Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Maarssen
Centre
Restaurant Enya
Restaurant Enya Reviews
Create an account and earn €1.50 cashback for every reservation.

Restaurant Enya

Mediterranean, Greek, Seafood, European

Dishes priced around15€

Photo of restaurant Restaurant Enya in Centre, Maarssen

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Enya (205)

Read what people think about Restaurant Enya. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Enya before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Enya and book a table with confidence!

5.7/6

205 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6154
544
46
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Paul V.15 hours ago · 4 reviews

lekker eten in een goede sfeer , met prettige muziek op de achtergrond , personeel en eigenaren goed op de hoogte omtrent wijn keuze bij een gerecht , en een zeer goede kok in de keuken .

"Very good"
5/6
Anco D.15 days ago · 1 review

Aardig personeel, goed eten, veel variatie en mooie Griekse wijnen.

"Very good"
5/6
Johann t.21 days ago · 1 review

Het was prima maar het wordt mede bepaald door het gezelschap met wie je dineert. Allebei heel goed

"Excellent"
6/6
Lutz K.a month ago · 1 review

Amazing food, setting, service and atmosphere lovely restaurant and certainly recommendable

"Excellent"
6/6
Mirthe S.a month ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten, gezellige sfeer, gastvrije bediening. Dank jullie wel.

"Very good"
5/6
Robert V.a month ago · 1 review

Toevallig in de buurt vanuit Friesland. Op zoek naar restaurant waar vis geserveerd werd. Zag ineens OCTOPUS op de kaart en heb mijn vingers erbij afgelikt. Heerlijk, zoiets nog nooit ergens gezien in een restaurant in NL.

"Excellent"
6/6
Sipke T.2 months ago · 2 reviews

Het shared-dining concept was een voltreffer. Wij hebben in een gezellige ambiance genoten van de kwalitatief hoogstaande gerechten. Wij komen graag weer terug.

"Excellent"
6/6
Greg P.2 months ago · 1 review

altijd weer een genot om hier te mogen eten !! Eten was weer super en de bediening ook altijd super gastvrij tot snel !!!

"Very good"
5/6
Arlissa B.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten, vriendelijke bediening! Wel jammer dat we op het begin actief naar de kaart en drinken moesten vragen na een tijdje gewacht te hebben. Verder top!

"Very good"
5/6
Caro M.2 months ago · 2 reviews

Nice food and excellent service. The ambiance is also very pleasant. Thanks!

"Excellent"
6/6
Renate V.2 months ago · 1 review

Fantastisch eten en bediening en hele fijne ambiance. Gewoon top.

"Very good"
5/6
Ton M.2 months ago · 1 review

Mooie locatie. Prima sfeer. Heerlijk eten. Prettige ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Marleijn d.2 months ago · 1 review

Restaurant Enya is ons thuis. Bij fijne vrienden op bezoek die voor je zorgen vanuit hun hart. Kwaliteit van de gerechten altijd constant en overheerlijk. Ook genoeg keuze uit vegetarische gerechten, en visgerechten. Alles home-Made. Ster-waardig zonder blabla. 👍

"Very good"
5/6
Monique C.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten, van hoogstaande kwaliteit je proeft dat het met liefde is gemaakt.

"Excellent"
6/6
Esther V.3 months ago · 1 review

Heerlijke sharing gerechtjes, fijne sfeer en fijne bediening. Een aanrader

"Excellent"
6/6
Gerard R.3 months ago · 2 reviews

Wederom voortreffelijk gegeten met heerlijke en afwisselende gerechten. De Griekse wijn is uitstekend evenals de sympathieke gastvrijheid. Kortom we hadden een hele fijne avond.

"Excellent"
6/6
Erick R.3 months ago · 2 reviews

Culinaire tocht door Griekenland, keuken, Entourage en bediening een dikke 10👌🏼👌🏼

"Excellent"
6/6
Sander v.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten, goede sfeer, heel gastvrij, alles is mogelijk en geweldige desserts!

