Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Haarlem
Centre
Restaurant Scampi Haarlem
Restaurant Scampi Haarlem Reviews

Restaurant Scampi Haarlem

European, Seafood, French, Mediterranean

Dishes priced around21€

Photo of restaurant Restaurant Scampi Haarlem in Centre, Haarlem

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Scampi Haarlem (70)

Read what people think about Restaurant Scampi Haarlem. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Scampi Haarlem before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Scampi Haarlem and book a table with confidence!

4.7/6

70 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
627
519
48
312
22
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Suzan V.3 months ago · 1 review

Vriendelijke bediening/eigenaren en heerlijk gegeten. Goede prijs kwaliteit verhouding. Top.

"Excellent"
6/6
Jan W.4 months ago · 1 review

Heel lekker gegeten. Zeer vriendelijke en behulpzame gastheer. Een aanrader

"Good"
4/6
Diana B.6 months ago · 1 review

Kleine verouderd restaurant maar zeer vriendelijk en gezellig personeel. Het eten was goed.

"Average"
3/6
Gerda F.7 months ago · 1 review

De bediening was vriendelijk, het eten was lauw en moest weer opgewarmd worden.

"Not good "
2/6
Wieger V.7 months ago · 1 review

Eten was niet best . . . . . .

"Average"
3/6
Maryam A.9 months ago · 2 reviews

The service was good, the food was everage, but very, expensive!

"Good"
4/6
Anton B.a year ago · 1 review

We hadden er helaas meer van verwacht, Meer garanalen gerechten.

"Average"
3/6
José J.a year ago · 1 review

Heel sympathiek echtpaar wel vonden wij dat ons bestelde gerecht qua prijs en hoeveelheid niet in verhouding stonden.

"Good"
4/6
Ilse M.4 years ago · 1 review

Gezellig klein restaurant. Lekker gegeten, vriendelijke bediening en heel betaalbaar.

"Average"
3/6
Bert B.4 years ago · 1 review

Bediening gezellig het servies zielig soep slecht veel te dik en koud!! Frites in de zelfde soep kop ijsje slecht in de zelfde soep-kop jammer,koffies speciaal a 9 euro veel te duur voor dat zaakje, in het Hilton de zelfde prijs voor deze koffies de wijn? ?

"Excellent"
6/6
Kush W.5 years ago · 285 reviews

A very nice restaurant to hang out with family and friends. The food was awesome and the atmosphere was great.

"Very good"
5/6
Elizabeth M.5 years ago · 1 review

heel gezellig en het eten was erg lekker en de bediening liet niets te wensen over zeker om nog eens terug te gaan en dat zullen wij absoluut dit jaar nog doen.

"Good"
4/6
Laura V.5 years ago · 1 review

We hebben lekker gegeten en vriendelijke bediening. Was een leuke avond.

"Awful"
1/6
Conny v.5 years ago · 1 review

Lekker gegeten, goede bediening en lekkere wijn! Niet duur dus doen!

"Excellent"
6/6
Annemieke v.5 years ago · 1 review

Een zeer charmante ontvangst. Fijne soepele houding rond de actie. Ik wilde daarvan gebruik maken maar t was niet gelukt op t internet. ( door mij) na een telefoontje mocht het toch. Verse producten, mooi gepresenteerd, erg lekker!hele goede kwaliteit en lekkere rode wijn erbij! Dank

"Average"
3/6
Sven C.5 years ago · 1 review

Koude friet, de biefstuk en de vega was wel erg goed

"Average"
3/6
Marianne B.5 years ago · 1 review

Gereserveerd voor 4 maar er was geen tafel beschikbaar. Na anderhalf uur hadden we pas eten. De baas bestierde de hele tent in zijn eentje. Misschien toch kijken of hij een hulpje in de bedoening kan regelen.

"Very good"
5/6
Judith A.5 years ago · 1 review

We hebben lekker gegeten, wel wat prijzig! Bediening is zeer vriendelijk.

