Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
City Centre
Soi3
Soi3 Reviews

Soi3

Thai, Asian

Dishes priced around12€

Photo of restaurant Soi3 in City Centre, Rotterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Soi3 (54)

Read what people think about Soi3. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Soi3 before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Soi3 and book a table with confidence!

5.2/6

54 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
622
524
47
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Bregje H.8 days ago · 1 review

Heerlijk eten, leuke inrichting, fijne mensen, leuk personeel en lekkere drankjes

"Good"
4/6
Newallo P.21 days ago · 1 review

Goed eten alleen nu voor de tweede keer een pinstorinh🤷🏿

"Excellent"
6/6
Mo S.23 days ago · 1 review

We hebben hier al zo vaak gegeten en altijd Top. Vandaag Pad Thai Kip met een Kokos soepje vooraf, verrukkelijk 😋!

"Excellent"
6/6
Christina S.a month ago · 1 review

The best Thai food in Rotterdam. And great service too.

"Very good"
5/6
Femke H.a month ago · 1 review

We hebben genoten. Het eten was zalig! Service is vriendelijk

"Very good"
5/6
laura d.a month ago · 1 review

Heerlijke plek met fijn eten! En leuke bediening. Ik heb ervan genoten in goed gezelschap

"Very good"
5/6
Oumaima I.2 months ago · 4 reviews

Super lekker eten, zeker voor herhaling vatbaar. Verder niks op aan te merken!

"Excellent"
6/6
Naomi d.2 months ago · 1 review

Leuke bediening, mooie zitplek en vooral heerlijk Thais eten gehad.

"Good"
4/6
Oumaima I.3 months ago · 4 reviews

Prima eten, we zijn tevreden weg gegaan. Vriendelijke mensen ook

"Good"
4/6
Dennis H.4 months ago · 2 reviews

Was wel ok, goede porties, vond het wel iets minder Thais smaken dan voorheen.

"Good"
4/6
Judith T.4 months ago · 1 review

Prettig gegeten. Eten was niet bijzonder maar wel orde en forse porties. Aardige bediening. We waren vroeg en toen was het nog rustig. Daarna vrij rumoerig.

"Excellent"
6/6
Ria R.8 months ago · 1 review

Top tent! Aardige eigenaar en smaakvol eten. Leuk om te zitten als je niet al te duur wilt gaan uiteten en toch zin hebt buiten de deur te eten.

"Average"
3/6
Kim v.8 months ago · 1 review

The food was really tasty but the staff was unfriendly and we had to wait a long time. And we had a really small table, not enough space.

"Excellent"
6/6
Laura V.9 months ago · 1 review

We had a fun dinner and the food wa really good :) thank you!

"Excellent"
6/6
Henk S.9 months ago · 1 review

Vriendelijk personeel, heerlijke Thaise gerechten. De beste Thai in de regio!

"Very good"
5/6
Judith A.9 months ago · 1 review

Heel de avond gezellig gezeten en heerlijk gegeten. Echte Thaise smaken! De bediening was vriendelijk maar had t bij tijden wat te druk.

"Excellent"
6/6
Jeroen B.9 months ago · 1 review

Zoals altijd weer fantastisch! Ogen dicht en je bent weer in Thailand. Complimenten, kap khun krap! Arrow mak mak

"Excellent"
6/6
Sander v.10 months ago · 1 review

Wederom heerlijk gegeten. De porties zijn erg groot. Vriendelijk personeel en een leuke locatie.

"Very good"
5/6
Anne B.4 years ago · 3 reviews

Nice, it is a lovely place and good food. And they have banana beer

"Very good"
5/6
Grace L.4 years ago · 1 review

Lekker eten in een eenvoudige accommodatie. Je moet alleen geen haast hebben, want de spraakklanken krijgen voorrang

"Very good"
5/6
Pim B.5 years ago · 1 review

top ! en lekker, wel vol en klein tafeltje, maar verder erg geslaagd

"Very good"
5/6
Dennis v.5 years ago · 1 review

Heb heerlijk gegeten, waren goede porties en een vriendelijke bediening

"Very good"
5/6
Ger W.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en prima bediening!! Zijn al vaak geweest en steeds een reden om terug te komen!

"Excellent"
6/6
Othalia S.5 years ago · 1 review

Blijf altijd tevreden over de service en het eten :)

"Very good"
5/6
Katrin I.5 years ago · 1 review

Great food in authentic setting! Would definitely recommend the place!

"Excellent"
6/6
Mike V.5 years ago · 1 review

Perfect! Lekker en vriendelijke staff🍀 viskoekjes aanrader! I will come back

"Excellent"
6/6
Savannah H.5 years ago · 1 review

Nice place with good Thai food. Prices are fine too for the quality and quantity you get.

