Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Hilversum
Centre
Restaurant Su
Restaurant Su Reviews

Restaurant Su

Photo of restaurant Restaurant Su in Centre, Hilversum

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Su (433)

Read what people think about Restaurant Su. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Su before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Su and book a table with confidence!

5.4/6

433 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
6248
5141
430
39
24
11
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Carolien M.a day ago · 1 review

Leuk dat ik ontvangen werd met gefeliciteerd met je verjaardag en het eten was heerlijk! -Floris 12 jaar

New"Very good"
5/6
Liepert M.5 days ago · 1 review

Alles gut alles frisch und alles sehr lecker. Sehr zu empfehlen.

New"Excellent"
6/6
Natasja K.7 days ago · 1 review

We vierden het partijtje van onze tiener dochter, lekker uit eten met 6 meiden. We kregen een leuke plek, er werd mee gedacht. Het eten was heerlijk en veel keuze. De medewerkers waren erg gastvriendelijk. Bedankt!

New"Excellent"
6/6
Tetiana P.8 days ago · 1 review

Het restaurant is erg gezellig, het was leuk om een ​​vaas met een levende roos op tafel te zien staan. Heerlijk, vers en gevarieerd eten. We vonden leuk. We komen steeds weer terug.

New"Very good"
5/6
I B.11 days ago · 2 reviews

We komen er vaker. Weer super lekker gegeten. We komen snel weer!

New"Excellent"
6/6
Bianca Z.14 days ago · 1 review

Super service, goed en heerlijk gegeten tegen een prijs, zodat we binnenkort weer gaan resveren.

"Good"
4/6
Martijn v.14 days ago · 2 reviews

Zoals altijd weer goed, herl lekker gegeten met ons gezin

"Excellent"
6/6
Mathijs V.16 days ago · 1 review

De medewerkers zijn erg vriendelijk en het eten is heerlijk. Ze hebben er een heerlijke sushi-bar waar je zelf uit kan kiezen!

"Very good"
5/6
Marjolein H.16 days ago · 1 review

Vriendelijk ontvangst, aardige medewerkers, ontspannen sfeer. Heerlijk eten! Voor nu en nog eens!

"Very good"
5/6
Wim B.21 days ago · 1 review

Vriendelijk personeel en erg goed eten. Ruim aanbod in diverse soorten vlees en vis.

"Excellent"
6/6
S. E.21 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Tot de volgende keer weer

"Excellent"
6/6
Olena H.25 days ago · 1 review

Прекрасный ресторан и обслуживание! Всё очень вкусно! Мы Обязательно прийдём ещё!

"Excellent"
6/6
Laura K.a month ago · 1 review

Vriendelijk ontvangen . Uitstekende service. Totaal TOP. VOOR HERHALING VATBAAR.

"Very good"
5/6
Ties K.a month ago · 1 review

Mooi ingericht, fraaie tuin. Ruime keuze aan gerechten, alles ziet er fris en verzorgd uit; goede bereiding, voortreffelijke smaak. Vriendelijk personeel. Al met al een zeer geslaagd avondje uit eten.

"Good"
4/6
Frans K.a month ago · 1 review

veel kinderen holen en aanwezig je ziet dat zijn vrouw er niet is

"Excellent"
6/6
Marlies W.a month ago · 1 review

Heerlijk eten, gezellige inrichting, intieme sfeer, veel keuze bij de sushi bar.

"Excellent"
6/6
Sonja V.a month ago · 1 review

Lekker eten!! Heel leuk ,als je met kleine kinderen komt Spelen in de ballenbak

"Very good"
5/6
Carola S.a month ago · 1 review

Heerlijk eten, volop keus, leuke ambiance. Klein puntje van kritiek: er werd wel erg veel saus gebruikt bijhet gewokte eten. Verder prima!

"Very good"
5/6
E K.a month ago · 1 review

later op de avond was het langer wachten op eten wat werd gewockt

"Very good"
5/6
Frans v.a month ago · 2 reviews

Gezellig, eten is altijd goed. Ruime keus. Ook voor de kinderen.

"Excellent"
6/6
Rafael L.a month ago · 2 reviews

was everything really good, the food and atendement was great.

"Good"
4/6
D s.a month ago · 1 review

2x een gerecht van de wok beide keren smaakte het verbrand

"Very good"
5/6
Danique G.a month ago · 1 review

Wij hebben heerlijk gegeten met zijn alle. Ontzettend gezellige sfeer en lekker eten!

"Excellent"
6/6
John S.a month ago · 1 review

Great, as always! Wide selection, good atmosphere, relaxed and straightforward!

