Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Pijnacker
Centre
Restaurant Tout le Monde
Restaurant Tout le Monde Reviews

Restaurant Tout le Monde

European, Seafood, French, Dutch

Dishes priced around24€

Photo of restaurant Restaurant Tout le Monde in Centre, Pijnacker

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Tout le Monde (46)

Read what people think about Restaurant Tout le Monde. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Tout le Monde before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Tout le Monde and book a table with confidence!

5.3/6

46 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
619
521
45
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Yvonne T.5 hours ago · 1 review

We hebben goed gegeten en was ook gezellig, de dames die ons serveerde waren vriendelijk , dus eigenlijk alles was naar wens.

New"Excellent"
6/6
Jacky v.16 hours ago · 1 review

Mooi restaurant met hele vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. De ossenhaas was perfect klaar gemaakt. Wij komen hier zeker nog eens terug.

New"Excellent"
6/6
John W.18 hours ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een fantastische sfeer en prettige bediening , de prijzen zijn hier nog betaalbaar voor alles wat je krijgt Nogmaals top

New"Very good"
5/6
Ton H.6 days ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten. Service kon iets vlotter maar dat kwam waarschijnlijk door de gelijktijdige Rotary-bijeenkomst.

"Very good"
5/6
Piet R.a month ago · 1 review

Heerlijke avond met heerlijk eten. De bediening is geweldig. erg vriendelijk en behulpzaam. Een groot compliment aan de koks. Vooral de kalfslever was een topper. Wij adviseren dit gerecht op de menukaart te houden. Groeten van Piet van Rutten

"Good"
4/6
Tilly N.2 months ago · 1 review

W e hebben een gezellige avond gehad, lekker gegeten en gedronken.

"Excellent"
6/6
Erna S.3 months ago · 1 review

Echt heel lekker gegeten, gezellig ingericht en vriendelijk en deskundig personeel

"Very good"
5/6
Miriam R.4 months ago · 2 reviews

Heel lekker! aspergesoep was heel erg lekker. En ook fijne bediening!

"Very good"
5/6
Th V.4 months ago · 1 review

In een goede sfeer heerlijk eten en dan nog een heerlijke cappuccino

"Excellent"
6/6
Alfred O.4 months ago · 1 review

Niet voor het eerst gegeten in dit sfeervolle restaurant. Weer een perfecte avond. De prijs is iets bovengemiddeld maar dat is het zeker waard. Wat komt hier lekker eten uit de keuken, smaakvol en leuk opgemaakt. Bediening is vriendelijk, je voelt je echt als gast behandeld. Ga zo door Patrick en team!

"Good"
4/6
Teun v.4 months ago · 1 review

Twee jonge dames die regelmatig kwamen vragen of ze iets voor ons konden doen. Gewoon nog steeds karafje kraanwater bij de fles wijn! Gezellige avond gehad.

"Excellent"
6/6
Ton H.4 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten. Fantastische service. Gaan we zeker nog eens doen.

"Excellent"
6/6
Ed V.6 months ago · 1 review

Top, heerlijk gegeten en een super leuke bediening!! we gaan weer!

"Very good"
5/6
Ben K.6 months ago · 1 review

Gezellige sfeer. Hele prettige bediening. Kwalitatief goed eten. Gevarieerde kaart

"Good"
4/6
Mirjam v.6 months ago · 2 reviews

Goed eten en super vriendelijke bediening. Gezellige uitstraling. Voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Gerard K.7 months ago · 1 review

Ik vond het heel goed lekker gegeten ga zo door en ik kom veel meer

"Very good"
5/6
Miriam R.7 months ago · 2 reviews

Lekker eten en vriendelijke bediening! Gezellige sfeer! Voor herhaling vatbaar

"Excellent"
6/6
Guus D.8 months ago · 1 review

Zeer genoten. Ons hoofdgerechten (tournedo en lamshaas) waren perfect. Evenals de bediening. Het brood (koud) met smeersels (2) stak hier wat kaal tegenaf

"Good"
4/6
lucienne h.10 months ago · 2 reviews

Prima, vriendelijk personeel, eten goed verzorgd. Helaas voor vegetariërs niet aan te bevelen. Geen keus en wat wel vegetarisch is, niet smakelijk.

"Average"
3/6
Theo D.10 months ago · 1 review

Eten was goed, heel lang op kaasplanken moeten wachten. En daar door ook de rest van het dessert. Ben ik niet gewend van ze, maar is wel een tegenvaller. Weet niet of ik er nog een keer kom.

