Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Zuid
Oriental Restaurant Ruby
Oriental Restaurant Ruby Reviews

Oriental Restaurant Ruby

Photo of restaurant Oriental Restaurant Ruby in Zuid, Amsterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Oriental Restaurant Ruby (48)

Read what people think about Oriental Restaurant Ruby. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Oriental Restaurant Ruby before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Oriental Restaurant Ruby and book a table with confidence!

5.4/6

48 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
628
515
42
31
22
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
marianne v.2 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Jonge mensen in de bediening, top! Zeer uitgebreide menu kaart.

New"Excellent"
6/6
Johan V.13 days ago · 1 review

Geweldig eten, niet te duur, heerlijke ambiance, perfecte bediening. Altijd weer.

"Average"
3/6
willem v.16 days ago · 1 review

The food was good but the portions very small for the price

"Very good"
5/6
Peggy B.a month ago · 1 review

We hebben heel lekker gegeten . En heeft een goede sfeer....TOP!!!

"Excellent"
6/6
Michael B.2 months ago · 1 review

Excellent. We’re luckynto have this restaurant in the neighborhood. Great.

"Very good"
5/6
Ilana K.2 months ago · 4 reviews

Aardige bediening. Heerlijk eten. Fijne rustige sfeer. Zeker gaan eten

"Not good "
2/6
nico v.4 months ago · 1 review

Waarschijnlijk zijn we iets te verwend. Geen jas aannemen bij binnenkomst. Vraag om te pauzeren tussen voor en hoofdgerecht niet aan keuken doorgegeven

"Excellent"
6/6
Cora M.4 months ago · 1 review

Het is een geweldig restaurant waar je heerlijk kan eten. Echt een aanrader.

"Excellent"
6/6
M V.5 months ago · 1 review

Alles was fantastisch. Heb er de hele middag heerlijk slow gelunched. een 10!

"Very good"
5/6
Erik B.5 months ago · 1 review

We hebben erg lekker gegeten. We werden vriendelijk geholpen. Maar stoelen die met tape gerepareerd zijn vond ik er armoedig uit zien.

"Excellent"
6/6
Sandra T.6 months ago · 1 review

Enormveel genoten en het eten was zoals altijdheerlijk. We hadden de Indonesische rijsttafel

"Excellent"
6/6
Froukje C.7 months ago · 1 review

Heerlijke Aziatische gerechten. Fantastische bediening. Top restaurant 👍Heel erg goed!

"Excellent"
6/6
Alex D.7 months ago · 1 review

Smakelijk snel goede service en betaalbaar variabele kaart prima sfeer

"Excellent"
6/6
Hans O.8 months ago · 1 review

Heerlijk menu samengesteld, zodat ons gezelschap zich kon laven aan een keur aan smaken én aan zichzelf

"Very good"
5/6
Dave W.a year ago · 1 review

TOP restaurant! Goed personeel, lekker eten, uitgebreid en gevarieerd menu en een zeer net restaurant Ga vooral zo door.

"Excellent"
6/6
Nancy R.2 years ago · 1 review

Fijne sfeer, vlotte bediening, en lekker gegeten!Ik kom zeker terug!

"Excellent"
6/6
Peter W. P.5 years ago · 1 review

Niet over te zeggen, top eten, top bediening, vriendelijk, correct en super

"Excellent"
6/6
Marleen B.5 years ago · 2 reviews

Goed eten, leuke aziatische tapas formule maar ook de traditionele menu's zijn heerlijk. Eindelijk geen all you can eat! Een goede vlotte bediening van vriendelijk personeel. Aanrader!

"Excellent"
6/6
Melanie D.6 years ago · 1 review

Highly recommend, delicious food, good prices and really nice service!!

"Very good"
5/6
Stefanie G.6 years ago · 7 reviews

Sehr nettes Ambiente und Team. Das Essen war auch sehr lecker (das Dim Sum ist super!) das Restaurant ist nur etwas außerhalb vom Zentrum

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

The Restaurant Ruby in Amsterdam is a nice and cosy place to spend with the family and friends. The service was quick and the staff was very friendly.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Goed oosters eten en vriendelijk personeel. Een goed vervolg op de "klassieke chinees". Vooral het concept van kleine porties waardoor je kan variëren ook zonder tafelgenoten

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

I've been in this restaurant 3 times. Always fantastic food, always great service. I love their chicken soup. I will visit them again and again.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heel fijn om een keuze te kunnen maken uit heerlijke kleine gerechten. Op de menukaart mis ik het bekende tekentje of vinkje bij vegetarische gerechten.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Bediening was vriendelijk, Indonesische rijsttafel was redelijk. Zou persoonlijk graag wat meer keuzes willen zien in set menu's. Overal gezien wel tevreden met het bezoek aan dit restaurant

