stefanie B.6 years ago · 6 reviews

Het is best prijzig, maar alles dubbel en dwars waard. Elke keer weer!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

heerlijk eten, fijn terras. De sushi was zoals altijd voortreffelijk. Personeel is vriendelijk. Locatie is (buiten in ieder geval) tikje rumoerig, maar ja, zo gaat dat in de stad. Kom hier graag terug!

"Very good"
5/6
Bart T.6 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten, net wat anders dan gewone teppanyaki, was er alleen wel erg warm, maar heeft het eet genot niet beïnvloed, het was heerlijk vanavond

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Echt een topbeleving! Heerlijk gedineerd met een zakenrelatie en de basis gelegd voor een mooie samenwerking onder het genot van een heerlijk diner. Konnichiwa is helemaal top.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Leuke sfeer, prima bediening en een heerlijke kaart! Ik kan er niet meer van maken, gewoon erg goed restaurant. We gaan binnenkort weer terug voor een tweede bezoek

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Kwaliteit prijs verhouding kloppen niet! Kreeft te droog en de rijst was smakeloos. Vroeger was het menu veelzijdiger en smaakvoller! Het verschil tussen de all you can eat restaurants en Konnichiwa is niet erg groot wat de kwaliteit betreft! Kortom is dit waarschijnlijk ons laatste bezoek aan dit restaurant geweest.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ontzettend lekker gegeten en heel goed geholpen door zowel de kok als bediening. Ongekend goede service. Ook goed advies gekregen op het gebied van passende gerechtjes.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Kwalitatief erg goede sushi. Bediening liet soms even op zich wachten, maar ik had een leuke gesprekspartner en het eten was het wachten meer dan waard. Volgende keer misschien wel de teppan.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Goede bediening en heerlijk eten!!!! We hebben genoten van de kookkunsten van de kok. Alles wordt vers klaargemaakt en smaakt heerlijk. We gaan volgend jaar weer de verjaardag van onze zoon hier vieren.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het eten was lekker maar we hebben wel eens versere vis gehad. We moesten een uur wachten op de volgende gang. Lekkere wijn. Prijs-kwaliteit was oké

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Onderbezetting van de bediening Onderbezetting van personeel aan de kookplaat. De wijn van de wijnkaart(Chablis) had bij lange na niet de juiste temperatuur veel te warm. Geen servetten. Had ervaring vanuit het verleden het was toen top in relatie met nu. We zullen niet zo snel meer terugkomen.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijke sushi en een mooi restaurant op een centrale plek in de stad. Goed wijntje ook, de pinot grigio. Aanrader! Ook voor teppin yaki zeer geschikt.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Fantastisch gegeten! We hebben ons laten verrassen en zijn niet teleurgesteld. Vooral de rogvleugel was heerlijk. Gezellig restaurant in het centrum van Utrecht. Dichtbij het station.

"Awful"
1/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

De sushi was erg droog helaas. Niet lekker. Daarbij kwam dat we op de tocht zaten, zo erg zelfs dat we besloten er wat van te zeggen. De serveerster merkte alleen op dat zij er geen last van had en deed er niets aan. Verder moest ik tweemaal om mijn wijn vragen die ik goed kon gebruiken vanwege de droge sushi. Als compensatie kreeg ik een voller glas, maar de avond werd er niet door gered. Al met al een afrader.

"Not good "
2/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Matig. We bestelden drie sushi menu’s. Die bleken vrijwel identiek qua ingredienten, alleen de opmaak verschilde wat. Wat mij betreft kun je beter in een aal you can eat sushi restaurant gaan eten. De bediening verschilt niet veel.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten was voortreffelijk. Alleen vonden wij dat er rond de bakplaat teveel mensen zaten, waardoor wij weinig plaats hadden. Liever 8 dan 10 stoelen rond de plaat.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We kennen Konnichiwa nog van 10 jaar geleden toen we nog in Utrecht woonden. Met de beelden en ervaringen van toen, gingen we aan de teppan met hoge verwachtingen. Het eten was niet slecht, zeker niet. En toch we misten wat. Het temp lag veel te hoog. Binnen 1,5 uur werd het hele menu er doorheen gejast. Veel te snel. Daardoor mis je de beleving van de teppan. Echt jammer. Ook heb ik het idee dat de smaak in de tussentijd wat is aangepast. Meer (zoete) sauzen, minder wasibi. Jammer. Het eten was natuurlijk wel van prima kwaliteit, maar dat mag je ook verwachten voor het geld.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Lekker eten. We zaten aan de plaat, het vis menu. De Zuid Afrikaanse Chenin wijn was ook erg maakvol. Bediening prima en attent. Ook uitleg over het eten was goed en het eten was echt heerlijk. Enige minpuntje vond ik de wat gedateerde inrichting. Maar kwaliteit van het eten overtrof dit zeker!

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het is zeker niet Japans maar meer japanese style en dat merk je in de kwaliteit en zorg die op je bord komt en daarom zeker prijzig 7 jaar geleden was het zeker beter, andere eigenaar

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

vriendelijk personeel, heerlijk eten. Het was een avond genieten waar met alle zorg het eten op een geweldige manier klaar gemaakt werd. Persoonlijke wijzigingen bij een menu was geen probleem. Top restaurant!

