Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Hilversum
Centre
Restaurant Su
Restaurant Su Reviews

Restaurant Su

Photo of restaurant Restaurant Su in Centre, Hilversum

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Su (374)

Read what people think about Restaurant Su. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Su before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Su and book a table with confidence!

5.5/6

374 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6220
5119
424
37
23
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Suzan v.12 hours ago · 1 review

Heerlijk eten en voor elk wat wils er is zoveel keus!

New"Excellent"
6/6
Serdar T.4 days ago · 1 review

Restaurant Su is by far the best restaurant for families with kids! Highly recommended.

New"Good"
4/6
Hetty U.5 days ago · 1 review

Eten is altijd prima. We zaten achter in de zaal en het was jammer dat onze lege borden niet weggehaald werden. We zijn beter van jullie gewend.

New"Excellent"
6/6
Zeljka S.5 days ago · 1 review

Het was echt lekker en personeel was vriendelijk! Echt aanrader.

New"Excellent"
6/6
Mirjam H.6 days ago · 1 review

Altijd heerlijk en super gezellig tafelen. Ruime keuze, topkoks en de service van de medewerkers is fantastisch. Ik voel me altijd meer dan welkom.

New"Excellent"
6/6
Myriam H.7 days ago · 1 review

Eten was lekker, personeel is vriendelijk en leuk dat ze een grote speelkamer hebben voor kinderen.

New"Excellent"
6/6
Denis M.8 days ago · 1 review

We voelden ons heel goed in restaurant Su. Aangename sfeer, zeer vriendelijk personeel en een vrij grote verscheidenheid aan eten. Ik ben erg tevreden!

New"Very good"
5/6
R H.9 days ago · 1 review

Altijd lekker eten voor een mooie prijs. Heel Prettige bediening.

New"Good"
4/6
Felix S.9 days ago · 1 review

Vriendelijke bediening! Gezellige lokatie, Het eten was goed. Prima dus

New"Very good"
5/6
David W.12 days ago · 1 review

Altijd heerlijk eten bij Su, prettige bediening en een ruim en gevarieerd aanbod van superlekker eten!

"Excellent"
6/6
Jana d.21 days ago · 3 reviews

Service is altijd geweldig. Het eten is heerlijk en er hangt een gezellige sfeer! Aanrader!!

"Very good"
5/6
Nathalie K.a month ago · 1 review

Ik heb sinds kort een glutenvrij dieet en ik ben echt heel fijn geholpen. Er werd een rondje met me gelopen wat ik allemaal wel en niet mocht hebben. Wij hopen enkel dat de sushi de volgende x weer de oude kwaliteit heeft, maar dit kan natuurlijk ook komen dat er meerdere koks op deze afdeling werken en iedere toch een beetje een eigen werkwijze heeft. Desalniettemin was de smaak prima.

"Excellent"
6/6
Valerie F.2 months ago · 16 reviews

geweldig eten en vriendelijk personeel. heelveel keus kwa eten en drinken

"Very good"
5/6
Vanessa B.4 months ago · 1 review

Was weer super. Lekker gegeten. Goeie sfeer . Perfecte plek die ik had gereserveerd. Alleen de salade bar mag wat uitgebreider. Miste de meloen met ham.

"Good"
4/6
Marget V.4 months ago · 1 review

Lekker gegeten, wel veel heen en weer lopen. Duurde erg lang voor mijn zalm werd gebracht, vergeten?

"Good"
4/6
Cindy D.5 months ago · 2 reviews

Prima gegeten, voor iedereen is er altijd wel iets lekkers

"Excellent"
6/6
Gijs d.5 months ago · 2 reviews

Heerlijk eten, hele zaak stampvol en personeel dat onder alle omstandigheden kalm en professioneel blijft, terwijl de baas zelf in de bediening en in de (wok)keuken bijspringt. KLASSE!!!

"Excellent"
6/6
Marwa M.5 months ago · 2 reviews

Loved everything, our server Mark was amazing! The food was also so great as was the atmosphere.

