Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
La Cantina di David
La Cantina di David Reviews

La Cantina di David

Italian, European

Dishes priced around26€

Photo of restaurant La Cantina di David in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of La Cantina di David (161)

Read what people think about La Cantina di David. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about La Cantina di David before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about La Cantina di David and book a table with confidence!

5.3/6

161 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
692
544
411
38
25
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Susan S.7 months ago · 1 review

Leuk ontvangen,fijne plek kunnen uitzoeken,de wijn zeer goed,het eten verrukkelijk, fijne bediening,en nog bedankdrankje na. Zeer gezellige sfeer!! Echt een avondje uit waar je met veel plezier aan terugdenkt. We komen zeker weer terug !!

"Not good "
2/6
Janet V.7 months ago · 1 review

Verhouding grootte portie en prijs is onevenredig. 8 halve ravioli’s voor €27,- en 4mm custard creme brulleé voor €14,00 Smaken waren goed. Personeel vriendelijk. Wachttijd tussen bestellen en eerste gang >3 kwartier.

"Average"
3/6
geert v.8 months ago · 1 review

Te duur voor wat het is. Zowel drank als eten.

"Good"
4/6
Dirkjan B.9 months ago · 1 review

Goed eten, goede service, aardige mensen, maar echt te prijzig. Wijnen ook veel te duur.

"Not good "
2/6
Arnold L.a year ago · 1 review

Zeer matig eten, de bediening echter uiterst vriendelijk en klantgericht

"Excellent"
6/6
Aniello V.3 years ago · 3 reviews

Loved this restaurant after the very first visit. This is our new Utrecht top pick

"Excellent"
6/6
Aniello V.3 years ago · 3 reviews

Excellent experience, strongly recommended. we'll be certainly back soon.

"Good"
4/6
Rob T.4 years ago · 1 review

Erg gezellig op terras aan het water met vele bootjes. Attente aardige Italiaanse serveerster, je wordt als echte gast behandeld.

"Very good"
5/6
Anja v.4 years ago · 3 reviews

Sympathieke ontvangst en we mochten kiezen waar we wilden zitten. Hebben genoten van het de heerlijke gerechten en de vriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Leon T.4 years ago · 1 review

Geweldige ervaring (wederomg). Diner voor twee gehad buiten aan het water. Uitstekende service met kennis van zaken en heerlijk eten.

"Excellent"
6/6
Eduardo L.4 years ago · 1 review

sehr guter essen, fantastische Lokal. Das wein war auch top

"Excellent"
6/6
Giorgio B.4 years ago · 1 review

Bediening super goed, het eten echt lekker sfeervol top restaurant

"Excellent"
6/6
Claudio C.4 years ago · 18 reviews

perfetto tutto top 😎😎😎😎😎😎😎😎😎 ci siamo trovati benissimo: piatti ottimi

"Very good"
5/6
Gudrun V.5 years ago · 2 reviews

Hee gezellige locatie, elkeen doet zijn best zodat alles naar wens verloopt. Wij namen de pasta met truffel, oude paresan, vodka etc.. Overheerlijk, het enige minpuntje misschien was dat de pasta lauw was. In juli komen we terug. Gudrun België Jan. 2020

"Very good"
5/6
Anne V.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Wel aan de prijs maar vond ‘t het wel waard.

"Excellent"
6/6
Marja D.5 years ago · 1 review

Zoals steeds: fantastisch eten, goede gastheren en - vrouwen en vlitte en kundige bediening, prettige akoestiek. Om steeds weer naar terug te keren.

"Very good"
5/6
Rogier R.5 years ago · 1 review

Eten, drinken en ambiance waren top. We gaan snel nog een keer

"Excellent"
6/6
Kam C.5 years ago · 1 review

Nice service and very good spegetti. Very good wine and enjoy the environment very much.

