Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Maarssen
Centre
Restaurant Enya
Restaurant Enya Reviews

Restaurant Enya

Mediterranean, Greek, Seafood, European

Dishes priced around18€

Photo of restaurant Restaurant Enya in Centre, Maarssen

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Enya (266)

Read what people think about Restaurant Enya. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Enya before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Enya and book a table with confidence!

5.7/6

266 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6193
559
411
32
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Jan Hugo v.11 hours ago · 1 review

Het personeel is vriendelijk. Het eten is erg lekker. Gewoon top.

New"Excellent"
6/6
Roy R.a day ago · 1 review

Super lekker eten, fantastische gastheer/Vrouw. Komen graag terug. Kleine opmerking, de espresso mag wat warmer geserveerd worden.

New"Excellent"
6/6
Cornelie H.2 days ago · 1 review

100% ontzorgd worden. Fantastisch eten, en volledig ontspannen en met gelukkig gevoel weer naar huis. Onze dank is groot

New"Good"
4/6
Anne W.8 days ago · 1 review

Gezellige sfeer, bijzondere gerechten en fantastische wijn. En op een unieke locatie

New"Excellent"
6/6
Dennis S.8 days ago · 1 review

Great ambience, delicious food and excellent hospitality. Would definitely come back again.

"Good"
4/6
Désirée v.15 days ago · 1 review

Mooie bijzondere en geen alledaagse gerechten. We hebben heerlijk gegeten.

"Excellent"
6/6
Yannis K.20 days ago · 1 review

Amazing food and hospitality! The dishes are beyond delicious. Highly recommended.

"Excellent"
6/6
Ronald H.21 days ago · 2 reviews

Het eten is steeds een verrassing, de smaak de opmaak van de borden in één wordt fantastisch. Samen met de leuke bediening een mooie ervaring om hier te eten, Enya dank jullie wel.

"Excellent"
6/6
Evanthia C.22 days ago · 1 review

fantastisch! griekse filoxenia ❤️ heerlijk gegeten en zeker voor herhaling vatbaar

"Very good"
5/6
Martin V.a month ago · 1 review

Grieks nieuwe stijl. Shared dining optie gedaan die ons erg goed is bevallen. Heerlijke gerechten, goed op smaak en verrassend. Veel variatie: groenten, vlees en vis gerechten. Heerlijke Griekse wijn die ons onbekend was. Vlotte bediening die er was als je ze nodig had en verder niet te veel aanwezig. Een leuke avond gehad die we zeker nog eens gaan herhalen.

"Excellent"
6/6
Marc S.a month ago · 1 review

Heerlijke beleving met mooie opgemaakte gerechten, allen met eigen bijzondere smaken. De bediening was attent vriendelijk en ontspannen. Verrassende Griekse wijnen die perfect passen bij de gerechten. Dank weer voor deze heerlijke avond!

"Very good"
5/6
Martin V.a month ago · 1 review

Geweldig ontvangen en het eten is ook geweldig personeel bijzonder vriendelijk top

"Excellent"
6/6
Jody P.a month ago · 1 review

Een geweldige avond gehad met hele fijne gastvrouwen. Het eten was uit de kunst!

"Average"
3/6
Alex F.a month ago · 1 review

Goede gastvrijheid, attent personeel, eten matig en niet verrassend. Vrij prijzig.

"Very good"
5/6
H M.2 months ago · 1 review

Men eet hier altijd heel goed Ook de wijnen zijn uitstekend. Ga altijd hier met een goed gevoel naar huis

"Excellent"
6/6
Yvonne S.2 months ago · 1 review

Super vriendelijke bediening en heerlijk eten. We hebben weer genoten .

"Excellent"
6/6
Esther W.2 months ago · 1 review

Wat een heerlijke beleving van smaken ,het was echt top.

"Excellent"
6/6
H N.2 months ago · 1 review

Altijd een genot om hier te mogen dineren. Top restaurant!

"Very good"
5/6
Vera M.2 months ago · 1 review

We worden altijd warm ontvangen bij Restaurant Enya. Het is er heel gezellig en het eten is heerlijk. Er wordt ook heel goed rekening gehouden met mijn intoleranties voor gluten en zuivel. Afgelopen avond hebben mijn man en ik totaal verschillende gerechten gegeten. Alles was verrukkelijk en de porties waren precies goed. Bovendien werd alles aan een fijn tempo keurig en netjes geserveerd. Het is het waard om daarbovenop speciaal te vermelden dat ze voor mijn man 1 van de beste cheesecakes van heel de wereld serveren. We hebben erg van de avond genoten. Hartelijk dank aan het hele team van Restaurant Enya :-)

"Good"
4/6
Monique en Joris J.2 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening, goed en zeer smakelijk eten, maar wel aan de prijs. Wat mij betrefd had de friet of salade die ook erg lekker was best gratis naast de gerechten geserveerd mogen worden.

"Excellent"
6/6
Emile V.2 months ago · 1 review

We komen snel weer terug! Heerlijk gegeten en super gastvrije bediening

"Very good"
5/6
Marianne B.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, gezellig restaurant en zeer vriendelijke en professionele bediening.

