Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Alkmaar
Binnenstad
Lindetuin
Lindetuin Reviews

Lindetuin

Photo of restaurant Lindetuin in Binnenstad, Alkmaar

Fast and free booking for:

Reviews of Lindetuin (927)

Read what people think about Lindetuin. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Lindetuin before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Lindetuin and book a table with confidence!

5.1/6

927 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6398
5338
4107
352
221
111
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Angelina D.14 hours ago · 1 review

Lekker eten. De bediening wel wat chaotisch, verder super vriendelijk!

New"Excellent"
6/6
Rene H.16 hours ago · 1 review

Er heerst een fijne sfeer en het eten is goed. De drankje zijn wel wat aan de dure kant....

New"Awful"
1/6
Cynthia d.a day ago · 1 review

Prachtig pand, wij kregen een tafel zeer dicht bij een andere, ook bezette tafel, terwijl er plaats genoeg was: ik kon mijn wildvreemde buurman in zijn oor fluisteren dat het eten zeer tegenviel. Hij was het overigens volledig met me eens. Het concept is goed, de kwaliteit van het eten helaas op enkele uitzonderingen na bedroevend: smakeloos, niet warm en fantasieloos. Daarnaast waren van de drie soorten witte wijn per glas er twee niet aanwezig. De bediening was pittig, maar daarvoor kom je niet terug. Voor ons definitief geen herhaling!

New"Excellent"
6/6
N V.3 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Aardige bediening en alles snel op tafel. Voor herhaling vatbaar.

New"Very good"
5/6
Cindy D.3 days ago · 1 review

Het was gezellig, de bediening was vriendelijk, de gerechten lekker en de prijzen redelijk.

New"Very good"
5/6
Astrid S.11 days ago · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten en de bediening was heel vriendelijk en gaan er zeker nog eens eten

New"Very good"
5/6
Lisette B.14 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, veel keus, goede porties, snel bediend, heel vriendelijk personeel.

"Average"
3/6
I D.14 days ago · 1 review

De carpacio was super maar er waren teveel gerechten matig ( biefstuk, biefstukpuntjes, mais) dus voor deze kwaliteit vonden wij het te hoge prijs

"Very good"
5/6
Thijs v.17 days ago · 1 review

Gezellig met zijn vieren gegeten. De service was prima en droeg zeer bij aan de sfeer.

"Average"
3/6
Ingrid d.a month ago · 1 review

Eten viel ons tegen, erg lauw opgediend. Binnen was de temperatuur onaangenaam koud. Kwaliteit viel tegen.

"Very good"
5/6
Maurice M.a month ago · 1 review

Het is erg goed bevallen, dus we gaan zeker nog een keer.

"Not good "
2/6
Pieta B.a month ago · 1 review

Eten was lauw , erg jammer. Wat van gezegd maar bleef zo . Saté lauw bijna koud... pasta lauw bijna koud en friet was koud en slap 2 x

"Excellent"
6/6
Yvonne W.a month ago · 1 review

Erg vriendelijke bediening en het eten was heel erg lekker

"Very good"
5/6
Kasper V.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten met veel mooie gerechten. Leuk concept met kleine gerechtjes.

"Excellent"
6/6
Jan v.2 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk, de bediening was heel goed Wij raden het iedereen aan,het was gezellig en knus.

"Excellent"
6/6
Mara B.2 months ago · 1 review

Heerlijk restaurant om uit eten te gaan! Ik vind het leuk dat je verschillende hapjes kan bestellen en lekker lang kan tafelen

"Very good"
5/6
Ans V.2 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening Voor de desserts zou ik graag wat meer keuze hebben

"Very good"
5/6
K N.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten over het algemeen een paar gerechtjes waren minder de slibtong bv , en nog een vega gerecht viel niet in de smaak . Maar prima bediening ondanks dat het druk was !

"Excellent"
6/6
Tilly L.2 months ago · 1 review

Super lekkere gerechten, vlotte bediening en heel gezellig. We komen graag nog eens.

"Excellent"
6/6
Gerrit v.2 months ago · 1 review

Wat een reuze verrassing! Allemaal kleine hapjes, de ene nog lekkerder dan de ander. Het paellapannetje en de coquilles waren onze hoogtepunten. Eigenlijk een tapasrestaurant van hoog niveau en dat in het historisch centrum van Alkmaar! Een schitterende afsluiting van het boek met het boek van mijn levensverhaal met mijn schrijver.

"Good"
4/6
jorinde v.2 months ago · 1 review

wij hebben er afgelopen zondag met moederdag voor het eerst gegeten! was echt heerlijk! vooral de surf en turf en de biefstuk , we hadden ze nog nooit ergens zo lekker gegeten. 17-5 weer bij jullie wezen eten! keek natuurlijk erg uit naar de surf en turf en de biefstuk maar dit leken wel schoenzolen. ik was erg teleurgesteld omdat het met moederdag zo lekker is geweest. verder prima gegeten

"Excellent"
6/6
Anja L.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten - hoogwaardige kwaliteit vlotte bediening. Mooie sfeervolle locatie. Aanrader!

"Very good"
5/6
John N.2 months ago · 1 review

Mooi pand, gezellige drukte, goed eten en goede bediening. Voor herhaling.