"Very good"
5/6
mariette v.5 years ago · 1 review

Iets meer smaak toevoegen aan het eten zou beter zijn maar prettig gegeten en fijne bediening .

"Average"
3/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Ok eten, maar dat was het dan ook wel. Teveel tafels in te kleine ruimte.

"Awful"
1/6
Arend V.5 years ago · 1 review

Uitermate bedroevend. Daar zien ze ons voorlopig niet meer terug.

"Very good"
5/6
Cen G.5 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten. Wat een leuke restaurant.Voldoende keuzes.Mooie sfeer, in het centrum.

"Average"
3/6
Gerrit V.5 years ago · 1 review

Eten was zonder meer goed en lekker. Maar die muziek!!!!!!!!!!!, veel en veel te hard. Werd zachter gezet nadat we geklaagd hadden. En om dan ook nog de hele avond naar Céline Dion te luisteren dan vraag je toch wel veel van je gasten.

"Very good"
5/6
Linda H.5 years ago · 1 review

Fijn geholpen en gegeten, genoeg aan de porties. Leuke lokatie

"Excellent"
6/6
Marion V.5 years ago · 1 review

Ontzettend aardige eigenaar. Heel gastvrij en wij hebben heerlijk gegeten op het kleine maar gezellige terras.

"Very good"
5/6
Esther d.5 years ago · 1 review

heerlijk gegeten, was beetje lawaaiig, maar dat kan overal gebeuren. Is maar net wie er vlak bij zitten

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Via de Vomar kaart hebben we het restaurant ontdekt, echt fantastisch gegeten, snelle bediening. Een aanrader!

"Very good"
5/6
Frans D.5 years ago · 1 review

Een lekkere surf en turf gegeten. Tip Piri piri garnalen best pittig. Maar .. lekker gegeten en aardige bediening.

"Excellent"
6/6
Michiel v.5 years ago · 1 review

Scampi’s staff is great and managed to make some room for my last minute reservation on my birthday. The menu is varied and anyone will be able to find something to their liking. Will definitely come back

"Excellent"
6/6
Sophie P.5 years ago · 1 review

Goede sfeer, super aardig personeel, attent en buitengewoon goed eten

"Very good"
5/6
Cheryl V.5 years ago · 1 review

Erg gezellig. Je moet geen haast hebben maar gewoon lekker genieten van goed eten voor een goede prijs. Ik had de twee soorten biefstuk en deze waren heerlijk. Mijn vriend nam de kangaroebiefstuk en deze was ook erg lekker. Het personeel is heel vriendelijk. Hier kom ik nog wel eens hoor!

"Excellent"
6/6
Daniëlle V.5 years ago · 1 review

Gezellige gastheer en gastvrouw, prettige, ontspannen sfeer. Zeer lekker en gevarieerd eten en goede wijn. Zowel vlees als vissschotel zijn aan te bevelen. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

"Excellent"
6/6
Wilma W.5 years ago · 1 review

We werden bijzonder hartelijk ontvangen en er is een zeer vriendelijke bediening , we hebben heerlijk gegeten en gedronken, we gaan hier zeker nog een keer heen.

"Excellent"
6/6
Jolanda K.6 years ago · 2 reviews

Gisteren avond weer Heerlijk gegeten en het was weer erg gezellig Naggy! Bedankt ,en je ziet ons snel weer. We gingen bijna als laatste weg. Groetjes

"Excellent"
6/6
Shosanna B.6 years ago · 1 review

We hebben beide heerlijk gegeten. Bij Scampi is de bediening vriendelijk en accuraat. Als aanrader schenken zij een ZEER goede Chardonnay. Het is een absoluut fijn restaurant om te eten.

"Very good"
5/6
Betsy G.6 years ago · 1 review

Erg gezellig en gastvrij. Heerlijk gegeten. Bleven lang zitten maar werden niet weg gekeken. Gaan hier zeker nog een keer eten en proberen dan de scampi’s .

"Very good"
5/6
Ron P.6 years ago · 1 review

Alles goed geregeld, fijn gegeten , leuke keuze kunnen maken uit het menu, goed personeel behulpzaam, probleem oplossend, alles bij elkaar genomen een leuke avond uit.

