Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Arnhem
Centre
Sumo Arnhem
Sumo Arnhem Reviews

Sumo Arnhem

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Sumo Arnhem in Centre, Arnhem

Fast and free booking for:

Reviews of Sumo Arnhem (1,256)

Read what people think about Sumo Arnhem. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sumo Arnhem before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sumo Arnhem and book a table with confidence!

4.8/6

1,256 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6425
5425
4211
3100
261
134
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Senna b.11 hours ago · 1 review

geweldig eten, plus heerlijke sushi een van mijn favoriete blijft de biefrolletjes met kaas.

New"Very good"
5/6
j. d.4 days ago · 2 reviews

Gewoon goed en lekker zoals altijd bij deze zaak top

New"Good"
4/6
Tonny S.7 days ago · 1 review

Goed gegeten voor een redelijke prijs, komen zeker nog terug

New"Excellent"
6/6
Marijn V.9 days ago · 1 review

Lekker eten en vriendelijk personeel. Tevens erg mooie zaak in arnhem

New"Excellent"
6/6
ERDEN A.12 days ago · 4 reviews

Another delicious dinner in Sumo. We really like to have meal here.

New"Excellent"
6/6
ERDEN A.13 days ago · 4 reviews

Nice place. Friendly staff. Delicious meal. Affordable price. We always love to be there.

New"Very good"
5/6
Maria S.14 days ago · 1 review

Ik vond de sushi echt niet lekker! De rollen waren veel te dik, veel te veel rijst en ze vielen uit elkaar! Een serveerster trok de bordjes al bij ons weg terwijl we onze spiesjes nog aan het opeten waren. Zelfde geld voor het toetje. Alle bestek servetjes etc trok ze al bij ons weg terwijl we nog bezig waren met ons ijs. Dan was een servetje wel makkelijk geweest!!

"Excellent"
6/6
Mariëlle R.25 days ago · 1 review

We hebben een heerlijke avond gehad met goed eten en snelle service.

"Good"
4/6
Maurice C.a month ago · 1 review

Vriendelijke bediening, lekker gegeten. Qua gezelligheid en sfeer in het restaurant is er misschien nog winst te behalen. Maar we blijven steeds terugkomen dus hier spreekt een tevreden klant.

"Excellent"
6/6
Niels G.a month ago · 6 reviews

Zeer goede kwaliteit eten en service, ik zou zeker terugkomen.

"Not good "
2/6
Angela J.a month ago · 1 review

Zeer beperkte kaart ten opzichte van de oude kaart. Sushi is vergeleken met andere gerechten slecht vertegenwoordigd. Bestelsysteem kan klantvriendelijker.

"Excellent"
6/6
Esma Y.a month ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten met een goede service! Vriendelijk personeel. De sfeer is gezellig

"Average"
3/6
Ronald C.2 months ago · 9 reviews

Nog niet iedereen was aan het werk waardoor onze tafel vol lege borden kwam te staan. Eten en drinken werd wel snel geregeld en het eten was, zoals altijd, erg goed en lekker.

"Excellent"
6/6
Anne-Marijn G.2 months ago · 1 review

Lekker eten, vriendelijk personeel en het eten werd snel gebracht

"Excellent"
6/6
Dewy J.2 months ago · 1 review

We hebben super lekker gegeten .we zaten op een fijne rustige plek. Eten was er snel en super lekker We hebben genoten

"Excellent"
6/6
Shalonda V.2 months ago · 1 review

Lekker rustig was het vandaag en we hebben heerlijk gegeten

"Excellent"
6/6
Stefan d.2 months ago · 1 review

Gastvrij betaalbaar en een goede ruime lekkere keus een echte aanrader 👍🏻

"Average"
3/6
Wanda P.2 months ago · 1 review

Het eten was erg lekker. De tijd was beperkt als je wil genieten en rustig wil praten.

"Excellent"
6/6
Amy B.2 months ago · 1 review

Snelle service, gezellige sfeer goed eten. Lekker pepermuntje na het afrekenen.

"Excellent"
6/6
Jeanine H.2 months ago · 1 review

Awsome service and delicious food. We as a family love Sumo Arnhem!

"Awful"
1/6
Ilker B.2 months ago · 1 review

Alles was koud en werd laat geserveerd herhaling niet vatbaar

"Excellent"
6/6
Ilayda P.2 months ago · 1 review

Super goede service, vriendelijk personeel en lekker gegeten! Zeker een aanrader

"Very good"
5/6
Maike B.2 months ago · 1 review

Good sushi and nice restaurant. Toilets could be a bit cleaner

"Very good"
5/6
Timber P.2 months ago · 1 review

Supervriendelijke mensen, leuke sfeer, lekkere sushi. Kom zeker terug hier!

"Average"
3/6
Gisela H.3 months ago · 1 review

Eten was lekker, maar bediening onpersoonlijk, en duurde best lang. Met 7 personen 1 tablet bedienen is niet handig.

"Good"
4/6
José R.3 months ago · 1 review

Lekker gegeten! Snelle bediening en zeer vriendelijk. Makkelijk bestellen met de app.

