Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Delft
Binnenstad
Restaurant Maharaja
Restaurant Maharaja Reviews

Restaurant Maharaja

Indian, Asian, Indonesian

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Restaurant Maharaja in Binnenstad, Delft

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Maharaja (15)

Read what people think about Restaurant Maharaja. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Maharaja before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Maharaja and book a table with confidence!

5.5/6

15 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
67
58
4
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Kaan D.6 months ago · 1 review

It was perfect. Nice experince to get knowledge about Indian foods :)

"Excellent"
6/6
Jolanda v.7 months ago · 1 review

Het eten is heerlijk, zeer vriendelijk personeel. Een aanrader. We komen zeker terug!

"Excellent"
6/6
Marian N.7 months ago · 1 review

T is gewoon een feestje om bij Maharadja uit eten te gaan, met ook n zeer attente gastheer

"Very good"
5/6
D. M.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Hier weten ze het eten daadwerkelijk pittig te maken. Vriendelijke service ook. Wij komen zeker terug.

"Very good"
5/6
Harma G.8 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten voor een goed prijs, leuke bediening. Een aanrader

"Excellent"
6/6
Anna K.10 months ago · 1 review

Erg lekker eten, gezellige en verzorgde ambiantie en heel aardige bediening!

"Excellent"
6/6
Sandra K.5 years ago · 1 review

Absoluut een aanrader!! Het eten is voortreffelijk. We werden goed geadviseerd.en een supervriendelijke bediening.

"Very good"
5/6
Anne G.5 years ago · 1 review

Erg lekker en gezellig. Super vriendelijke bediening. Een aanrader. Wij komen weer terug.

"Very good"
5/6
Alphons B.6 years ago · 1 review

Sfeervol restaurant en uiterst vriendelijk personeel. Gerechten zijn smakelijk, gevarieerd en kleurrijk. Toch een minpuntje: de bediening vergat onze voorgerechten door te geven aan de keuken. De oprechte excuses maakten dit weer helemaal goed. Al met al een goede restaurantkeuze en Indiaas eten is toch wel heel erg lekker.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Het is een gezellig restaurant waar een warme sfeer heerst. De wachttijd voor het eten was lang, maar dat het eten op tafel stond was het lekker.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Vriendelijke en persoonlijke bediening, heerlijk eten! Een restaurant waar je je op je gemak voelt en gewoon graag nog eens terug gaat. Je voelt je gewoon welkom.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Ik eet graag bij de Maharaja. De baas is altijd gastvrij en de sfeer leuk. Eten was ook zo als gewoon erg lekker. Keep it up!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Fantastisch eten. Heerlijk rustige sfeer, waardoor je goed met elkaar kunt praten. Hele goede zaak. Goede adviezen over de behoorlijk uitgebreide menukaart. Ze nemen wel de tijd om de drankjes te serveren, waarschijnlijk doordat de zaak vol zat. maar dat was niet erg.

"Very good"
5/6
John z.6 years ago · 1 review

leuk restaurantje. Goede vriendelijke bediening. We hadden een combinatie menu, maar dat viel toch wat tegen. Zagen andere gerechten voorbij gaan die ons toch wat smakelijker leken. Volgende keer dus gewoon zelf wat curry's bestellen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Excellent. Nothing too much trouble for the serving staff even when very busy. Very friendly staff and a such a warm atmosphere. We will be back!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.