"Excellent"
6/6
Frans s.6 years ago · 1 review

Gezellig en goed eten,voor één goede prijs.Was echt top! We gaan zeker vaker bij champie eten. wij raden het zeker aan. Top,top,top ,top,top top !!!!!!

"Excellent"
6/6
Rachel S.6 years ago · 1 review

Ik zou eigenlijk een Dikke 10 willen geven!!! want dat verdient dit huiselijke restaurant ZEKER!! Super lekker eten, Top personeel en een fantastische eigenaar. Heel vriendelijk!! En tegen iedereen, maar hij komt alles na wat hij je beloofd. Zo behou je je klanten!! Super service!!! Dikke 10!!

"Very good"
5/6
Marja F.6 years ago · 1 review

Gezellige 'huiskamer' waar je heerlijk kunt eten voor een redelijke prijs. Vriendelijke eigenaar staat in de keuken, maar maakt ook een praatje met zijn gasten

"Excellent"
6/6
Kees N.6 years ago · 1 review

De gastheer (eigenaar ) verwelkomt je persoonlijk en begeleid je naar je tafel op een ontspannen en ontwapende manier, daar kunnen vele een voorbeeld aan nemen , En het eten is daar geweldig . echt een aanrader, wij gaan daar vaker eten

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Zeer vriendelijke bediening. Heel rumoerig; saaie inrichting. Eten wel goed niet bijzonder. Voorgerecht scampi piri piri wat minder, zalmcarpachio ook. Schijnen leuke aanbiedingen te hebben maar mochten wij niet omdat we diner card hadden ( wisten we van te voren). Prijskwaliteit verhouding: toch te duur

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Niet echt sfeervol. Plafonieres aan plafond met fel licht. Eten was goed en bediening ook. Menu van 37.50 op vomar actie vond ik wel duur betaald ook al was het 2e gratis. Alles los bestellen was zelfs goedkoper. fles zoete witte wijn van 23 euro behoorlijk aan de prijs.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Met 6 man gegeten, was heerlijk! 3 gangen menu voor nog geen 30 euro! Ook erg vriendelijke bediening! Kortom top en komen hier zeker terug!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Gezellig,en lekker, De eigenaar en zijn vrouw ontvingen ons bijzonder gastvrij. Ter informatie voor Qando; Ik plaats graag een review voor dit restaurant maar ik vind het belachelijk dat je er dan een heel verhaal van moet maken anders wordt het niet geplaatst.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

De mensen waren heel vriendelijk, gastvrij en attent. Het eten was goed en de porties waren prima in verhouding met de prijs. Het smaakte goed.

"Good"
4/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Personeel meer dan casual gekleed. Was ook verbaasd entourage gehele zaak. Huiselijk is het goede woord hiervoor denk ik. Kok krijgt een voldoende. Voor ons geen adres om nog een keer te gaan eten.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Actie 2e diner gratis. Ze adverteren met 2-gangen diner voor €15,-. Nu bij actie is 3-gangen diner ineens € 37,50! Waren we idioot duur uit. Stond met kleine lettertjes bij reserveren, maar omdat we daar vaker kwamen hebben we daar niet opgelet. Eten en bediening was wel goed, maar we hadden beter 2-gangen diner kunnen nemen, waren we voor €30,- klaar geweest. Niet netjes, voelden ons beduveld. Sparen tenslotte om zo eens voordelig uit te kunnen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten Vlotte bediening , ondanks dat het zo druk was . En ze zijn erg vriendelijk . Wij komen zeker weer een keer terug .

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Leuk, gezellig restaurantje. Vriendelijk personeel. Echter prijs- kwaliteitverhouding , vergeleken bij andere restaurants voor ons niet juist. Daarbij had 1 persoon en glutenallergie en dat bij reservering aangegeven en ook nog eens in het restaurant zelf, maar helaas heeft deze persoon hevige klachten ervaren en niet duidelijk waar dat aan heeft gelegen.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.