Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Almere
Almere Haven
Olympia
Olympia Reviews

Olympia

Greek, Seafood, Mediterranean

Dishes priced around18€

Photo of restaurant Olympia in Almere Haven, Almere

Fast and free booking for:

Reviews of Olympia (145)

Read what people think about Olympia. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Olympia before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Olympia and book a table with confidence!

5.1/6

145 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
661
551
424
34
25
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Remco K.2 days ago · 1 review

Vanavond tapas: geweldig zit super vol echt een aanrader 👍🏻

New"Excellent"
6/6
Erika R.2 days ago · 1 review

Goed eten, zeer vriendelijk personeel. Gerechten staan snel op tafel na bestellen.

New"Excellent"
6/6
Gerard K.3 days ago · 1 review

komen terug het is op fiets afstand en mijn ijsje was ook lekke en de ouzo ook

New"Very good"
5/6
Fred B.6 days ago · 1 review

Vriendelijk personeel en het eten was heerlijk dus een aanrader

New"Excellent"
6/6
fam. G.9 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten. De bediening was heel vriendelijk en behulpzaam. Geen gehaast, echt hele fijne sfeer

New"Very good"
5/6
Louise H.10 days ago · 1 review

Leuke ontvangst door Mike. Gezellige tafel a h raam. Bediening prima. Eten was overheerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Irma v.17 days ago · 1 review

Heerlijk terras aan de havenkom, mezes aan te bevelen, goed eten, prima service, kortom vakantiegevoel :-)

"Very good"
5/6
Cor M.18 days ago · 1 review

Was erg goed en vriendelijke bediening en een goede zitplek

"Good"
4/6
Nikki B.21 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, goede service, vriendelijk personeel, mooi uitzicht op water

"Excellent"
6/6
Ico -Jaap V.22 days ago · 2 reviews

Vandaag weer heerlijk gegeten. Scampies waren echt heerlijk. (De andere dingen ook) Goede bediening en persoonlijke aandacht. Echt een heerlijk avondje eten!

"Excellent"
6/6
TAKUMI U.24 days ago · 1 review

We completely enjoyed this restaurant. The food was good, but not super busy. Thank you.

"Excellent"
6/6
Remco V.a month ago · 1 review

Super service Heerlijk gegeten en ze hadden onze plek met slingers versierd voor onze zoon.

"Very good"
5/6
Sanneke V.a month ago · 1 review

Gezellig restaurant nabij de havenkom waar je gezellig en goed kunt eten en drinken. Informele sfeer, snelle en vriendelijke bediening waar bij binnenkomst de ouzo niet ontbreekt. Een aanrader.

"Not good "
2/6
Ineke B.a month ago · 1 review

Helaas niet zoals we gewend zijn van olympia. De service was minder en het eten was ook niet zoals gevraagd. Voorlopig voor ons geen herhaling jammer.

"Very good"
5/6
C S.a month ago · 1 review

Het reserveren via website ging prima en je werd er leuk ontvangen het eten was geweldig en de bediening was ook super gaan daar zeker nog eens heen

"Very good"
5/6
René K.a month ago · 1 review

Goede bediening en ook zeer attent. Niet lang op het eten hoeven wachten. Onze wens: uitgebreide vis schotel naar wens aan voldaan.

"Good"
4/6
Jolanda V.a month ago · 40 reviews

Zoals altijd hebben we er heerlijk gegeten en heerst er een gezellige sfeer.

"Excellent"
6/6
Corné P.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, gezellig restaurant en vriendelijk personeel met oog voor details.

"Very good"
5/6
Martin F.a month ago · 1 review

Altijd vriendelijk, altijd goed eten, meer hoef ik niet te vermelden

"Very good"
5/6
olga l.a month ago · 1 review

Zeer geslaagd. Eten en personeel geweldig. Echt een aanrader. 😃

"Excellent"
6/6
Bianca D.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Geen eeuwige wachttijden. Vraag wordt beantwoordt

"Excellent"
6/6
Theo D.a month ago · 1 review

Een heerlijk Grieks restaurant wat je weer even terug brengt naar Griekenland

"Very good"
5/6
H S.a month ago · 1 review

Goed eten vriendelijke bediening leuke sfeer echt een aanrader 😊

"Average"
3/6
Wendy P.2 months ago · 1 review

Jammer, dat je zo snel het eten achter elkaar krijgt. Net je voorgerecht op en je hoofdgerecht staat er al

"Very good"
5/6
Yte O.2 months ago · 1 review

was voortreffelijk en voor herhaling vatbaar. Lekker hoekje ook waar we zaten.