"Excellent"
6/6
Marianne v.2 months ago · 1 review

Het eten was zeer verrassend voor ons, geen standaard Grieks eten, maar super lekker. Goede en vriendelijke bediening. We komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Yolande J.2 months ago · 1 review

Wederom weer fantastisch gegeten. Mooie kleine gerechtjes. Met een heerlijke wijn geserveerd. Enya een mooie culinair mediterraans restaurant met bijpassende wijnen

"Excellent"
6/6
tjarda s.2 months ago · 1 review

Hebben heerlijk gegeten en fijne sfeer! En zeer gastvrij ontvangen

"Very good"
5/6
JJM J.3 months ago · 3 reviews

Warme ontvangst en enthousiaste bediening, oog voor de gast. Heerlijk gegeten, goede kwaliteit en originele smaken.

"Very good"
5/6
Lisa N.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten in leuke ambiance. We vonden alleen de wachttijden tussen de gangen erg lang.

"Excellent"
6/6
Selma J.3 months ago · 1 review

Was geweldig! Super goed gegeten. Geweldige bediening, een echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Jeroen G.3 months ago · 1 review

Top!! Eten was heerlijk, personeel top! Reden voor een terugkeer

"Excellent"
6/6
Ilse T.3 months ago · 2 reviews

Altijd heerlijk eten bij lieve mensen!❤️ Tot heel snel weer...

"Excellent"
6/6
Alice J.3 months ago · 1 review

Zulke lieve mensen, geweldige service, alles wordt netjes uitgelegd en bestelling wordt snel opgenomen. Eten is echt top! Elk gerecht verrast je weer opnieuw. Veel variatie ook. We komen zeker weer terug!!

"Very good"
5/6
Wendy L.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en gedronken. Super service zoals altijd. Heerlijke Griekse wijnen ook!

"Excellent"
6/6
MGM A.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, kleine gerechtjes met een verfijnde smaak. Een aanrader voor een bijzonder avondje uit.

"Excellent"
6/6
Elly K.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, allemaal lekkere gerechtjes! En heel gezellig en behulpzaam personeel! We komen gauw weer terug.

"Excellent"
6/6
Andreas L.3 months ago · 2 reviews

Hervorragend zubereitete Speisen und ein sehr schönes Ambiente. Das Personal ist mehrsprachig. Würden wir jederzeit wieder besuchen.

"Excellent"
6/6
K P.4 months ago · 1 review

Altijd heerlijk om hier te eten. Hele goede bediening, de gerechten verfijnd! Top avond

"Excellent"
6/6
Sigrid v.4 months ago · 1 review

Altijd goed en vooral altijd hele goede service en professioneel gastheer(&vrouw)schap! Worden we altijd heel erg gelukkig van.

"Very good"
5/6
Gerrit G.4 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten met sharing diner concept. Prima ambiance. Kwaliteit mag wat kosten. Zeer de moeite waard!

"Very good"
5/6
Merel M.4 months ago · 1 review

Heerlijke gerechten, een fijne sfeer en vriendelijke mensen. We hebben een gezellige avond gehad. Vooral de octopus was verrukkelijk!

"Excellent"
6/6
Saskia B.4 months ago · 1 review

Wat een warm welkom en wat hebben we weer heerlijk gegeten!

"Excellent"
6/6
Harmanna B.4 months ago · 2 reviews

Het is altijd een feestje en het eten is er heerlijk met hele fijne bediening

"Excellent"
6/6
Alice S.4 months ago · 1 review

Super avond gehad, alles klopte. Gastvrij, heerlijke gerechten gedeeld. Een aanrader!!!!

"Excellent"
6/6
Gerard V.4 months ago · 1 review

In een woord geweldig. Leuk personeel, onwijs goed eten en lekkere wijn.

"Excellent"
6/6
Rob V.4 months ago · 1 review

In het kader van verras je vrouw dacht ik aan een leuke avond bij Enya. Zoals altijd kom je in een warm bad. Het is er altijd gezellig. Wij kregen een lekker aperitiefje. Maar mijn vrouw had al snel in de gaten dat er een kerstmenu was. Ik baalde als een stekker. Ik had dat niet meegekregen tijdens het reserveren via Quandoo. Gezien ik een zeer zeer moeilijke eter ben zag ik de bui al hangen. Dat wordt een Mac Donalds. Maar wat heb ik lekker gegeten. Echt fantastisch. En heerlijke wijnen gedronken. Jan bedankt voor alle goede zorgen.

"Very good"
5/6
A.J.M.de W.4 months ago · 1 review

Eten en verzorging super,reuze aardige en vakbekwame mensen,Wasiliki en Jan. Jammer van de luidruchtige groep( zelf horecamensen) naast ons,waarvoor Wasiliki en Jan zich verontschuldigden. Nogmaals verzorging uitstekend.

"Good"
4/6
Dirk S.5 months ago · 1 review

Prettige ontvangst en bediening, gezellig, prima eten, waarbij het delen van de gerechten voor een leuke avond zorgt met veel verschillende smaken.

"Excellent"
6/6
Marc G.5 months ago · 1 review

Mooie Griekse wijnen ook: tsjonge wat een onverwachte meevaller !!!

"Excellent"
6/6
Bianca K.5 months ago · 1 review

Wij hebben een heerlijke avond gehad bij Enya. Jan en Wasiliki en het team leggen je helemaal in de watten en delen hun passie met hun gasten. Fantastisch!

"Very good"
5/6
Lilian d.5 months ago · 2 reviews

Heerlijk genoten van de lekkere gerechtjes om te delen met elkaar

"Very good"
5/6
Shirley B.5 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel. De wijn was ook voortreffelijk. Echt super!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.