"Good"
4/6
Matthieu V.2 months ago · 1 review

leuke gerechten, wisselende kwaliteit van het eten maar overall goed. Wachttijden aan de lange kant, zeker omdat de gerechten klein zijn is 20 minuten wachten vrij lang

"Not good "
2/6
Renata B.2 months ago · 1 review

Restaurant bediening en locatie goed! Meeste eten was niet goed

"Very good"
5/6
Jeroen J.2 months ago · 1 review

Super lekker gegeten Genoeg keuze. De bediening was super, sociaal en gezellig Sfeer was goed. 1 tip biefstuk was iets te lang gegaard, mag veel korter.

"Very good"
5/6
Peter v.2 months ago · 1 review

Goede service en heerlijk eten, hele leuke avond gehad hier

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner3 months ago · 1 review

Heerlijke gerechtjes, volop keuze, gezellige sfeer en bovenal zeer vriendelijke bediening. We hebben genoten!

"Very good"
5/6
Gerda W.3 months ago · 1 review

Gastvrij, leuke bediening, mooie ambiance en heerlijke gerechten. Een aanrader!

"Very good"
5/6
Ad G.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten en goede bediening! Gaan we zeker nog een keer heen!

"Very good"
5/6
Lydia V.3 months ago · 2 reviews

Gezellige avond gehad met goed eten & een goede bediening. Enige minpuntje is dat er onaangekondigd extra kosten zijn gerekend voor verjaardagskaars. Zouden zeker nog wel terugkomen!

"Very good"
5/6
Robert V.3 months ago · 1 review

Goed communicatie over de reservering. Eten was smakelijk en bediening goed. Aardig jongen! Gegeten van 18.30 tot 22.00 en voldaan weer naar huis. 👍

"Excellent"
6/6
Gre V.3 months ago · 1 review

Het concept is heel leuk telkens nieuwe ronde bestellen van kleine porties heerlijk eten, altijd vers gemaakt en variatie genoeg , voorgerechten, hoofdgerecht en dessert. Allemaal met heerlijke gerechten. Mooi restaurant

"Excellent"
6/6
Kelly G.3 months ago · 2 reviews

Erg lekker eten en super vriendelijk personeel! Voor de vegetariërs onder ons ook meer dan genoeg keuze.

"Good"
4/6
Sandy K.3 months ago · 1 review

Last minute gereserveerd, heerlijk gegeten. Goede hapjes mooi op gemaakt

"Excellent"
6/6
Elma G.3 months ago · 1 review

Met het gezin, 6 personen gegeten, Geweldig concept! 6 uur gereserveerd en gestart en om 9.30 de laatste gang gekregen. Elk gerechtje was van hoogstaand niveau en de lokatie is geweldig. Fijne bediening en een zekere aanrader!!

"Average"
3/6
Sylvie B.3 months ago · 1 review

Het eten was lekker, maar ik had iets grotere porties verwacht. 20 minuten wachten om dan één coquille met een klein beetje puree geserveerd te krijgen is toch wat teleurstellend. Ik heb vier gerechten van de kaart gegeten, maar alle waren minuscule porties. Je moet ook steeds redelijk lang wachten voordat je het volgende gerecht geserveerd krijgt, waardoor het ook traag gaat. De akoestiek zou ook veel beter kunnen, zeer rumoerig. Ik zou er niet meer terug gaan en raad het ook niet aanraden

"Very good"
5/6
Annita K.3 months ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten, mooie sfeer, prachtige en lekkere gerechten die super goed bereid zijn.

"Very good"
5/6
yoeri S.3 months ago · 1 review

heerlijk gegeten, mooie locatie, vriendelijke bediening, voldoende keuze om verschillende gerechtjes te proeven

"Very good"
5/6
T G.3 months ago · 1 review

Lekker eten en fijne bediening die ons vriendelijk hielp vanavond

"Very good"
5/6
Dennis E.4 months ago · 1 review

Het eten was goed, fijne sfeer en de bediening was goed.

"Good"
4/6
Hank P.4 months ago · 1 review

Het eten was uitstekend in gezellig restaurant met uitstekende bediening. Een klein minpunt is dat de tafels heel dicht bij elkaar staan en dat de akoestiek beter kan.

"Good"
4/6
Tinka Z.4 months ago · 1 review

We hebben erg lekker gegeten. Wel vonden we de tijd tussen de gerechtjes erg lang.

"Very good"
5/6
Andreas V.4 months ago · 1 review

Zoals altijd vriendelijk personeel, leuke sfeer en goed eten. Fijne en mooie locatie

"Very good"
5/6
Linda H.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, gezellige sfeer, fijn concept, leuke locatie, gemoedelijk en sfeervol

"Good"
4/6
Paul P.4 months ago · 1 review

Genoeg variatie in de keuze van de gerechtjes. En een prima bediening. Je voelt je welkom.

"Very good"
5/6
Marloes S.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Service kan beter. Vooral nadat de keuken sluit zie je geen bediening meer.

"Excellent"
6/6
Sabine R.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en goede, klantvriendelijke bediening. We gaan zeker nog een x heen

"Very good"
5/6
Gerda E.4 months ago · 1 review

Eten was heerlijk,personeel aardig. Geslaagde avond. Dank jullie wel !

"Very good"
5/6
Martin S.4 months ago · 1 review

Mooie zaak goed eten vriendelijk personeel, gezellig gezeten met een leuke groep mensen

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.