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Lekker eten en gezellige mensen. Leuk concept met al die verschillende gerechten. Alles ziet er vers uit en smaakt goed. Weer eens wat anders in de populaire Aziatische keuken.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Mijn moeder en ik hebben weer heerlijk bij u gegeten en de bediening was ook weer bijzonder vriendelijk, goed en vlot. Echt een restaurant om aan anderen door te geven en binnenkort kom ik met een vriend weer bij u eten.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Warm welcome, delicious food, nice ambiance. Good Choice for a romantic dinner

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Eten van goede kwaliteit en sfeer van het restaurant is gezellig. Een gedeelte van de maaltijd was pas veel later klaar dan de rest van het eten waardoor iemand aan het einde alleen zat te eten. Als alles niet tegen de zelfde tijd klaar kan zijn, zou beter communicatie wel gewenst zijn!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heel gezellig goed eten en heel vriendelijke bediening...geluid in de zaak is heel goed... er is ruim voldoende plaats tussen de tafeltjes...kortom we zijn heel tevreden over de gehele avond.

"Very good"
5/6
(deleted) X.6 years ago · 2 reviews

Pan-aziatisch restaurant. Zowel de hoofdgerechten als de “tapas” zijn heel goed bereid en aantrekkelijk. De bediening is vriendelijk, de ruimte fraai ingericht, al is het ‘s winters voor de ramen wat fris. Voor een van ons was het “tapas” menu niet helemaal duidelijk (3 tapas for €23?; welke?). Aanbevolen!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

We hebben heerlijk gegeten, bediening was goed en vriendelijk en alles ging erg vlot. Dus voor herhaling vatbaar en ik zal Ruby zeker bij anderen gaan aanraden.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het 'tapas' concept bevalt goed. Drie gerechtjes + 1 bijgerecht per persoon klinkt misschien niet heel veel, maar wij zaten toch te vol voor een desert! Het personeel is attent.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Prima gegeten. Nu een keer plate service gegeten. Grote verrassing. Deze rames was van goede kwaliteit vers en compleet. Tapas of plate service beide een aanrader.

"Excellent"
6/6
(deleted) X.6 years ago · 1 review

we hebben lekker geheten, de ruim keus aan oosterse tapas geven de mogelijkheid een veelzijdige maaltijd bij elkaar te kiezen. Vooral de peking eend is erg lekker

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Na een aantal jaren aangenaam verrast door de gezellige inrichting. Het nieuwe menu is goed bevallen, met name voor de mannen het 7 gangen chefs diner (tapas). Vriendelijke en attente bediening.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Netjes en schoon, snelle service, goed eten, vriendelijke bediening: kortom niets te klagen. We zullen in de toekomst zeker nogmaals hier de lunch gaan gebruiken.

"Excellent"
6/6
Olga S.6 years ago · 3 reviews

A very nice first impression for a family night out! Great service, creative menu with lots of different choices and lovely interior. Would recommend for a nice meal out.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ik neem typisch chefs menu. Iedere keer een verrassing. Leuke en mooie en smakelijke gerechtjes en vriendelijke bediening. Was ook gezellig druk, zelfs op woensdag.

"Excellent"
6/6
(deleted) X.6 years ago · 1 review

Mooi restaurant, heerlijk eten en persoonlijke aandacht. Top! Een aanrader voor iedereen die van de Chinese en Indonesische keuken houdt. Het tapas menu zorgt voor veel variatie op je bord

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Aardige Bediening ,heerlijk eten,gezellig interieur ook geschikt voor groepen!!De groentes waren knapperig vers De zalm had een heerlijk sausje en ook de sate en de ossenhaas bevielen erg goed

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

prettige ambiance, smakelijk eten, schappelijke prijzen, gratis parkeren to 90 min, en nog 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 woorden.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten! Gezellige sfeer, ongedwongen. Wijnen waren erg lekker. Diversen tapas gerechten gegeten, rundvlees, kip en varkenssate. Alles smaakte uitstekend. Bediening was vriendelijk en correct.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Excelent food, service and lovely place!! We enjoy a lot this place, the special menu for the allergic people it's fantastic because I can find all the information that I need to avoid eat anything containing allergic ingredients

"Not good "
2/6
Jakub I.7 years ago · 2 reviews

Requested meals not available at the time of my visit in the restaurant. :-( Restaurant was empty at the time when I was there, however, at the booking time they showed no tables available. Meals are served very small like for child. I used to visit Ruby on frequent basis between 1995-2001 when I was living in Buitelveldert. But that was completely different restaurant and now I was not happy to visit in in 2017.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Gewoon gezellig eten en delen, allemaal verschillende kleinere gerechtjes en dan delen. at is iets anders dan de traditionele grote bakken van de chinees op tafel. En absoluut niets te kort. Attente bediening.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Wij hebben wederom mogen genieten van een lekkere diner. Mooie kaart met fijne producten die tot heerlijke gerechten zijn bereid. Goede sfeer en een knusse locatie.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Very nice atmosphere and very good food. No indication on the menu how spicy the food is and as a result we ordered some plates that we coul not handle.