Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Zuidwest
Restaurant Zinnia
Restaurant Zinnia Reviews

Restaurant Zinnia

Photo of restaurant Restaurant Zinnia in Zuidwest, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Restaurant Zinnia (1,372)

Read what people think about Restaurant Zinnia. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Restaurant Zinnia before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Restaurant Zinnia and book a table with confidence!

5.3/6

1,372 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6661
5513
4138
333
218
19
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Inge v.13 hours ago · 2 reviews

Eten en service ronduit fantastisch. Ik was met 4 kinderen, dan is het wel wat aan de prijs.

New"Excellent"
6/6
Marielle K.19 hours ago · 1 review

Goed gegeten en snelle en vriendelijke bediening. Was een Geslaagde avond

New"Very good"
5/6
Ilona R.2 days ago · 2 reviews

Elke keer weer heerlijk! Vers en zeer goed van smaak

New"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten, zeer hoge kwaliteit en neer dan voldoende jeuze

New"Excellent"
6/6
Nick v.3 days ago · 3 reviews

Geweldig eten en een leuke sfeer. Altijd fijn om hier uit eten te gaan!

New"Excellent"
6/6
Nick v.3 days ago · 3 reviews

Zoals altijd een geweldig bezoek met heel lekker eten en drinken

New"Excellent"
6/6
Nick v.3 days ago · 3 reviews

Geweldig restaurant met een uitgebreide kaart, ook voor mensen zoals mij die niet van rauwe vis houden is er enorm veel lekkere keuze. Personeel is aardig en je hoeft nooit lang te wachten.

New"Very good"
5/6
Bouchra M.4 days ago · 3 reviews

super gegeten, veel ruimte tussen de tafels, leuk sfeertje. kortom; een aanrader.

New"Good"
4/6
Bouchra M.4 days ago · 3 reviews

mijn favoriete restaurant, heerlijk gegeten. absolute aanrader als je houdt van sushi.

New"Very good"
5/6
Mike D.7 days ago · 1 review

Great food, could barely finish 4 rounds ha ha ha

New"Very good"
5/6
Moniek V.8 days ago · 1 review

Bediening was snel en vriendelijk Eten was goed. Jammer dat er voor niet via eters weinig sushi te bestellen is.

New"Very good"
5/6
Sylvester V.11 days ago · 1 review

Zinnia is een goed restaurant en weet over het algemeen een constante kwaliteit te leveren. Ga zo door.

New"Good"
4/6
Kris v.14 days ago · 1 review

We like to go to zinnia and we normally have a good experience. This was a lesser experience then we normally have. The sushi felt a little dry and there was a very loud ladies group present. Also some of the waiters just dumped the sushi on the table without eye contact and looking grumpy. I assume next time will be as good as previous experiences.

"Excellent"
6/6
Marcel V.16 days ago · 1 review

We komen hier erg graag en altijd vriendelijk en erg lekker gegeten

"Good"
4/6
Corina v.21 days ago · 1 review

Was weer heerlijk eten bij Zinnia! Alles was heerlijk vers. Prima bediening!

"Excellent"
6/6
Theo B.23 days ago · 1 review

Heel aardig en bekwaam personeel. Ook het eten stelde niet teleur. Dit restaurant is lekker dichtbij voor me dus ik zie mezelf zeker terugkomen!

"Excellent"
6/6
Leonieke V.25 days ago · 1 review

Locatie is top en het eten is heerlijk. Zeker een aanrader

"Very good"
5/6
Desiree V.a month ago · 1 review

Het restaurant ligt in een mooie parkachtige omgeving. Je wordt snel geholpen door vriendelijke personeel er wordt uitgelegd hoe het bestellen werkt. Het eten is heerlijk en wordt snel gebracht. Als afsluiting een heerlijk uitgebreid dessert wat in de prijs is inbegrepen. In een woord top!

"Excellent"
6/6
Amando B.a month ago · 1 review

Zoals altijd heerlijk gegeten. Bijkomstigheid was dat het minder druk was dan normaal waardoor de service enorm snel en goed was.

"Excellent"
6/6
ilse v.a month ago · 22 reviews

Het was weer super lekker en gezellig. Goede bediening, relaxed qua sfeer

"Excellent"
6/6
Wim H.a month ago · 1 review

Vriendelijke bediening, eten en drinken vlot op tafel en gezellig gezeten aan ronde tafel. Komen zeker terug

"Excellent"
6/6
Inez v.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit, goede service. Zeer de moeite waard

"Excellent"
6/6
Puck V.a month ago · 1 review

Ik was met een vriendin geweest en dit was echt heerlijk! Ik heb zelf coeliakie en je krijgt een glutenvrije menu kaart. Echt heel fijn.

