Menu from Ristorante Luca
Menu highlights
Includes dishes that are:
Vegetarian
Entrées
Vitello tonnato
kalfsfricandeau met tonijnsaus
Carpaccio
dun gesneden gemarineerde ossenhaas met Parmezaanse kaas en rucola
Calamari fritti
traditioneel gefrituurde inktvisringen
Spaghetti alle vongole veraci
met verse venusschelpen van de Adriatische kust afgeblust met witte wijn
Tagliatelle al salmone
lintpasta met gerookte zalm in roomsaus
Scaloppine al gorgonzola
heerlijk mals kalfsvlees met roomsaus van gorgonzola
Ravioli ai funghi porcini (V)
verse pastakussentjes gevuld met paddenstoelen geserveerd in truffelroomsaus
Pizza
Quattro Stagioni
tomaat, kaas, ham, salami, champignons, artisjok
Calzone
dubbelgevouwen pizza gevuld met ham, salami, champignons en paprika
Carpaccio
tomaat, kaas, carpaccio-vlees, pesto en Parmezaanse kaas
Desserts
Huisgemaakte tiramisù
gelaagd dessert met mascarponeroom, lange vingers, koffie en cacao
Torta al limone
Italiaanse citroentaart
Affogato vanilleijs
gedrenkt in espresso