"Excellent"
6/6
Anja K.5 years ago · 1 review

Wat een heerlijke tent om Thais te eten. Prima sfeer, lekker eten . Het is net Thailand , maar dan op de Kruiskade. Een zaak waar je met je schoonmoeder en met je vrienden kunt eten.

"Excellent"
6/6
Carlijn K.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten én betaalbaar. Zeker weten voor herhalingen vatbaar! Dank.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Leuke setting en vriendelijk personeel. Heerlijke gerechten voor een redelijke prijs!

"Excellent"
6/6
Eduard d.5 years ago · 1 review

Reservering was niet helemaal goed doorgekomen. Niet de schuld van Soi3..... We waren met een groep van 7, ze maakt wel 100x excuus, nah kan gebeuren. Met de hele groep even wacht-biertje gedaan om de hoek en na 15min had Soi al 7 plaatsen geregeld. Toptent, top service en kneiter lekker eten. Ga er zeker vaker heen.

"Very good"
5/6
Inke N.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten alleen blijft het wennen die toiletrol op tafel en je bestek niet op een servetje op tafel.

"Very good"
5/6
Dennis H.5 years ago · 2 reviews

Very Good Food, therefore crowdy but ok, Come back again.

"Good"
4/6
Raquel B.5 years ago · 1 review

Informeel, aardig personeel, lekker eten, goedkoop maar niet echt geschikt voor een speciale gelegenheid.

"Very good"
5/6
Laura B.6 years ago · 2 reviews

Leuk restaurant, je zit dicht op de buren dus niet de plek voor een goed gesprek. Lekker eten! Wel irritant dat de deur steeds opem blijft staan door de slechte dranger

"Excellent"
6/6
Ingrid R.6 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten 😍 voor herhaling vatbaar !!! Zo lekker, resevering ging goed, alleen parkeren was niet oke. Geen plek te vinden maar we hadden geluk. Tafel nog vrij en genieten maar

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

uitstekende en vlotte bediening. bovendien heerlijk eten (niet al te scherp) op aantrekkelijk gekleurde bordjes en schalen. het dessert van donkere bonen en o.a. kokos was heerlijke verrassing!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Zoals altijd was het eten weer perfect en het personeel vriendelijk. Ik kom hier telkens weer terug, de phad thai is nergens in Rotterdam zo lekker als hier!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijke eten en een vlotte bediening. Wij zijn hier gaan eten omdat we niet veel tijd hadden en dat beviel prima. Soi3 krijgt een hele geode beoordeling vanwege de uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Soi3 is een fijne plek met uitzonderlijk goed Thais eten. De prijs is ook meer dan fair en dat ze ook nog thuisbezorgd hebben is geweldig!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heerlijk restaurant voor de liefhebbers van Thais. Klein maar sfeervol!

"Very good"
5/6
(deleted) X.7 years ago · 1 review

heerlijk gegeten in een voor ons nieuwe tent in Rotterdam. Inrichting is informeel en je zit vrij dicht op elkaar maar dat is lekker knus

"Good"
4/6
Arjan S.7 years ago · 1 review

Het eten was echt lekker. De bediening heeft het cijfer omlaag gehaald. Bediening kon attenter, ook moest er gevraagd worden of de bestelde drankjes nog kwamen.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Sorry 3 viel op door prettige bediening en voortreffelijk eten De soep is echt een aanrader. We waren met z'n vijven volgende keer komen met 10 man

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Prijs kwaliteit een dikke 5/6. Smaak goed maar lopen constant rond ivm bezorgen van. Restaurant ziet er verder leuk uit en personeel is erg vriendelijk. Iets pittiger besteld en dat heb ik net mogen voelen ;).

"Excellent"
6/6
Marjolijn M.7 years ago · 1 review

Heerlijk eten, superaardig personeel, fijne plek aan de West Kruiskade. Gisteren een rode curry met kip genoten: lekker gekruid, goed van pittigheid en goed gevuld.

"Excellent"
6/6
Elze v.7 years ago · 1 review

Bediening was vriendelijk en het eten heel lekker. Smaakte vers en precies qua pittigheid zoals je het zou verwachten. Eten was bovendien zoals je het in Thailand krijgt!

"Good"
4/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

pretty good food. not quite spicy enough. and the vegetarian phad thai was a little overcooked and sticky. still, flavors good, nice place. the service wasn't too interested in us on a Monday night, but very pleasant. don't order wine here, not a good selection and not good wine.

"Very good"
5/6
ancora d.7 years ago · 1 review

uitstekend gegeten. alleen jammer dat de reservering niet was verwerkt. het was vol, we waren met vier en droegen uiteindelijk zelf een oplossing aan. de drukte bracht ook mee dat we een half uur op ons drankje moesten wachten en een uur op het eten. dat was zo uitstekend dat ik het restaurant toch een tweede kans zal geven.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

This restaurant has really tasty and nice Thai food and ambiance! I would absolutely recommend people to go and have some food and drinks there!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.