Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Arnhem
Centre
Lestari Indonesisch Restaurant
Lestari Indonesisch Restaurant Reviews

Lestari Indonesisch Restaurant

Indonesian, Asian, Malaysian

Photo of restaurant Lestari Indonesisch Restaurant in Centre, Arnhem

Fast and free booking for:

Reviews of Lestari Indonesisch Restaurant (196)

Read what people think about Lestari Indonesisch Restaurant. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Lestari Indonesisch Restaurant before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Lestari Indonesisch Restaurant and book a table with confidence!

5.5/6

196 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6120
556
417
31
2
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Sonja V.8 days ago · 1 review

Echt lekker indonesie gegeten, we zijn er nu 2x geweest maar we komen terug.

New"Excellent"
6/6
Suus v.14 days ago · 1 review

Zoals altijd weer heerlijk gegeten en super vriendelijke bediening. Het was een heerlijke avond uit! 🤩👍

"Excellent"
6/6
Ardy P.15 days ago · 1 review

Het was gewoon fantastisch, een fijne ontvangst en smakelijk eten.

"Excellent"
6/6
Kitty K.20 days ago · 1 review

Het eten was heerlijk, de mensen van Lestari zijn gastvrij en in het restaurant hing een leuke en gezellige sfeer.

"Very good"
5/6
Jaap v.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten met uitstekend personeel! Zeker een aanrader om hier heerlijk Indisch te eten.

"Excellent"
6/6
Arno J.H. V.a month ago · 1 review

Super lekker gegeten. Gezellige ontspannen sfeer. Echt een leuke avond gehad.

"Very good"
5/6
Marianne A.a month ago · 1 review

Het eten was fantastisch! Wat aandacht en service betreft geef ik Lestari een dikke 10. Een echte aanrader.

"Excellent"
6/6
Odette d.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Traditioneel, vriendelijke bediening. Je waant je in Indonesië🥰

"Excellent"
6/6
Quandoo Dinera month ago · 1 review

Zoals elke keer weer een hele fijne ervaring. Met 7 personen deze keer op zaterdagavond een mooi diner gehad met voor- hoofd- e nagerechten. Alle heerlijk en mooi authentiek Indonesisch. Wij komen hier snel terug!

"Excellent"
6/6
Andy P.a month ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten leuke en gezellige plek wij komen snel weer terug

"Excellent"
6/6
Loes V.a month ago · 1 review

Super lekker gegeten. De rijsttafel was heerlijk en de bediening goed.

"Excellent"
6/6
Monique v.a month ago · 1 review

Zalig gegeten. We hadden de Indische rijsttafel. Prachtig opgediend in kleine schaaltjes. Echt alles smaakte voortreffelijk. De sfeer gezellig. De gastvrouw en medewerkers zijn uiterst vriendelijk. Een echte aanrader. Kom zeker nog een keer terug vanuit Zeewolde.

"Good"
4/6
Miranda K.a month ago · 1 review

We wou het een keer uit proberen en het was lekker alleen als was heet jammer

"Very good"
5/6
ROY B.a month ago · 2 reviews

Mooi en gezellig restaurant met vriendelijke personeel en heerlijk authentiek Indisch eten. Je waant je weer terug naar Indonesië als je er bent!!!! Tot snel.!!! Roy Blaauw

"Excellent"
6/6
Kristel v.a month ago · 1 review

Geweldig lekker eten, super aardig personeel en een gezellige sfeer! Kortom zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
Claudia E.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten en ontzettend lieve mensen, top! Aanrader, zeker doen

"Excellent"
6/6
Amelia v.2 months ago · 1 review

Heel erg lekker gegeten. We hadden het eten snel op tafel, ook nadat we iets hadden bijbesteld. Vriendelijke bediening.

"Excellent"
6/6
Carla V.2 months ago · 1 review

Zoals altijd was het weer fantastisch! Wat een ontzettend lekker eten kunnen die mensen maken, mjam, mjam.