"Excellent"
6/6
Ria Z.3 months ago · 1 review

Hele goede ervaring fantastisch eten erg smakelijk geweldige bediening. Zeker voor nog een keer

"Good"
4/6
Bert v.3 months ago · 1 review

Goed eten. Bediening top. Verwachtingen mbt eten lager hoger. Meer op het niveau van de prijs ;-)

"Excellent"
6/6
Chiara M.3 months ago · 1 review

Delicious food, very nice location and super service! I will come back again!

"Excellent"
6/6
Cesca N.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijk personeel. Een echte aanrader! Zeker voor de herhaling

"Excellent"
6/6
Ton van der A.3 months ago · 1 review

Het blijft een feestje om daar te eten lekker dineren gezellige atmosfeer helemaal af

"Excellent"
6/6
Ilse T.3 months ago · 1 review

Altijd geweldig! Heerlijk eten en goede sfeer. Bedankt voor een fijne avond.

"Excellent"
6/6
Annemieke V.3 months ago · 1 review

We namen een verrassingsmenu en hebben gesmuld van de met zorg bereide gangen. Het was een feest om hier te eten!

"Very good"
5/6
Shilonka O.3 months ago · 1 review

Een fantastische ervaring het was geweldig. Goed eten en super sfeer.

"Very good"
5/6
Carin v.3 months ago · 1 review

Goede ontvangst, mooie ronde tafel, sfeervol ingericht. Je bestelt kleine gerechtjes die je deelt met de tafelgenoten. Prachtig opgemaakt en zeer smaakvol. Mooie wijnkaart kortom een fijn luxer Grieks restaurant.

"Very good"
5/6
Helga T.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. Leuke plek aan het water. Als we in de buurt zijn gaan we zeker terug

"Excellent"
6/6
Dennis B.4 months ago · 1 review

Zoals altijd; super lekker gegeten in een fantastische ambiance en supervriendelijke bediening!

"Excellent"
6/6
Danielle K.5 months ago · 1 review

Super. Zoals altijd weer heerlijk gegeten. Vriendelijk personeel top avond

"Excellent"
6/6
Leo A.5 months ago · 1 review

We komen hier regelmatig en iedere keer is het weer een feestje. Heerlijk eten, lekkere verrassende Griekse wijnen en een vriendelijk gemoedelijke sfeer. Ook dit keer werden we niet teleurgesteld en de vrienden (Griekenland kenners) die we meegenomen hadden waren zeer enthousiast.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 months ago · 1 review

Heel leuk concept sharing diner. Heel lekker gegeten. Leuke bediening! Aanrader.

"Excellent"
6/6
Merel M.6 months ago · 1 review

Heel gezellig, vriendelijk personeel en heerlijk eten. Wij gaan er zeker nog meerdere keren terug!

"Good"
4/6
Tineke A.7 months ago · 1 review

Keurig restaurant, mooie inrichting. Duur, shared diner was goed van kwaliteit echter karig. 3 garnalen op een bordje met saus mooi opgediend maar maak er 6 van voor die prijs. Bediening steeds aan de tafel elke keer een ander, niet correct. Dus ja niet persé voor herhaling vatbaar, te duur voor wat je krijgt!

"Excellent"
6/6
Gerard R.7 months ago · 2 reviews

Wederom bij Enya gegeten. De kwaliteit is immer van zeer hoog niveau, uitstekende en gevarieerde gerechten en dito smaken. De Griekse wijnen zijn van verassende niveau. De gastvrijheid is uitnodigend en zeer attent.

"Excellent"
6/6
Heidi H.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, shared dining gedaan samen met mijn dochters. Gezellig en sfeervol restaurant. Personeel zeer vriendelijk.

"Very good"
5/6
Ron S.8 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening heerlijk eten alleen de wijn aan de dure kant

"Excellent"
6/6
Yvonne L.8 months ago · 1 review

Een echte aanrader . Alles klopte . Heerlijk gegeten en super fijne bediening .

"Very good"
5/6
Herman V.a year ago · 1 review

Zo als altijd weer een heerlijke avond gehad. Jan en zijn team bedankt en tot de volgende keer.

"Very good"
5/6
K. E.a year ago · 1 review

heerlijk gegeten, echt super vriendelijke bediening. het enige wat ik het echt jammer vind is dat er veel kalfsvlees op de kaart staat, en weinig vegan. wel gelukkig veel vegetarisch