Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
Sumo Den Haag 2 (herengracht)
Sumo Den Haag 2 (herengracht) Reviews

Sumo Den Haag 2 (herengracht)

Japanese, Asian, Sushi, Seafood

Photo of restaurant Sumo Den Haag 2 (herengracht) in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of Sumo Den Haag 2 (herengracht) (758)

Read what people think about Sumo Den Haag 2 (herengracht). All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sumo Den Haag 2 (herengracht) before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sumo Den Haag 2 (herengracht) and book a table with confidence!

5.0/6

758 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6300
5284
4105
336
216
117
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Average"
3/6
Fee F.4 hours ago · 6 reviews

Ik kom er regelmatig, maar gister was de smaak echt niet lekker. De Gyoza was nog half rauw en het eten was vergeleken met andere keren echt minder, helaas. Desondanks wel gezellig gehad en personeel zoals altijd heel vriendelijk!

New"Good"
4/6
Henri v.13 hours ago · 1 review

For a Sumo restaurant this was rather good. Service was excellent. Little disappointed by the value for money. Sumo has become very expensive

New"Excellent"
6/6
Martijn S.a day ago · 1 review

Wederom weer uitstekend gegeten. Veel variatie en topbediening! We blijven terugkomen!

New"Very good"
5/6
Salima O.2 days ago · 2 reviews

Fijn restaurant en niet te druk met een snelle service. Aanrader!

New"Excellent"
6/6
Nicolet R.5 days ago · 1 review

Great food, great service! Nice and cosy, perfect for a date.

New"Excellent"
6/6
Liza S.8 days ago · 1 review

The food is amazing! It almost melts in your mouth!

New"Very good"
5/6
Allyson P.9 days ago · 1 review

Super lekker gegeten. Mooi restaurant en goede prijs kwaliteit verhouding!

New"Excellent"
6/6
Mathijs H.10 days ago · 1 review

weer heerlijk gegeten gedurende de lunch. snelle en goede service!!

New"Awful"
1/6
Sarah D.12 days ago · 1 review

Veel van de gerechten smaakte oud, te duur. Prijs en kwaliteit verhouding klopt helemaal niks van. Nooit meer.

New"Very good"
5/6
Anamaria T.13 days ago · 1 review

The restaurant looks very beautiful and the food is very delicious!

"Very good"
5/6
Rumeysa G.17 days ago · 1 review

Het eten was heerlijk en service was ook top. Ik eet hier vaker omdat ik van sushi houd.

"Very good"
5/6
Lisa K.19 days ago · 1 review

Took roughly 15-20min until someone first came to offer a card /took our drinks. There was a waiter that kept handing out food and picking it up but didn’t spare us a glance. Not sure if they aren’t allowed to take drink/hand out the tablet or what the hold up was. Afterwards everything was great and speedy. Thanks :)

"Very good"
5/6
Yuhien G.19 days ago · 2 reviews

Goede service en lekkere sushi! Service was goed. Heb hier fijn mijn verjaardag kunnen vieren.

"Very good"
5/6
Yuhien G.19 days ago · 2 reviews

Goede service en heerlijke sushi. Vooral de thee is een aanrader.

"Very good"
5/6
Basant M.20 days ago · 1 review

It was very welcoming, delicious food and good celebration of our friends birthday

"Very good"
5/6
Marice T.20 days ago · 1 review

Positief verrast over de service en de kwaliteit van het eten, we komen zeker een keer terug

"Excellent"
6/6
Jacobien K.22 days ago · 2 reviews

Super lekkere sushi, heerlijk vers. Voor herhaling vatbaar! Lekker genoten

"Very good"
5/6
Ismail F.23 days ago · 6 reviews

Super laden war mit meiner frau da sins sehr zufrieden immer wieder gern

"Average"
3/6
Fatma K.25 days ago · 4 reviews

Te duur voor te weinig rondes. Ik betaal zowat €40,- voor maar 5 rondes met max 5 soorten. De ijs daar betaal je weer apart voor en vooral de frisdranken etc te duur. Wachttijd is ook te lang, niet voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Lizzy N.a month ago · 4 reviews

We hebben hier lekker gegeten! De werknemers zijn erg vriendelijk en gast vrij. Ons bezoek was tijdens herdenkingsdag, de leidinggevende hield hier keurig rekening mee. Het eten is ook erg lekker en er is veel keus.

"Excellent"
6/6
Morteza M.a month ago · 1 review

🙏very very good food we enjoyed it best of best

"Excellent"
6/6
Amilia L.a month ago · 30 reviews

Heerlijk gegeten en het sfeer is gezellig . Kin’s ook lekker gegeten

"Good"
4/6
Sonja S.a month ago · 1 review

Prima gegeten. Goede bediening. Niets mis mee. 1 2 3

"Excellent"
6/6
Maricel N.a month ago · 3 reviews

It was lovely! Fast service and Friendly staff. Near the city and central station.