"Excellent"
6/6
Erik N.2 months ago · 2 reviews

Heerlijke gerechten, echt heel lekker! Een aanrader als je origineel Indisch wilt eten.

"Excellent"
6/6
Anna R.2 months ago · 1 review

Heerlijk authentiek Aziatisch eten met, ondanks de drukte, heel vriendelijke bediening

"Awful"
1/6
Jessica A.2 months ago · 1 review

The Food was too small for what I paid for.

"Excellent"
6/6
Graziella C.2 months ago · 1 review

Lestari vinden wij het beste Indonesische restaurant in Arnhem. De eigenaar is altijd vrolijk en het personeel laat je thuis voelen door de aandacht die ze aan jou schenken als klant.

"Very good"
5/6
Koos A.2 months ago · 1 review

Iets te veel hulpjes in de bediening Advies: geen a la card meer met de kerst.

"Excellent"
6/6
Els P.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, leuke vriendelijke bediening en mooie aankleding, zowel restaurant als de bediening.

"Excellent"
6/6
Harry C.2 months ago · 1 review

We komen regelmatig bij Lestarie om heerlijk Indisch te eten in de indische sfeer met geweldige attente en lieve bediening. En dit is vanavond ook weer meer dan gelukt.

"Very good"
5/6
Michiel G.2 months ago · 1 review

Buitengewoon lekker gegeten. Rijsttafel wel en niet vegetarisch allebei zeer goed. Vriendelijke ontvangst en bediening.

"Very good"
5/6
Joris v.2 months ago · 1 review

Goede sfeer, vriendelijk personeel en het eten is prima! Ook de wijn was erg goed. Ik kom zeker weer een keer terug!

"Very good"
5/6
Fam W.2 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening en de rijsttafel was heerlijk we komen terug

"Very good"
5/6
Ferdinand V.2 months ago · 1 review

Heerlijke rijsttafel gegeten met 6 personen: compleet, lekker en goede prijs. Personeel is (iets te) onderdanig, passend bij de cultuur.

"Excellent"
6/6
Volker P.2 months ago · 1 review

Sehr leckeres Essen, sehr freundlicher Service, Reservierung zu empfehlen .

"Excellent"
6/6
Gepko J.2 months ago · 1 review

Gastvrije ontvangst door vriendelijke en goedlachs mensen. Heerlijk gegeten en genoten van de rijsttafel.

"Excellent"
6/6
Simone R.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten (uitgebreide rijst tafel), mooi restaurant en hele fijne bediening. We komen zeker een keer terug (uit Amsterdam)

"Very good"
5/6
Harry S.2 months ago · 1 review

Het eten was voortreffelijk. Ik vond en vind de biertjes en de cola belachelijk duur.

"Excellent"
6/6
Joshua B.2 months ago · 1 review

Eten was echt top en elke euro waard. Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. De sfeer was echt gezellig. Een echte aanrader. Ik ga zeker hier nog een keer komen.

"Excellent"
6/6
Nancy M.2 months ago · 2 reviews

We hebben weer lekker gegeten. Het is een top restaurant

"Very good"
5/6
Renate B.3 months ago · 1 review

Super lekker, erg vriendelijk personeel, voor herhaling vatbaar!! Tot dan😃

"Excellent"
6/6
Anneke H.3 months ago · 1 review

Fantastisch lekkere rijsttafel gegeten. Het kwam wel wat erg snel, en de bami was dan ook niet goed warm. Maar de smaken zijn echt heerlijk! Uitstekende kok

"Excellent"
6/6
Derkjan N.3 months ago · 2 reviews

Prima eten en fijne bediening Wij komen zeker terug Top

"Very good"
5/6
Mascha G.3 months ago · 1 review

Lekkere rijsttafel en de pandan cottage was geweldig. Aardige en meedenkende bediening

"Excellent"
6/6
Peter-Paul L.3 months ago · 1 review

Heerlijke Indonesische keuken en heel vriendelijk personeel. We hadden een fijne avond