Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
City Centre
Miso Asian Dining
Miso Asian Dining Reviews

Miso Asian Dining

Asian, Asian Fusion

Photo of restaurant Miso Asian Dining in City Centre, Rotterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Miso Asian Dining (1,194)

Read what people think about Miso Asian Dining. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Miso Asian Dining before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Miso Asian Dining and book a table with confidence!

5.2/6

1,194 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6569
5427
4125
339
219
115
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Tyrone Malik I.a day ago · 1 review

Super Sushi und super Ambiente!!! Würde hier nochmal her kommen

New"Very good"
5/6
Mikael M.3 days ago · 1 review

The staff really looked after us and the food was delicious...

New"Good"
4/6
Shelly L.4 days ago · 2 reviews

Ja alles was ok,eten was goed zoals altijd de personeels waren vriendelijk.

New"Very good"
5/6
Elaine V.5 days ago · 1 review

Was hier met een vriendin nog nooit eerder geweest. Eten was lekker en bediening vriendelijk. Enige minpunt is toch dat tijdslot. Wij hebben graag wat extra tijd tussen de bestelrondes zodat het niet alleen een vreetfestijn wordt maar dan zijn die twee uur zo voorbij. Beetje jammer.. maar kom zeker nog een keer terug

New"Excellent"
6/6
Merlijn M.5 days ago · 2 reviews

Meest favoriete all you can eat sushi restaurant in Rotterdam!

New"Very good"
5/6
Jeffrey K.6 days ago · 1 review

Attente bediening, snelle service en altijd lekker eten bij Miso

New"Excellent"
6/6
Kelly D.8 days ago · 1 review

Super bediening en lieve mensen. Je hoeft niet te haasten en dat is heel fijn.

New"Very good"
5/6
Krijn S.8 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Mooi ingerichte zaak en vriendelijk en behulpzaam personeel.

New"Excellent"
6/6
Dory S.11 days ago · 1 review

It was very good. The food was delicious very well prepared and the waitress were so polite and friendly

New"Excellent"
6/6
Iris O.12 days ago · 13 reviews

Heerlijk gegeten. Personeel was vriendelijk en de gerechten kwamen erg snel.

"Excellent"
6/6
Dwen N.17 days ago · 19 reviews

So far the best sushi restaurant in Rotterdam. The staff is nice, the restaurant has a awesome theme and the food is delicious.

"Very good"
5/6
Trinity P.19 days ago · 2 reviews

I love the service a lot due to the welcoming staff. It makes the restaurant feel homey. That’s why I love coming back every time.

"Very good"
5/6
Kevin v.21 days ago · 1 review

Eten was super, mooie moderne uitstraling, snelle service, maar serveersters mogen wel iets meer vriendelijkheid uitstralen/(oog)contact maken met de klant

"Not good "
2/6
Wim d.21 days ago · 1 review

Sushi niet bijzonder, niet slecht. Personeel zeer onvriendelijk en gelaten

"Very good"
5/6
Kajal G.22 days ago · 1 review

Vriendelijk personeel, lekker gegeten, geen lange wachttijden, gezellige sfeer, lekker eten en heerlijke cocktails

"Average"
3/6
Sarina H.22 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, super goede sushi. Alleen als je binnenkomt, meneer in blauwe blouse word je niet zo vriendelijk door geholpen. (Denk een beetje chago)

"Very good"
5/6
Rafal O.23 days ago · 1 review

Meerdere keren daar gegeten en het was altijd heel lekker!

"Awful"
1/6
Viënny f.25 days ago · 1 review

we vonden het niet erg lekker, niet voor herhaling vatbaar

"Average"
3/6
Else-Marike W.25 days ago · 1 review

De kwaliteit van het eten is achteruit gegaan. Vorige keer was het beter.

"Average"
3/6
Heidi V.a month ago · 2 reviews

De bediening was erg wisselend. Sommige erg aardig, andere hadden er duidelijk geen zin in en waren onvriendelijk.

"Very good"
5/6
Rens V.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten in de middag en goede service van het restaurant!

"Very good"
5/6
Daphne v.a month ago · 1 review

hebben heerlijk gegeten, het was een top avond met lekker eten!

"Very good"
5/6
Shivani P.a month ago · 1 review

Lekker eten, genoeg keuze en aardig personeel. Kom zeker nog terug

"Good"
4/6
Ben R.a month ago · 1 review

Eten was in orde. Bediening werkt er vooral voor het geld. Bij het bestellen stootten wijzelf een glas wijn om in het bijzijn van personeel. Ze keken en deden niets in eerste instantie. Toen wij het zelf opruimde kwam er hulp. Er kwam wel een nieuw glas wijn......die gewoon op de rekening werd gezet...