"Average"
3/6
Johan S.a month ago · 1 review

De ballenbak zag er erg uitnodigend en sfeervol uit. Helaas was het alleen toegankelijk voor kinderen terwijl er ook zeer veel volwassenen zijn die zichzelf identificeren als kind. De chocoladefontijn was een prettige en smakelijke culinaire toevoeging bij de eend en pangafilet. Ook voor de oesters was er ruimvoldoende slagroom aanwezig. Alleen de discodip was niet voorhanden. Het personeel was erg vriendelijk en begripvol naar zeikerige klanten over knijpers en discodip. Mvg. Een tevreden klant/client.

"Excellent"
6/6
Quandoo Dinera month ago · 1 review

Het was goed geregeld en men was goed op de hoogte van de reservering naam en wensen en hielden daar rekening mee Ook was er ruime sortering eten

"Excellent"
6/6
Helga F.a month ago · 2 reviews

Wij hebben heerlijk en lekker gegeten. Veel keuze en leuke gezellige mensen

"Very good"
5/6
Carla G.a month ago · 1 review

Mooie tafels, goede bediening. De borden werden snel weggehaald. Goede service. Zeker aan te raden.

"Very good"
5/6
Selina v.a month ago · 1 review

Gewoon prima, alleen was de grill niet echt grill. Het was ook niet te druk op de donderdag dat wij er waren.

"Good"
4/6
Jo D.2 months ago · 1 review

Heel goed georganiseerd en het personeel was heel vriendelijk! Eten was ook goed!! Wij hebben een hele gezellige avond gehad!

"Excellent"
6/6
Chantal M.2 months ago · 1 review

Het was echt heerlijk! Super vriendelijk personeel. Echt een top restaurant

"Excellent"
6/6
Hoda K.2 months ago · 1 review

Ik ben een vaste klant, ik ben altijd tevreden over eten en service

"Excellent"
6/6
Ryan V.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten echt super! vriendelijk personeel! Zal hier snel weer langs komen!

"Very good"
5/6
Wil D.2 months ago · 1 review

1 minpunt: de opdringerige medewerker, arm omslaan, ongevraagd bier brengen.

"Very good"
5/6
Greet P.2 months ago · 1 review

Lekkere sushi,heerlijke gerechten voor een ieder wat wils, Fijne rustige tafel op verzoek Al met al, was het goed en gezellig

"Good"
4/6
Peter.J N.2 months ago · 1 review

Het eten was Heerlijk . We komen gauw weer. Ga zo door .

"Excellent"
6/6
jh p.2 months ago · 1 review

We hebben hee4lijk gegeten in een gezellige omgeving met prettig personeel

"Excellent"
6/6
Sanne D.2 months ago · 1 review

Fijn restaurant, zeker met kinderen. Ontzettend vriendelijke en beleefde medewerkers!

"Excellent"
6/6
Valerie F.2 months ago · 18 reviews

Lekker gegeten Lekker in de buitentuin gezeten. Personeel zoals altijd erg vriendelijk

"Excellent"
6/6
Bianca D.2 months ago · 1 review

Perfect, lekker gegeten, alles ziet er goed verzorgd uit en de medewerkers zijn allemaal super aardig.

"Very good"
5/6
Evelyn W.2 months ago · 1 review

Nu de 2de keer dat wij hier hebben gegeten. Van sushi, Chinees, wok, tepanyaki tot toetjes. Heerlijk.

"Very good"
5/6
Anja V.2 months ago · 1 review

Lekker eten voor een goede prijs. Veel variatie en lekkere desserts.

"Excellent"
6/6
Irene S.2 months ago · 1 review

Leuke avond gehad. Het eten was lekker en er was erg veel keuze! Zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
Belinda H.2 months ago · 1 review

Vanavond weer heerlijk gamba’s gegeten. Dat is altijd mijn favoriete voorgerecht en hoofdgerecht 😂 samen met rauwkost. Ik miste alleen de cashewnoten bij de rauwkost. Toetje was ijs met vers fruit, was ook weer heerlijk! Kortom een dikke 10 weer!

"Very good"
5/6
Robin P.2 months ago · 1 review

Kinderen vinden het altijd geweldig met de ballenbak. Zo konden wij ook eens rustig eten ;)

"Very good"
5/6
Ilona H.2 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel heerlijk eten we komen er gelukkig vaker! Tot snel

"Excellent"
6/6
Constance v.2 months ago · 2 reviews

Gastvrije ontvangst. Heerlijk eten en ook fijn voor de kinderen. In alle geval fantastisch!

"Very good"
5/6
Michiel K.2 months ago · 1 review

Was heerlijk en super lekker eten voor ieder wat wils

"Average"
3/6
Mariska V.2 months ago · 1 review

Goed eten alleen weinig keus dat is wel jammer het is best prijzig.

"Very good"
5/6
Tim G.3 months ago · 1 review

Voldoende keus en vriendelijke service, maken dit een restaurant om nog een keer te bezoeken.

...
Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.