Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Almere
Almere Haven
Olympia
Olympia Reviews

Olympia

Greek, Seafood, Mediterranean

Dishes priced around18€

Photo of restaurant Olympia in Almere Haven, Almere

Fast and free booking for:

Reviews of Olympia (115)

Read what people think about Olympia. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Olympia before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Olympia and book a table with confidence!

5.1/6

115 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
648
539
421
33
24
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Lea d.3 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten Goed en aardig personeel, Ziet er verzorgd uit

New"Very good"
5/6
Gabrielle W.4 days ago · 1 review

Goed gegeten! We waren er met een jarige en er hingen ballonnen en slingers, erg leuk gedaan!

New"Excellent"
6/6
Linda S.4 days ago · 1 review

Super lekker gegeten weer bij Grieks restaurant Olympia in Almere. Voorgerecht Bruschetta en diverse koude voorgerechten. Goed op smaak en ruim voldoende. Hoofdgerechten Lamskoteletten en Varkenshaas Souflaki: ook weer ruim voldoende en goed op smaak. Bediening attent en vriendelijk. Vragen regelmatig of alles naar wens is en of we nog wat wilden drinken. Helemaal top. Goede en hartelijke sfeer met aandacht voor de gasten.

New"Good"
4/6
Vera H.5 days ago · 1 review

Meisje/vrouw (denk rond 30 jaar) met bruin haar was erg onklantvriendelijk, werd boos omdat mijn moeder iets niet verstond, zei op een sarcastische manier "eetsmakelijk" na de tweede keer dat ze kwam en rolde met haar ogen. Voor de rest heel aardige mensen!

New"Very good"
5/6
Ben V.12 days ago · 1 review

Het eten is lekker, hele fijne sfeer en ontzettend vriendelijk personeel Doen er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. Lof voor jullie allemaal

New"Very good"
5/6
Willem S.14 days ago · 1 review

Lekker eten. Leuke sfeer. Goed betaalbaar. een aanrader voor elke Almeerder en daar buiten.

"Excellent"
6/6
michelle m.15 days ago · 1 review

Super gegeten! Aardig personeel, snel geholpen en top eten. Komen vaker!!

"Excellent"
6/6
Ciprian R.15 days ago · 1 review

Was a very nice evening. We really like it. Succes

"Good"
4/6
Geraldine R.18 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een prima ambiance! Kwam er te laat achter dat je het restant kan meenemen.

"Excellent"
6/6
Sandra W.a month ago · 1 review

Héle leuke en lieve bediening en heerlijk eten, zeker aan te raden!

"Very good"
5/6
Ingrid B.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, bediening zeer prettig, voor herhaling vatbaar! Geen punten van kritiek

"Excellent"
6/6
Kim D.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten en gezellige bediening. En de tapaskaart is een aanrader.

"Very good"
5/6
John F.a month ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten. Ieder van ons heeft lekker genoten Zeker weer voor herhaling om terug te komen

"Excellent"
6/6
Daniëlle G.2 months ago · 1 review

Top restaurant.....fantastisch eten. Heerlijke tapas kaart en hele vriendelijke bediening. Echt een aanrader. Oja, en mooi uitzicht!!!@ Wij komen gauw terug

"Excellent"
6/6
Mans D.2 months ago · 1 review

Zoals gewoonlijk meer dan prima. Goede sfeer, goed eten, vriendelijk personeel

"Excellent"
6/6
marina k.2 months ago · 1 review

Een hele mooie verjaardag gevierd met gezin en familie. Lekker gegeten. We komen snel weer

"Very good"
5/6
Alexandra T.2 months ago · 1 review

Een echte aanrader eten was erg lekker en vriendelijke bediening

"Not good "
2/6
Karin V.2 months ago · 1 review

Lang wachten (>1 uur), , koud en taai eten. Geen aanrader.

"Good"
4/6
Mirjam d.2 months ago · 1 review

Prima restaurant met vriendelijk personeel, Wel gehorige ruimte, dus moeilijker elkaar te verstaan

"Very good"
5/6
Jesper B.2 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel en mooi plekje aan het raam. We hadden het tapasmenu dus veel kleine gerechtjes. Minpuntje dat er voor onze zoon van 1,5 jaar 50% van een tapasmenu in rekening werd gebracht terwijl die natuurlijk amper iets eet. Stond ook niet op de kaart aangegeven.

"Excellent"
6/6
Lars v.2 months ago · 1 review

Celebrated the birthday of my wife and they decorated our table with balloons and happy birthday signs. Perfect!

"Average"
3/6
Linda J.2 months ago · 1 review

We moesten wachten op onze tafel, geen probleem, maar er is niet echt ruimte om te wachten. Van de 2 bestelde uiensoep was er één niet echt heet. Datzelfde geldt voor de hoofdgerechten 3 van de 4 waren niet echt goed warm.

"Excellent"
6/6
Paula V.2 months ago · 1 review

Heel vriendelijk personeel en lieve eigenaar. Veel aandacht voor de kinderen en meedenken buiten de kaart was ook geen probleem. Heerlijk gegeten en gedronken. Zeker komen we hier terug.

"Excellent"
6/6
Patricia D.2 months ago · 1 review

Zoals altijd lekker😋,en gezellig👌 wat wil je nog meer 😃

"Good"
4/6
Rob V.2 months ago · 1 review

Goed eten en heel gezellige bediening. Ruime keuze in tapas

"Excellent"
6/6
Gerald B.2 months ago · 1 review

Fantastische beleving en bediening. Heerlijk eten. Zeker voor herhaling vatbaar. Heb met collega's een leuke tijd gehad.