"Excellent"
6/6
Bernard F.5 years ago · 1 review

Fantastic Italian food and cosiness!!! Until next time, my friends!!!!

"Excellent"
6/6
Simone N.5 years ago · 1 review

Wow, wat een waanzinnige smaken van verse, vaak aan tafel bereide maaltijden. Een echte Italiaan!!

"Excellent"
6/6
Hans H.5 years ago · 1 review

De beste Italiaan, heerlijk eten en drinken. Prettig zitten aan het water. Bediening is vlot en correct. Als dessert raad ik aan de Copa Di Dvid.

"Good"
4/6
Arend G.5 years ago · 1 review

Nach der Website und den Preisen zu urteilen, will dieses Restaurant einen gewissen Stellenwert ausstrahlen. Aber diese Ansprüche werden sicherlich nicht erfüllt. Zu schade.

"Very good"
5/6
Martijn V.5 years ago · 1 review

We werden vriendelijk ontvangen. Attente service, heerlijk glas pinot grigio om mee te beginnen. Met z'n zessen anti-pasti en daarna iedereen wat van de kaart. Kwaliteit en smaakvol. Neem vooral de traditionele pasta bereid "in" de parmezaan. De desserts zijn ok, maar niet bijzonder. Heerlijk genoten!

"Very good"
5/6
Hans v.5 years ago · 1 review

Als je ECHT Italiaans wil eten, op een hoog niveau, dan moet je echt (meerdere keren) naar Cantina di David gaan!

"Very good"
5/6
Aldine B.5 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten(geen pizza/pasta), gezellig aan het water gezeten (hoewel het er binnen ook erg sfeervol uit zag), en leuke Italiaanse bediening.

"Average"
3/6
Oscar G.5 years ago · 1 review

Prijs kwaliteit verhouding verkeerd. Te duur voor wat je krijgt

"Excellent"
6/6
Paola N.5 years ago · 1 review

Ristorantino meraviglioso, affacciato sul canale, con un atmosfera rilassante e piacevole. Personale molto cortese e simpatico, piatti dal profumo delizioso, vino eccellente. Rapporto qualità prezzo ottimo, considerata la location e l'ottima qualità del cibo direi che è anche economico. Consigliato assolutamente a chi piace la cucina italiana doc!

"Excellent"
6/6
Ingrid d.5 years ago · 1 review

we hebben daar met veel plezier gegeten. Uitstekende bediening, heerlijke maaltijd.

"Good"
4/6
Vincent R.5 years ago · 1 review

Was fine. Little expensive for what we got. Ok experience

"Average"
3/6
Soraya R.5 years ago · 1 review

We hebben lang moeten wachten op onze drankjes en het eten had minder smaak!

"Average"
3/6
Jan J.5 years ago · 1 review

Gastheer had zijn avond niet , ongeinteresseerd in zijn gasten. wij komen geld brengen naar zijn toko , maar voelde niet gastvrij

"Excellent"
6/6
Niels S.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, zeker de pasta met halve kreeft is echt een aanrader!

"Awful"
1/6
Wout van Z.5 years ago · 1 review

We kwamen binnen, zagen de prijzen en we stonden weer buiten; kortom, echt iets voor elitisten met weinig honger

"Excellent"
6/6
Kristel S.5 years ago · 1 review

Hier worden wij gelukkig van, Italiaanse hartelijkheid en heerlijkheden. Tot snel!

"Not good "
2/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Het voorgerecht was heerlijk, het hoofdgerecht viel ontzettend tegen, omdat ze een heel goede review in het AD hadden hebben we geboekt, maar blijkbaar verschillen smaken. Ik vroeg om een glas Chardonnay, dat hadden ze niet in huis, de vervanger was Pino Griggio, best goed maar dan geschonken in een glas waar een stuk uit de rand ontbrak......gevolg bloedende lip, maar geen excuses.Voor ons eens maar niet meer.

