Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
City Centre
Maya Grill Steakhouse
Maya Grill Steakhouse Reviews

Maya Grill Steakhouse

Steak, Argentinian, South American

Dishes priced around28€

Photo of restaurant Maya Grill Steakhouse in City Centre, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Maya Grill Steakhouse (15)

Read what people think about Maya Grill Steakhouse. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Maya Grill Steakhouse before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Maya Grill Steakhouse and book a table with confidence!

4.6/6

15 reviews

Food:Great
Atmosphere:Lively
Service:Great
Value for money:Reasonable value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Average
65
54
43
32
2
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ein schöner gemütlicher Abend mit meinen Freunden hier war richtig schön. Die Preise sind auch in Ordnung, dafür dass es im Touristen Essviertel ist. Personal ist sehr freundlich und zuvorkommend.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Eten was goed. Fijne bediening en niet duur. Voor herhaling vatbaar Gezellige entourage, vlotte beniening. Eten was voortreffelijk bereid. Precies zoals ik wilde. Lekker sappig.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het was erg lekker. Prijs kwaliteit was ook goed. We werden beleefd en goed geholpen en we werden in alle rust geholpen. We hoefde niet op te schieten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Super lekker gegeten. Heerlijk mals vlees en ook de bijgerechten zoals champignons, tomaat en uienringen smaakte uitstekend. Het vriendelijke personeel is zeer gastvrij, behulpzaam in het maken van een keuze en ze stralen dit ook uit. Ook op een drukke zaterdagavond. Kortom, een heel fijn restaurant om heerlijk te eten, een echte aanrader dus!!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hebben heerlijk gegeten in dit gezellige restaurant in het hart van Amsterdam, en ook de bediening was super vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader!!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Zowel het eten als de bediening zijn prima. Het interieur is wel heel gedateerd en de stoelen/ banken zijn verre van comfortabel. Natuurlijk past dat ook wel weer bij de sfeer van het soort restaurant maar een opknapbeurten zou zeker niet overbodig zijn. De kwaliteit van het eten en de supervriendelijke bediening maken echt veel goed. Wij hebben er in ieder geval van genoten.

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Eten in verhouding erg duur. Je besteld een complete schotel maar de salade was echt niets en de saus moest apart afgerekend worden. Maaltijdsalade was fantasieloos.

"Awful"
1/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hadden het gevoel dat we snel weer weg moesten. We hadden net ons voorgerecht op en 1 minuut later stond ons hoofdgerecht er al. De bediening stond constant te kijken of onze borden al leeg waren en haalde ze direct weg. Mijn man was nog geen eens uitgegeten en ze haalde zijn bord al weg! Heel slecht. Het eten was ook niet van al te beste kwaliteit, als je kijkt naar wat je ervoor moet betalen!!

"Average"
3/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten alleen bediening kan beter. Lang gewacht op drinken en tafel moest nog afgeruimd worden toen we weggingen terwijl wij al zeker 30 min klaar waren met eten.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Wij hebben er heerlijk gegeten en gedronken. Vriendelijke bediening en een leuk ingericht restaurant met ruime zitplaatsen. We gaan dit restaurant zeker nog een keertje bezoeken.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

was gezellig eten goed alleen jammer dat er geen sladressing bij de sla zit en je voor elk bakje saus 2 euro betaald hoort eigenlijk bij de maaltijd

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten is heel lekker en meer dan genoeg. De service is ook goed. Een minpunt is de prijs van de drankjes. Die is aan de hoge kant.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

leuk restaurant en lekker eten was heel gezellig met een goede bediening genoeg keuze voor herhaling vatbaar ligging van het restaurant was makkelijk te vinden

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Over het eten geen klachten. De service was goed tot het punt dat er afgeruimd moest worden, er werd pas afgeruimd nadat we allemaal onze jas aanhadden en onze borden gedeeltelijk zelf hadden opgeruimd. Terwijl was het personeel meerdere keren voorbij gelopen. Uiteindelijk hebben we er zelf achter moeten vragen, dit ter zijde was het een aangename ervaring.

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

gezellig druk restaurant op mijn opmerking dat ik gereserveerd had onmiddelijk een tafel niet naar de naam gevraagd en er was slechts een persoon die wist hoe de restaurantbon werkte wel gezellig en erg lekker gegeten

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.