"Excellent"
6/6
Iris O.a month ago · 13 reviews

Altijd een fijne avond uit! de bediening is snel en het personeel is altijd vriendelijk!

"Very good"
5/6
Fleur G.a month ago · 5 reviews

Lekker gevarieerde eten, brede keuze. Gerechten waren warm & kwamen snel.

"Excellent"
6/6
Els B.a month ago · 1 review

Heerlijk eten en de bediening ook geweldig Voor herhaling vatbaar

"Very good"
5/6
Iris O.a month ago · 13 reviews

Heerlijk gegeten. Erg vriendelijk personeel. Altijd goede service. Snelle bediening

"Excellent"
6/6
Iris O.a month ago · 13 reviews

Perfecto ! Heerlijk gegeten . Gezellige sfeer en leuke bediening. Gerechten waren erg lekker

"Good"
4/6
Hung N.a month ago · 1 review

Lekker gegeten, niet zo druk. Kom later nog eens langs.

"Not good "
2/6
Sheila G.a month ago · 1 review

Geen fijne ervaring gehad..... vele bestelling kwamen niet als je niet goed oplet

"Not good "
2/6
Vera C.a month ago · 1 review

Het duurde heel lang, een rond hebben wij 30 minuten moeten wachten op het eten, na 2 x vragen kwam het eindelijk, het verkeerde. De tijd die wij moesten wachten kregen wij niet terug.

"Excellent"
6/6
Rochalda E.a month ago · 1 review

Goede service lekkere eten en drinken. Mooie kunst aan de muur en gezellige sfeer.

"Excellent"
6/6
Natasja V.a month ago · 2 reviews

Vriendelijk personeel en goed eten! Je proeft dat het vers is. Hier eet je echt goeie sushi. Goed restaurant en zeker een aanrader!

"Good"
4/6
Anelida R.2 months ago · 1 review

We hebben lekker gegeten, alleen is het prettig als de gerechten in 1 keer gebracht worden per ronde.

"Very good"
5/6
Ejder I.2 months ago · 1 review

goede prijs/kwaliteit verhouding. Lekker eten, leuk ambiance. kom er vaak.

"Good"
4/6
Joyce L.2 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk en kwam snel. Bediening om drinken te bestellen moesten we wel wat lang op wachten

"Good"
4/6
Elif E.2 months ago · 1 review

Wij hebben lekker gegeten Mooi gezellig restaurant van binnen en schoon aardige medewerkers toetje fruit in cocos melk is echt heerlijk

"Not good "
2/6
Dennis V.2 months ago · 5 reviews

Erg lekker gegeten, redelijk vol zat het restaurant en snelle en vriendelijke bediening. Kom ik hier zeker weer terug!

"Excellent"
6/6
Romme R.2 months ago · 1 review

er was hele snelle bediening en eten was lekker goed restaurant

"Very good"
5/6
Michelle P.2 months ago · 1 review

Was lekker eten en de bediening was erg snel! Zeker voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Anne H.2 months ago · 1 review

Het eten was goed, snelle service en heel vriendelijke bediening.

"Excellent"
6/6
Eric Leonardo C.2 months ago · 2 reviews

Top eten en sfeer verder niks op te merken zo door gaan

"Awful"
1/6
Sinem A.2 months ago · 1 review

Weinig sushi keuzen, en geen dessert. Extra betalen als je het niet op eet. Slaat nergens op

"Very good"
5/6
Corrie K.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, veel variatie, fijne bediening en een leuke locatie!

"Very good"
5/6
Ed v.2 months ago · 1 review

Prima all you can eat sushi restaurant met vriendelijke bediening.

"Excellent"
6/6
Rana A.2 months ago · 1 review

Very good service thank you so much for having us

"Excellent"
6/6
Iris O.2 months ago · 13 reviews

Super service. Alleen een beetje krappe tafel. Ook mogen ze sneller lege bordjes en glazen meenemen. Wel heel lekker gegeten. We komen zeker weer!

"Very good"
5/6
Deasy M.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en echt goed service en vriendelijke personeel echt top! 👌😊

"Very good"
5/6
Paul B.2 months ago · 1 review

Prima eten. Leuke sfeer. Goede bediening, qua tempo en vriendelijkheid.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.