"Excellent"
6/6
Emie S.5 months ago · 1 review

Bedankt voor alle service en lekker eten het was weer genieten ☺️

"Excellent"
6/6
Sharon E.5 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten eten was super volgende keer ga ik weer het is zeker een aanrader

"Good"
4/6
angelica r.6 months ago · 1 review

Komen er al heel lang regelmatig.Lekker voor ieder wat wils en vriendelijk personee

"Very good"
5/6
Jaap T.6 months ago · 2 reviews

Weer heerlijk gegeten bij Su. Wel jammer dat de overheerlijke salades en buitenlandse kaasjes verdwenen zijn.

"Very good"
5/6
Constance v.6 months ago · 1 review

Gezellig, schoon met prettige bediening. Maar vooral heerlijk rijk gevarieerd eten!

"Good"
4/6
Hilverzorg O.7 months ago · 1 review

Top avond gehad,bediening oke,was erg druk maar hadden we met onze groep van 18 geen last van. En ja alles wordt duurder dus SU ook helaas

"Excellent"
6/6
Kim M.7 months ago · 1 review

Super bediening, heerlijk eten voor een hele goede prijs en kindvriendelijk

"Very good"
5/6
John B.7 months ago · 1 review

We zijn er al vaker geweest en het is daar erg lekker allemaal met veel variëteit van eten.

"Excellent"
6/6
Cindy B.7 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, zeer attente bediening, fijne sfeer, mooie inrichting en goede akoestiek door stoffering, waar in veel restaurants tegenwoordig teveel herrie is. Fijn dat drankjes in flesjes zitten. Er wordt goed opgelet en vriendelijke maar duidelijk aangesproken bij rondrennende kinderen. Voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
A K.8 months ago · 6 reviews

Was super! Aanrader voor iedereen die avondje uit wil. Lekker!

"Excellent"
6/6
A K.8 months ago · 6 reviews

Goede service en bijzondere concept.Aanrader voor ieders portomonee. Lekker eten!

"Excellent"
6/6
A K.8 months ago · 6 reviews

Wij genieten enorm van Su. De ambiance, de vriendelijkheid van personeel, het lekkere eten.😉

"Excellent"
6/6
Wim G.8 months ago · 2 reviews

Heel goed eten, goede service, fijn personeel en aardige eigenaars

"Very good"
5/6
Miriam S.8 months ago · 1 review

Altijd lekker eten en het favoriete restaurant van de kinderen

"Excellent"
6/6
Hakima C.8 months ago · 1 review

Het was erg leuk en de service was ook heel goed en ze hielpen je met alle vragen

"Excellent"
6/6
Marie-louise V.8 months ago · 4 reviews

Altijd super daar, na ruim 11 jaar kom ik er nog regelmatig een hapje eten

"Excellent"
6/6
Valerie F.8 months ago · 16 reviews

heerlijk gegeten. veel variatie . en vriendelijke personeel. veel keus tussen vlees en vis en toetje

"Excellent"
6/6
Ilona A.8 months ago · 20 reviews

Super lekker gegeten voor iedereen is er iets lekkers te vinden

"Excellent"
6/6
Anneke d.9 months ago · 1 review

Goede service en bediening. Heerlijk gegeten. Alles is super vers. Lekkere sushi, wok en grill, ijs en toetjes buffet. Wij komen zeker weer terug. Anneke de Jager

"Awful"
1/6
Dominique K.9 months ago · 1 review

Ouwe zooi muffe bende. Wordt tijd voor een verbouwing. Beetje jammer maar ga voortaan naar het oude vertrouwde Atlantis 10000x beter.

"Very good"
5/6
Elske H.9 months ago · 1 review

Het was super lekker het eten Ik zou er weer snel gaan eten

"Good"
4/6
Humphrey C.9 months ago · 1 review

kom daar heek vaak alles was rustig tot er mensen achter veel te hard praten vergeten het restaurant is baalde daar wel van