"Excellent"
6/6
Carla v.2 months ago · 1 review

leuk ingericht, super lekker betaalbaar eten, vriendelijk personeel, heel service gericht

"Excellent"
6/6
Rosa C.2 months ago · 1 review

Lekker gegeten, hele vriendelijke bediening, gewoon perfect. Aanrader dus echt!

"Good"
4/6
R. R.2 months ago · 1 review

We kozen voor de tapas. Heerlijk gegeten, ruime keuze, vlotte en vriendelijke bediening.

"Very good"
5/6
Enno S.2 months ago · 1 review

War alles zu unserer Zufriedenheit, nette Bedienung, hätten ein paar mehr Zwiebeln bei dem Gericht Stifado sein können

"Very good"
5/6
Saskia V.2 months ago · 2 reviews

Lekkere tapas al duurde het soms een beetje lang dat het kwam masr dan wel excuses van de keuken

"Excellent"
6/6
Lea d.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten Goed en aardig personeel, Ziet er verzorgd uit

"Very good"
5/6
Gabrielle W.2 months ago · 1 review

Goed gegeten! We waren er met een jarige en er hingen ballonnen en slingers, erg leuk gedaan!

"Excellent"
6/6
Linda S.2 months ago · 1 review

Super lekker gegeten weer bij Grieks restaurant Olympia in Almere. Voorgerecht Bruschetta en diverse koude voorgerechten. Goed op smaak en ruim voldoende. Hoofdgerechten Lamskoteletten en Varkenshaas Souflaki: ook weer ruim voldoende en goed op smaak. Bediening attent en vriendelijk. Vragen regelmatig of alles naar wens is en of we nog wat wilden drinken. Helemaal top. Goede en hartelijke sfeer met aandacht voor de gasten.

"Good"
4/6
Vera H.2 months ago · 1 review

Meisje/vrouw (denk rond 30 jaar) met bruin haar was erg onklantvriendelijk, werd boos omdat mijn moeder iets niet verstond, zei op een sarcastische manier "eetsmakelijk" na de tweede keer dat ze kwam en rolde met haar ogen. Voor de rest heel aardige mensen!

"Very good"
5/6
Ben V.2 months ago · 1 review

Het eten is lekker, hele fijne sfeer en ontzettend vriendelijk personeel Doen er alles aan om hun gasten het naar de zin te maken. Lof voor jullie allemaal

"Very good"
5/6
Willem S.2 months ago · 1 review

Lekker eten. Leuke sfeer. Goed betaalbaar. een aanrader voor elke Almeerder en daar buiten.

"Excellent"
6/6
michelle m.2 months ago · 1 review

Super gegeten! Aardig personeel, snel geholpen en top eten. Komen vaker!!

"Excellent"
6/6
Ciprian R.2 months ago · 1 review

Was a very nice evening. We really like it. Succes

"Good"
4/6
Geraldine R.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een prima ambiance! Kwam er te laat achter dat je het restant kan meenemen.

"Excellent"
6/6
Sandra W.3 months ago · 1 review

Héle leuke en lieve bediening en heerlijk eten, zeker aan te raden!

"Very good"
5/6
Ingrid B.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, bediening zeer prettig, voor herhaling vatbaar! Geen punten van kritiek

"Excellent"
6/6
Kim D.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en gezellige bediening. En de tapaskaart is een aanrader.

"Very good"
5/6
John F.3 months ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten. Ieder van ons heeft lekker genoten Zeker weer voor herhaling om terug te komen

"Excellent"
6/6
Daniëlle G.3 months ago · 1 review

Top restaurant.....fantastisch eten. Heerlijke tapas kaart en hele vriendelijke bediening. Echt een aanrader. Oja, en mooi uitzicht!!!@ Wij komen gauw terug

"Excellent"
6/6
Mans D.3 months ago · 1 review

Zoals gewoonlijk meer dan prima. Goede sfeer, goed eten, vriendelijk personeel

"Excellent"
6/6
marina k.4 months ago · 1 review

Een hele mooie verjaardag gevierd met gezin en familie. Lekker gegeten. We komen snel weer

"Very good"
5/6
Alexandra T.4 months ago · 1 review

Een echte aanrader eten was erg lekker en vriendelijke bediening

"Not good "
2/6
Karin V.4 months ago · 1 review

Lang wachten (>1 uur), , koud en taai eten. Geen aanrader.

"Good"
4/6
Mirjam d.4 months ago · 1 review

Prima restaurant met vriendelijk personeel, Wel gehorige ruimte, dus moeilijker elkaar te verstaan

"Very good"
5/6
Jesper B.4 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel en mooi plekje aan het raam. We hadden het tapasmenu dus veel kleine gerechtjes. Minpuntje dat er voor onze zoon van 1,5 jaar 50% van een tapasmenu in rekening werd gebracht terwijl die natuurlijk amper iets eet. Stond ook niet op de kaart aangegeven.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.