"Very good"
5/6
Ellen O.a year ago · 1 review

We hebben hier heerlijk vis gegeten, Franse keuken. Vlotte en vriendelijke bediening

"Very good"
5/6
Marcel I.2 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Bediening prima bediening. Ondanks het heel druk was, voelde het toch gezellig aan en absoluut geen kippehok. Kortom een aanrader!

"Very good"
5/6
Miranda v.4 years ago · 1 review

Heerlijke lunch in een mooie omgeving met vriendelijk personeel !

"Very good"
5/6
Nancy d.4 years ago · 1 review

Alweer heerlijk gegeten, bediening is top, ondanks Corona veilig gevoel en lekker relaxed☺️

"Very good"
5/6
Josephine W.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, hadden in zo'n klein plaatsje niet zo'n goed restaurant en goede, verrassende keuken verwacht.

"Excellent"
6/6
Mike R.4 years ago · 1 review

Superlekker gegeten en een zeer gastvrije bediening. Niets dan lof.

"Very good"
5/6
Conny J.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. We komen zeker nog een keer. Top Bedankt.

"Excellent"
6/6
Sandra B.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten Gezellige inrichting Bediening zeer vriendelijk Zeker een aanrader

"Excellent"
6/6
GERDA D.4 years ago · 1 review

Vriendelijke ontvangst bij binnenkomst. Driegangenmenu was prima in orde. Na afloop nog cappuccino gedronken met bonbon! We gingen voldaan naar huis.

"Excellent"
6/6
Tineke v.4 years ago · 1 review

Gezellige avond gehad sinds tijden weer heerlijk uit eten kunnen gaan.Alles goed geregeld volgens de richtlijnen .Heerlijk gegeten zo als altijd, vriendelijk personeel gelukkig waren ze er allemaal nog.Het was voor ons weer. een hele geslaagde avond .Bedankt lieverds voor alles,tot snel !

"Excellent"
6/6
Ronald v.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een prettige sfeer qua restaurant en bediening. Fijn dat er met alle wensen rekening wordt gehouden. Zo kunnen mensen met een gastric bypass ook probleemloos aanschuiven. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij komen hier zeker nog terug.

"Very good"
5/6
E. K.4 years ago · 1 review

Uitermate prettig restaurant. Tijdje niet langs geweest, maar de kwaliteit is nog steeds hetzelfde. Knap!

"Very good"
5/6
Betty D.4 years ago · 1 review

Vriendelijke bediening, goed eten voor een prettige prijs. Voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Joyce P.4 years ago · 1 review

Zeer zeker voor herhaling vatbaar en kom zeker snel terug

"Very good"
5/6
Sara H.4 years ago · 1 review

De Valentijnsdag menu was heerlijk en veel te veel. Wij bevelen het aan.

"Excellent"
6/6
Jan v.4 years ago · 1 review

Goede service met heerlijk eten in rustige en gezellige sfeer.

"Excellent"
6/6
F V.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en een relaxte sfeer Vlees was zeer mals Top

"Excellent"
6/6
Jaco v.4 years ago · 1 review

Was erg lekker, de sfeer was relaxed en rustig. Toppie

"Very good"
5/6
Teun v.5 years ago · 1 review

Het eten was erg lekker. Speciaal de hertenrug. Extra saus? Geen probleem zonder bijbetaling een kom vol. Onze gast kwam speciaal uit monster om ook eens lekker te eten.

"Excellent"
6/6
Tamara d.5 years ago · 1 review

Het was heerlijk!! Nooit eerder geweest maar er komt zeker een herhaling!

"Excellent"
6/6
Janneke S.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten en vriendelijke bediening! Hier gaan we zeker weer eens eten! Bedankt!

"Very good"
5/6
Esther K.5 years ago · 1 review

Erg lekker gegeten in het restaurant. Goede service en vriendelijk personeel.

"Very good"
5/6
Jos v.5 years ago · 1 review

Gezellig gedineerd in sfeervol ingericht restaurant. Klantvriendelijke bediening en menukaart met gangbare gerechten. Redelijk druk hetgeen de sfeer zeker ten goede komt.

"Very good"
5/6
L V.5 years ago · 1 review

Prima bediening , en het eten was ook prima in orde

"Excellent"
6/6
joke b.5 years ago · 1 review

Gezellig , gastvrij, top bediening, sfeervol , heerlijk eten l

"Very good"
5/6
Gerard W.5 years ago · 1 review

Gezellig restaurant met zeer attente en vriendelijke bediening. Heerlijk gegeten. Een aanrader!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.