"Excellent"
6/6
Daniëlle v.3 months ago · 1 review

We hebben een leuke maar vooral ook lekkere avond gehad. Goed gegeten e vriendelijke mensen.

"Excellent"
6/6
R. v.3 months ago · 1 review

top en fantastisch gegeten zoals altijd het geval is :-)

"Excellent"
6/6
Edwin v.3 months ago · 1 review

Op Valentijnsdag hier gegeten. Ze hadden er echt aandacht aan besteed met rode ballonnen in hartvorm bij elke tafel en een glaasje prosecco als welkom. Fijne vrolijke bediening en heerlijk gegeten.

"Excellent"
6/6
Nell S.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten en goede en snelle bediening ! Ook erg leuk aangekleed voor Valentijn !

"Excellent"
6/6
Jolan K.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten (mezedes), gezellige sfeer en goede service. Voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
C.G. O.3 months ago · 7 reviews

Gezellige ongedwongen sfeer met eten in typisch Griekse stijl en smaak

"Very good"
5/6
C.G. O.3 months ago · 7 reviews

Gezellig, goed eten. Ongedwongen sfeer. Eten heeft de typisch Griekse smaak

"Very good"
5/6
Suna v.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, personeel is vriendelijk en restaurant ziet er gezellig uit.

"Average"
3/6
Maurice A.3 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk maar personeel vonden we erg opdringerig wat mening betreft.

"Good"
4/6
Margje H.4 months ago · 1 review

Personeel erg aardig en eten super goed! We waren te laat,was geen probleem

"Excellent"
6/6
Eugène E.4 months ago · 1 review

Een heerlijk restaurant met voortreffelijke bediening. Wij hebben de keuken hun gang laten gaan en dat was fantastisch. Hier komen we zeker nog een keer terug. Kali orexi!

"Good"
4/6
Guido K.4 months ago · 1 review

Vond het voor een Gyros schotel van E20,- vrij weinig vlees. Voor 2 personen een klein schaaltje frites had per persoon gekund. Eten was verder wel erg lekker.

"Excellent"
6/6
Jolanda G.4 months ago · 1 review

Gezellige atmosphere, lekker eten en vriendelijke bediening. Een baas die grappen maakt en de hele tafel aan het schateren brengt.

"Very good"
5/6
Jan s.4 months ago · 1 review

Goeie sfeer en zeer vriendelijke bediening, ook de wachttijden met 14 man was prima

"Good"
4/6
Wim T.4 months ago · 1 review

Gezellige sfeer en prima eten. De side dish, als patat en salade, werd beperkt opgediend maar ook zeer snel aangevuld naar behoefte. Doel is voorkomen dat je teveel neerzet wat weggegooid moet worden. Prima concept.

"Good"
4/6
Suzanne E.4 months ago · 1 review

Heerlijk avondje gehad, samen met een vriendinnetje. Gekozen om ieder 3 voorgerechten te nemen, i.p.v. een hoofdgerecht. Was heerlijk, ontspannen en je voelt je welkom.

"Very good"
5/6
Jan D.5 months ago · 1 review

Het vieren van onze 52 trouwdag aangeboden door onze dochter en kleinzoons was een verrukkelijk diner bij jullie met dank voor het heerlijke eten en de service van 2 obers die ons hebben verzorgd op griekse wijze, gr. Jan en mia

"Very good"
5/6
Nel M.5 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijke bediening. Alleen de muziek hoorden wij niet zo goed. Maar voor de rest top

"Very good"
5/6
Martine D.5 months ago · 1 review

We hadden om 18:00 uur gereserveerd om om 19:00 uur te gaan eten. Toen we eenmaal aan tafel zaten werd onze dochter ziek en moesten we helaas snel naar huis. Alles werd keurig voor ons ingepakt en er werd zelfs verse friet gebakken. Eenmaal thuis bleek op een van de doosjes ook nog beterschap te staan. Heel attent. Thuis dochterlief meteen naar bed en hebben wij nog van onze lekkere maaltijd kunnen genieten.

"Excellent"
6/6
Dea v.6 months ago · 1 review

Het eten was echt heerlijk! Beetje veel 🙈 Ze hadden ballonnen bij ons tafeltje omdat we 1 jaar getrouwd waren, en toetje kwam met vuurwerk Fontijn echt super leuk! Dank jullie wel daarvoor ☺️ We komen zeker een paar keer terug Groetjes Dea en Gerard

"Very good"
5/6
Johan K.6 months ago · 1 review

Het eten op zich was erg goed en de bediening ook. Alleen waren de warmhoud platen niet in staat om de schaal waarop een menu voor twee personen op lag warm te houden. Resultaat was dus dat de helft van het gerecht koud werd! Dit was teleurstellend maar werd wel op met een drankje goedgemaakt. Toch liever eten wat warm blijft zoals het hoort.

"Very good"
5/6
C.G. O.6 months ago · 7 reviews

Gezellig uit eten. Heerlijke Griekse gerechten, ouzo'tje vooraf. Echt avondje genieten.

"Not good "
2/6
Kaveh T.6 months ago · 1 review

Wij vonden onze maaltijd niet lekker, het was droog en te zout helaas. De bediening was prima.

"Excellent"
6/6
karin s.6 months ago · 1 review

het eten was super lekker en de mensen waren vriendelijk.hier komen we zeker terug