"Good"
4/6
Nienke V.a month ago · 2 reviews

Aardige bediening. We kregen wel een aantal gerechtjes die koud waren (maar warm hadden moeten zijn).

"Very good"
5/6
Sella C.a month ago · 1 review

Alles fantastisch heerlijk eten, aardig personeel, alleen kregen we niet alles wat we hebben besteld en werd er niet verteld wat voor eten voor ons werd gelegd ook niet als we onze twijfels delen aan de bedieners. Ipv een extra glas voor wijn om zelf te schenken, kregen we een glas wijn waarvoor we dus extra moesten betalen.

"Excellent"
6/6
Meghan H.a month ago · 1 review

Niks te klagen! Lekker, vers en warm eten! Snelle bediening! Goeie service!

"Very good"
5/6
Laurie C.a month ago · 1 review

Heerlijk eten. Goede vriendelijke service en geweldig porn star martini's.

"Excellent"
6/6
Mina A.a month ago · 1 review

Bediening was goed, eten was lekker. Tot de volgende keer!

"Very good"
5/6
Krista K.a month ago · 1 review

Het eten was erg lekker en alles liep lekker vlot, nu uitbuiken

"Good"
4/6
Lloyd J.a month ago · 1 review

Voor de zoveelste keer gegeten bij de Sumo. Was lekker, goeie sushi en andere gerechten

"Excellent"
6/6
Sangeeta S.2 months ago · 1 review

Gastvriendelijk. Eten was ook heerlijk. Wij waren met 14 personen en hadden een apparte hoekje voor ons eigen.

"Not good "
2/6
Wandana G.2 months ago · 1 review

Het eten is echt achter uitgegaan. Service was ook niet fijn. We kregen niet alle gerechten die we wel besteld hadden.

"Good"
4/6
Martin B.2 months ago · 3 reviews

Sushi was lekker maar sommige gerechten op een stokje waren een beetje lauwig ipv echt goed warm

"Excellent"
6/6
Linda v.2 months ago · 4 reviews

We kregen een fijne tafel aan het raam ! Het eten smaakte zoals altijd weer prima. Tot de volgende keer.

"Very good"
5/6
Shanti V.2 months ago · 1 review

Muziek beetje luid en ook niet echt passend bij de sfeer. De bediening is ok maar wel onpersoonlijk. Verder smakelijk gegeten al is de rijst wel koud. Ik ben meer lauw gewend waar ik meestal eet;)

"Excellent"
6/6
George G.2 months ago · 1 review

Goeie kwaliteit, ronde 5 hebben we niet gedaan, we zaten bij 4 al helemaal vol!

"Very good"
5/6
Stephen Q.2 months ago · 1 review

Een van mijn favoriete restaurants. Ook de gasten zijn gezellig.

"Excellent"
6/6
Chantal D.2 months ago · 7 reviews

Het was zoals iedere andere keer weer helemaal top allemaal

"Excellent"
6/6
Chantal D.2 months ago · 7 reviews

Lekker eten, goede service, mooi ingericht en een fijne sfeer

"Good"
4/6
Rene V.2 months ago · 1 review

Eten en drinken was goed Personeel was vriendelijk en behulpzaam

"Good"
4/6
Aryen S.2 months ago · 14 reviews

Lekkere sushis. Leuke sfeer aanwezig. Bediening traag en niet spraakzaam.

"Very good"
5/6
Aryen S.2 months ago · 14 reviews

Lekker heerlijke verse sushis gegeten. Bediening was traag maar deze x iets vriendelijker.

"Very good"
5/6
Aryen S.2 months ago · 14 reviews

Leuke sfeer aanwezig. Lekkere sushis. Bediening niet vriendelijk en niet spraakzaam.

"Very good"
5/6
Aryen S.2 months ago · 14 reviews

Lekker gegeten genoeg keuze en vers. Bediening niet vriendelijk spraakzaam.

"Very good"
5/6
Aryen S.2 months ago · 14 reviews

Gezellig gegeten met de feestdagen. Bediening was heel traag en niet spraakzaam.

"Good"
4/6
Aryen S.2 months ago · 14 reviews

Lekker gegeten. Was wel druk maar je kreeg je bestelling best snel. Vriendelijk personeel.

"Good"
4/6
Aryen S.2 months ago · 14 reviews

Lekker gegeten met mijn verjaardag. Alleen bediening was helemaal niet vriendelijk.

"Very good"
5/6
Pauline L.2 months ago · 1 review

Het eten was heerlijk! De tafeltjes staan veel te dicht op elkaar waardoor je de gesprekken aan beide zijden van je verplicht moet horen. Zo jammer. Geen enkele privacy. Maar de lekkere sushi maakt veel goed

"Very good"
5/6
Inigo T.2 months ago · 1 review

Goede ervaring gehad, erg lekker eten en zeer vriendelijk personeel.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.