"Very good"
5/6
Joke M.a month ago · 1 review

Wij hebben genoten! Vriendelijke en vlotte bediening. Het eten prima verzorgd. Op de achtergrond zou zachte Aziatische muziek mogen klinken, om nog wat meer sfeer te creëren.

"Excellent"
6/6
iulian Alexandru B.a month ago · 1 review

Lot of variety and best sushi you can get in Utrecht. They are very quick in bringing the food. I find water is kind of expensive but no deal-breaker :)

"Very good"
5/6
Jorick d.a month ago · 1 review

De sushi was weer goed, zoals we gewend zijn. Lekker.

"Very good"
5/6
Sander V.a month ago · 1 review

lekker leuk vriendelijk personeel mooie ligging all you can eat met verspillingsclausule

"Excellent"
6/6
Marco F.a month ago · 1 review

Voldoende keuze en snelle bediening. Ik kom zeker nog een keer terug

"Excellent"
6/6
Eric V.a month ago · 2 reviews

Zoals gewoonlijk weer zeer goed eten, vriendelijke bediening, snelle service. We komen hier vaak en zijn nog nooit teleurgesteld. Alles vers, goed van smaak en er is volop keuze.

"Excellent"
6/6
Francis V.a month ago · 1 review

Altijd heerlijk eten. Houden goed rekening met allergieën. Super personeel

"Excellent"
6/6
Iris D.a month ago · 5 reviews

Het was erg druk deze dag maar des ondanks was de service top!

"Excellent"
6/6
Iris D.a month ago · 5 reviews

Altijd goed altijd lekker zeker terug komen! Lekker lekker lekker

"Excellent"
6/6
Iris D.a month ago · 5 reviews

Gaan er vandaag weer eten want het is zo lekker

"Excellent"
6/6
Iris D.a month ago · 5 reviews

Wij komen hier al nu ongeveer 12 jaar en altijd is het eten top

"Excellent"
6/6
Iris D.a month ago · 5 reviews

Zinnia is altijd aan te raden! Personeel altijd vriendelijk en service ook altijd top!

"Very good"
5/6
Wilma V.2 months ago · 1 review

Zoals elke keer weer heerlijk gegeten 🥰en super personeel dikke 10

"Excellent"
6/6
Riccardo V.2 months ago · 1 review

Het eten was vers en warm en de sushi was vers.!! Heerlijk zoals altijd.!

"Excellent"
6/6
marco r.2 months ago · 1 review

Was lekker goeie service en en goed eten vriendelijk personeel

"Very good"
5/6
Rob M.2 months ago · 1 review

Geweldig, lekker en gezellig. Goede bediening en goede sushi. Een aanrader voor iedereen!

"Very good"
5/6
Peter D.2 months ago · 1 review

Goed snel en lekker bediening was ook goed ja ja

"Very good"
5/6
Aletta D.2 months ago · 1 review

Fantastisch Heel goed te eten. Fijne bediening. Echt een aanrader

"Very good"
5/6
Ruben B.2 months ago · 1 review

We always come back to this place because the atmosphere and the food are amazing, as well as the lovely location in the park and parking options.

"Excellent"
6/6
Anita v.2 months ago · 1 review

Geweldig weer. Snel je eten en drinken, het is vers, goed warm als je het eten krijgt, en qualitatief heel erg goed.

"Excellent"
6/6
Julia S.2 months ago · 1 review

Bij Zinnia genieten we keer op keer van hun smaakvolle sushi, heerlijke vleesgerechten en lekkere desserts. We komen hier 2-3 keer per jaar en we zijn fan. De ronde tafels zorgen voor een gezellige sfeer en maken het delen van gerechten gemakkelijk. Zinnia is absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar een plek waar lekker eten en vriendelijke service samenkomen.

"Excellent"
6/6
Ruth S.2 months ago · 1 review

Super lekkere sushi, we komen nu al jaren hier als we eens in de zoveel tijd met het gezin uit eten gaan. Het is voor ons echt een speciaal uitje. De sushi is heerlijk en de kids (5en8)vinden het helemaal fantastisch

"Excellent"
6/6
Gene S.2 months ago · 1 review

Great dinner . Great service, friendly staff , I just love this restaurant

"Good"
4/6
Laura V.2 months ago · 1 review

Menu was niet heel uitgebreid maar verder prima. Leuke inrichting

"Very good"
5/6
Nicky H.2 months ago · 1 review

Zoals altijd, eten is lekker, bediening vriendelijk. Precies wat we altijd meemaken.

"Excellent"
6/6
Jacco G.2 months ago · 1 review

Echt alles was lekker en zeer snel geserveerd. Snel weer.

"Excellent"
6/6
Vera K.2 months ago · 1 review

Heerlijk eten en super gezellig aan de ronde tafel. Vriendelijke bediening

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.