Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Aalsmeer
Centre
Restaurant Topoli
Restaurant Topoli Reviews

Restaurant Topoli

Photo of restaurant Restaurant Topoli in Centre, Aalsmeer

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Topoli (15)

Read what people think about Restaurant Topoli. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Topoli before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Topoli and book a table with confidence!

5.5/6

15 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Very pleasant
67
58
4
3
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Gerard S.a month ago · 1 review

Hier waren we nig nooit geweest, Topoli, Perzisch. Erg smakelijke, toegankelijke, originele gerechten. En een uiterst vriendelijke bediening. Wij komen nog eens terug. Een aanrader!

"Very good"
5/6
jiane w.a month ago · 1 review

Realy good food, friendly waiter, friendly chef. We will definitely go there again.

"Excellent"
6/6
Maryam O.3 months ago · 1 review

That was one of the best restaurants ever thanks for everything

"Excellent"
6/6
René S.4 months ago · 1 review

Ik heb heerlijk gegeten en de bediening was top, duidelijk antwoord op vragen over de gerechten.

"Excellent"
6/6
aletta d.4 months ago · 1 review

We hebben alleen maar voorgerechten gehad en dat was heerlijk !

"Very good"
5/6
marcella b.7 months ago · 1 review

Heerlijk eten, super aardige bediening. Interieur van t restaurant wat minder gezellig, maar t eten en de bediening maakt alles goed.

"Very good"
5/6
Alice S.8 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en een hartelijke bediening. We komen zeker terug.

"Excellent"
6/6
Angeliena B.4 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk en de bediening was erg vriendelijk. Ook hoefden wij niet lang te wachten tot dat het eten werd opgediend. Het was ons eerste bezoek aan dit restaurant maar we zullen zeker terug komen binnenkort.

"Excellent"
6/6
Monica D.5 years ago · 1 review

Lekker eten in een leuke sfeer. Charmante bediening en alles super vers.

"Excellent"
6/6
E G.5 years ago · 1 review

very good service ,they aim to please. will go again.thx

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Op een koude avond in Februari hebben we een warme ontvangst bij Topoli ervaard, gevolgd door een heerlijke maaltijd met veel ongewone en verse ingredienten. Tegen het eind van de avond hadden we geloof ik alle familie leden ontmoet die betrokken zijn bij het restaurant - wat de avond nog specialer maakte. Topoli is van harte aanbevolen!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Uitstekende ervaring als eerste kennismaking met de Iraanse keuken. Zeer vriendelijke bediening en keurig ingericht restaurant. Kaart kent voldoende keuze tussen vlees, vis en vegetarische gerechten. Een aanrader dit restaurant.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Uiterst vriendelijk personeel en heerlijk authentiek Iraans eten. Verhouding prijs kwaliteit is goed te noemen! Ik ga hier zeker weer eten in de toekomst. Zeker aan te bevelen!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Dit was de eerste keer dat we naar een Perzisch/Iraans restaurant zijn geweest. We hebben heerlijk gegeten, en het waren bijzondere smaken. Het nagerecht, saffraan ijs, was verrassend heerlijk. We vonden het jammer dat het zo lang duurde voor de gerechten werden opgediend, maar het heerlijke eten maakte dat weer goed. De bediening was zeer vriendelijk. We gaan hier zeker nog een keer eten.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Prettige en vriendelijke ontvangst. Doordat het nogal druk was werd ons meteen verteld, met excuses, dat het misschien wat langer zou gaan duren. Het eten was voortreffelijk en de bediening uitstekend.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.