"Very good"
5/6
Lieke D.5 years ago · 1 review

Lekker gegeten, vriendelijk personeel, wel prijzig maar is het waard

"Average"
3/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

We waren speciaal gekomen voor de pasta flambata, maar dat werd een teleurstelling. Bij het opnemen van de bestelling werd ons verteld dat de flambata niet aan tafel, maar in een andere ruimte bereid zou worden in verband met de drukte. Toen de borden op tafel kwamen, bleek de pasta echter bestrooid met geraspte kaas, en zeker niet bereid in een Parmezaans wiel zoals de menukaart belooft. Het smaakte allemaal wel oké, maar de prijs-kwaliteit verhouding is uit balans in dit restaurant. De bediening was wel aardig en we kregen een groot glas limoncello na afloop.

"Not good "
2/6
Bryan v.5 years ago · 1 review

Kan zijn dat we net de verkeerde dingen hadden besteld maar er zat weinig smaak aan het eten en bediening was daarnaast vrij ongeïnteresseerd. Wel mooie venue maar kan voor deze prijs aardig wat betere tenten aanbevelen.

"Excellent"
6/6
Eric V.5 years ago · 1 review

Overheerlijk Italiaans gegeten in een smaakvolle werfkelder. Ik kom hier vKer terug.

"Excellent"
6/6
Eric d.5 years ago · 4 reviews

Wilde grappa barricata. De Italianen weten direct wat je bedoelt. En eten is natuurlijk uit de kunst evenals de zeer efficiënte bediening.

"Very good"
5/6
Wil v.5 years ago · 1 review

Nice eating in a Italian atmosphere Had a nice time

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Fantastisch restaurant!! Héél sfeervol. Italiaanse gerechten met een moderne twist. Aardig en goed personeel. Heerlijk eten!! Zéker voor herhaling vatbaar!! Ik raad dit goede restaurant aan iedereen aan!!

"Very good"
5/6
Leonoor M.6 years ago · 1 review

Heerlijke gerechten!! Wel heel druk op zaterdagavond en daardoor duurde het lang voordat er iets weer geserveerd werd. Dus je moet echt tijd voor de maaltijd nemen. Aan het einde kregen we wel de verkeerde rekening gepresenteerd maar dat kwam allemaal goed.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijk eten en zeer gastvrij. Ligt midden in het centrum dus makkelijk te bereiken. Een heel mooi restaurant met leuke inrichting en het zit beneden bij de gracht. Mooi en leuk uitzicht dus!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Erg lekker eten en vriendelijk personeel! Daarnaast lekkere wijn bij de maaltijd geserveerd. Het zag er leuk uit met zowel binnen als buiten tafels. Dus top!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

heerlijke avond en super gegeten leuk personeel weer hielp ook erg mee behoorlijk aan de prijs maar zeker waard ga zeker hier vaker eten tot gauw

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Alle gerechten mooi opgemaakt en zeer goed van smaak, een aanrader dit restaurant. Mooie ambiance en keurige bediening, een italiaans restaurant in de wat hogere prijsklasse maar dan krijg je ook kwaliteit

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

goede sfeer, mooie kaart en kwalitatief goed eten. De werkkelder is een sfeervolle accomodatie. De bediening is professioneel (spreekt alleen Italiaans en Engels). Absoluut een aanrader.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Door Italiaanse collega's geadviseerd als de enige échte Italiaan. Mooie sfeervolle lokatie aan de grachten van Utrecht. Prachtig gepresenteerde gerechten van uitstekende kwaliteit! Enkel Italiaans personeel gezien en gesproken. Erg genoten!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijke melanzane parmigiana gegeten. En vlees was ook goed. Wijn ook prima, prima. Maar ik had graag wat pasta of brood bij de maaltijd kunnen gebruiken. Ging niet helemaal voldaan naar huis, heb thuis maar een crackertje gegeten. Dat lijkt me niet de bedoeling ...

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.