"Not good "
2/6
Marjolein E.3 months ago · 1 review

1 groot kippenhok als het gaat om de ambiance. Onze tafel werd gewezen en ze vloog er weer vandoor, voordat wij zaten was ze al compleet verdwenen. Wij waren nog nooit naar Sumo geweest en hadden geen idee. Moesten een andere collega seinen zodat we uitleg kregen en het werd geactiveerd. Ook het eten liet lang op zich wachten en was matig.

"Good"
4/6
Bas K.3 months ago · 1 review

Lekker eten, wel erg druk waardoor het eten wat lang op zich liet wachten. Daarom laatste ronde na 25min wachten maar laten zitten om de dilm te halen.

"Very good"
5/6
Sarina R.3 months ago · 1 review

Eten was lekker, bediening was snel en vriendelijk. Tafels stonden wel erg dicht op elkaar.

"Excellent"
6/6
Anne M.3 months ago · 1 review

Top, vriendelijk en lekker. Ging iets mis( over ons heen gemorst) maar werd direct goed opgelost

"Very good"
5/6
Steff U.3 months ago · 3 reviews

Lekker eten en gezellig. Ook fijn bestellen via de telefoon. Prijs is ook goed voor wat je kan bestellen.

"Excellent"
6/6
Agnieszka W.3 months ago · 1 review

alles was in orde. goede sfeer en service. eten altijd warm en vers

"Excellent"
6/6
Fiona d.3 months ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten Fijne en rustig gezeten Bediening vriendelijk en snel

"Excellent"
6/6
Katja v.3 months ago · 1 review

Lekker en vriendelijk. En niet lang gewacht voor het eten

"Good"
4/6
Jeanette W.3 months ago · 1 review

Het was erg gezellig bij sumo in Arnhem . Het eten was heerlijk en het ziet er sfeervol uit. De bediening was erg vriendelijk. We kregen een vuurwerkstaaf als verrassing voor onze jarige dochter . Heel Attent . Wij zullen zeker nog eens langs . Groetjes, Jeanet

"Excellent"
6/6
ERDEN A.3 months ago · 4 reviews

Friendly staff. Nice environment. Delicious and warm meals. We really like to be and to eat here. Recommended to everyone. Only the chief waiter speaks English.

"Very good"
5/6
Suk Joon Y.3 months ago · 1 review

Insgesamt gutes Essen und ruhige Restaurant Atmosphäre saubere Toiletten und geräumige Geschäfte.

"Average"
3/6
Danillo v.3 months ago · 5 reviews

Helaas is het menu aangepast en hierdoor missen we toch een paar gerechten.

"Excellent"
6/6
Michael G.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Restaurant zag er verzorgd, fris en modern uit!

"Average"
3/6
Bart B.3 months ago · 1 review

Eten is op zich prima, maar je moet wel heel veel tegelijk bestellen. In het begin ging dat keurig maar naar het einde hadden we de desserts al op terwijl de gebakken zalm ( veel eerder besteld ) nog moest komen. Die maar afbesteld…. Na de koffie nog gevraagd om het fruit van een gang eerder.. die kwam uiteindelijk wel….. prima gegeten maar de slordigheid nodigt niet uit tot een fooi.

"Good"
4/6
Alex H.3 months ago · 1 review

Goed eten en service. De personeel is heel erg vriendelijk.

"Excellent"
6/6
Danillo v.3 months ago · 5 reviews

Altijd goed en zoals gebruikelijk vers. Wij zijn er snel weer te vinden!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner3 months ago · 1 review

Altijd lekker om hier te eten. Vers en gezellig hiee

"Excellent"
6/6
Ralf K.4 months ago · 2 reviews

Het was bijzonder lekker. Voor herhaling vatbaar. Verse gerechten en allerlei smaken.

"Very good"
5/6
Cecile v.4 months ago · 1 review

We hebben lekker gegeten en zijn ook fijn geholpen door het personeel!

"Not good "
2/6
Jessica L.4 months ago · 1 review

All you can eat is geen all you can eat, aangezien je zowel een tijdslimiet alswel een limiet van 6 rondes hebt. Daarnaast heb je ook niet bepaald ruime keuzes en zeker desert menu is miniem.

"Average"
3/6
Sandra v.4 months ago · 43 reviews

Eerste keer hier gegeten, maar als je dan gaat vergelijken met onze restaurants hier in haarlem zeg ik, ik kom niet meer. De Qr code scannen en dan je eten uitzoeken vind ik onhandig.

"Good"
4/6
Sandra L.4 months ago · 1 review

Omdat ik jarig was, kwam er op verzoek van vrienden van mijn een feestfontein. Heel leuk.

"Very good"
5/6
Gokhan A.4 months ago · 1 review

Sumo restaurants are at a certain level, and Arnhem Sumo is nearly at the same level as the others. In the beginning, it seemed a bit unorganized, but then the service was very good and on time; it was a good experience.

"Excellent"
6/6
Stella K.4 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. Bediening is aardig en vlot. Een echte aanrader.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.