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

De ontvangst was goed, maar toen we eenmaal aan de plaat zaten ging het hard achteruit met de bediening. Onvriendelijk , geen uitleg en fouten die slecht zijn opgelost. Het eten was goed, maar de prijs kwaliteit verhouding is ver te zoeken.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten, combinatie van sushi en grilgerechten was geen probleem! Vriendelijke bediening! Kaart zou hier ook op aangepast kunnen worden en er een menu van maken met een vaste prijs. Nu waren we relatief duur uit.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Sashimi was te koud maar voor maandagavond is daar nog in te komen. Wagu beef was heerlijk en goed gekruid. Bediening beetje afstandelijk en kunnen ze zeker in verbeteren. Lekker gegeten met Japanse klant.

"Excellent"
6/6
Bernard P.7 years ago · 6 reviews

Het was redelijk druk voor een donderdagavond. Het eten was weer prima, de kok verstaat zijn vak. Ook de bediening was weer gastvrij en vriendelijk.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Mooie gerechten met heerlijke vis en vlees De kok hield goed rekening met iemand in ons gezelschap die om medische reden zoutarm moest eten. De rest van ons vonden het iets aan de zoute kant (bijv. de rijst), dus misschien hadden wij dit ook moeten vragen.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten is heel goed en het is erg leuk om te zien hoe het eten wordt bereid. Er is goed rekening gehouden met de wensen van het gezelschap voor het verrassingsmenu. Wat wel minder was, is dat het voor ons op een gegeven moment lastiger werd om met regelmaat drinken te vragen omdat het personeel minder vaak langs kwam. Ook hebben we een lange tijd zitten wachten op ons nagerecht.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten! De kok was geweldig. De kinderen vonden het ook top om mee te maken. Er was alleen iets te veel drukte, waardoor er wel een paar kleine dingen in de bediening mis gingen.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Wij waren met ons hele gezin (6pers) op zaterdagavond bij Konichi Wa. We kregen mooie plaatsen aan de plaat al waar onze goede kok ons verwende met een 6 gangen diner, dat van voorgerecht tot dessert fantastisch smaakte. Enige minpuntje waren de wel heel minimale wijntjes, volle glazen wijn hoort niet, maar twee slokken is echt te weinig.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Geweldige avond gehad met super lekker eten! We werden super goed geholpen en alles was vlekkenloos geregeld! Raad het zeker aan, en mij zul je er vaker zien!

"Not good "
2/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Ai Ai..het waygu vlees was taai en kwamen we niet doorheen.. ( uitgespuugd in servet) De zalm was op!!( het was 17.00 toen we er waren) of we een andere vis wilden kiezen.. We kozen tonijn... maar dat zag er grijs uit en was volledig doorbakken en was in brokken?..alsof de kok niet wist dat je tonijn eerst in z’n geheel schroeit en vervolgens in plakjes snijd?We zijn vertrokken zonder te betalen.. Hier is iets goed mis...

"Excellent"
6/6
Anja S.7 years ago · 1 review

Heerlijk eten, het ziet er fantastisch uit. Ook hele aardige bediening, prijs-kwaliteit heel erg goed, wachttijd is ook prima. Alleen jammer dat het teppan-yaki gedeelte ook in hetzelfde restaurant is en de bakgeur in je haren en kleding zit als je weggaat. Zeker als je dan nog een avondje uit voor de boeg hebt :( Er is afzuiging, maar dit werkt dan blijkbaar niet naar behoren.

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Sushi was heerlijk, maar de tijd tussen de bestellingen door veel te lang (45 minuten) terwijl er genoeg personeel rondliep. als zoethoudertje een kommetje sla met saus met excuses dat het do lang duurde.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Vergeet de All-you-can-eat Sushi places waar diepvries zalm en nep kuit voor volume zorgen. Ga je voor smaak en kwaliteit in Utrecht dan ga je naar Konnichiwa.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Menukaart is een stuk afgeslankt, maar de kwaliteit van het eten is nog steeds perfect. Wel misten we de warme handen schoonmaak doekjes aan het begin van de maaltijd. Klaarblijkelijk zijn deze niet meer nodig?

"Very good"
5/6
Martine B.7 years ago · 2 reviews

Heel erg lekker, de moeite waard. Vis is vers en de rijst de juiste kwaliteit. Natuurlijk duurder dan de all you can eat bakken, maar meer dan terecht

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Fijne japanse keuken, bijzondere exotische smaken, een ervaring om bewonderen hoe kunstzinnig de kokken hun kleine kunsten bereiden, bediening is netjes en zeer vriendelijk. was een zeer geslaagde avond!

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Erg lekker maar weinig spektakel aan de bakplaat. Koks niet erg enthousiast en/of communicatief. Kiezen uit de menu's is ook best lastig als je niet weet wat je zou willen. Wellicht zouden we vaker Japans moeten eten..;-)

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Zowel voor vleeseters als vegetariërs zeer afwisselend en heerlijk gegeten (het 'surprise-menu'). Vooral de coquilles waren verrukkelijk. Het enige minpuntje was wat mij betreft het ontbreken van een passend advies over welke drank het beste bij de gerechten paste.

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het is ok, maar niet beter dan dat; weinig vernieuwing in de gerechten. Was vroeger stukker beter op de teppanyaki plaat, bijna michelinster, maar nu vergane glorie.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten, plezierige bediening, ga er terugkomen, sushi selectie van de chef zalig, andere gekozrn sushi idem, noedels, soep, vis van de grill ook heel lekker.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Voor de sushi: Lekker eten, prima wijn en snelle service. Er is niet veel sfeer in het restaurant als er weinig mensen zijn, je moet gaan op een druk moment.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten, alleen dessert vond ik wat tegenvallen. Overigens gaf Quandoo aan dat het later op de avond vol zat, dit was niet zo. Dus koppeling met werkelijke beschikbaarheid kan nog verbeterd worden.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.