Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Hilversum
Centre
Sumo Hilversum
Sumo Hilversum Reviews

Sumo Hilversum

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Sumo Hilversum in Centre, Hilversum

Fast and free booking for:

Reviews of Sumo Hilversum (1,128)

Read what people think about Sumo Hilversum. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sumo Hilversum before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sumo Hilversum and book a table with confidence!

5.0/6

1,128 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6458
5384
4143
376
245
122
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Good"
4/6
Narci C.a day ago · 1 review

Lieve obers goede service. Eren kwam snel. Iedereen was klantvriendelijk

New"Excellent"
6/6
Amanuel K.8 days ago · 1 review

Hospitality excellent the food is good the sphere is very nice

New"Excellent"
6/6
Joy K.9 days ago · 31 reviews

Eten was fantastisch! Ze hebben de beste Cripsy Mayo ever 😍 Mega aanrader!

New"Good"
4/6
Sébastien T.10 days ago · 1 review

Lekker eten, aardig personeel maar behoorlijk duurder dan een paar jaar geleden.

"Average"
3/6
Nienke d.14 days ago · 1 review

Personeel te lui om helling voor rolstoel toegang te regelen. Verder zat er een beestje (insect) in het eten. Toen we dat meldden werd er verbaasd gereageerd en dat was het dan.

"Excellent"
6/6
Amilia L.15 days ago · 30 reviews

Wij zijn zo vaak geweest dus het zegt al genoeg. Wij blijven komen

"Excellent"
6/6
Reinier V.17 days ago · 1 review

Wederom weer heerlijk gegeten. leuk vriendelijk personeel! En een heerlijk buiten terras

"Excellent"
6/6
Nick O.17 days ago · 1 review

Altijd erg lekker. Vriendelijk personeel. Snelle service. Alleen de tablet had vandaag moeite met de wifi verbinding.

"Excellent"
6/6
Ria B.24 days ago · 1 review

Heerlijk eten! Vriendelijk personeel! Top avond gehad! Was super! Bedankt

"Awful"
1/6
Nora B.25 days ago · 1 review

Man bij de casa vandaag (19-06-2024)was heel chagrijnig en ik krijg niet alles wat ik besteld heb. Ik was blij toen ik daar weg ging

"Good"
4/6
Lydia d.a month ago · 1 review

Ten opzichte van andere sushi restaurants vind ik de keuzes klein. Zeker nagerecht is beneden peil

"Not good "
2/6
Nathalie K.a month ago · 1 review

Slechter dan anders, lang wachten op gerechten en drankjes. Vlees was taaier dan normaal en we hadden van tevoren gevraagd om sterretjes bij het dessert ivm geslaagde zoon. Serveerster verklapte dat al aan tafel door te zeggen er is iemand jarig hè? En dat allemaal terwijl restaurant niet vol was dus geen overmatige drukte. Wij vinden het jammer en zijn dit niet gewend

"Excellent"
6/6
Amilia L.a month ago · 30 reviews

Het eten en sushi was lekker. Ik ben vaak geweest en hoop dat in de zomer wat nieuws in de kaart komt

"Excellent"
6/6
Nicolette V.a month ago · 1 review

Altijd vriendelijk en gezellig! Het eten is goed en heerlijk vers.

"Very good"
5/6
Wendy V.a month ago · 1 review

Fijne bediening, netjes duidelijk en in de buurt als je nog vragen hebt

"Very good"
5/6
Ruben v.a month ago · 1 review

Goed gegeten en ondanks het ingewikkelde concept deze keer geen fouten gemaakt in de bestellingen.

"Good"
4/6
Karin H.a month ago · 1 review

Sumo was mooi verbouwd, meer ruimte tussen de tafels, minder een vreetschuur en de akoestiek is ook aangepakt.

"Good"
4/6
Roel S.a month ago · 1 review

Het eten was gevarieerd en smaakte van erg goed naar matig, vooral de maki’s vonden we erg lekker, de eendenborst, rib eye vonden we beduidend minder lekker in vergelijking met andere restaurants. De bediening was ook niet heel erg goed, we hebben diverse malen een tweede en een derde keer moeten vragen om de wasabi en de door ons bestelde drankjes. Het personeel is overigens wel erg vriendelijk.

"Excellent"
6/6
Amilia L.a month ago · 30 reviews

Goedeavond Wij hebben lekker gegeten. Ik ga komende tijd vaak komen. Veel verjaardagen

"Very good"
5/6
Roel C.a month ago · 1 review

Geweldig eten, gezellig en geweldig bediening. Gewoon doen, zeker de moeite waard

"Excellent"
6/6
Amilia L.a month ago · 30 reviews

Goedeavond Wij hebben vandaag bijzondere avond gehad. Wij waren met onze beste vriendin geweest 🌺

"Excellent"
6/6
Amilia L.2 months ago · 30 reviews

Fijne avondje gehad. Mijn zusje heeft voor ons gereserveerd. Alles liep perfect

"Excellent"
6/6
Jannita V.2 months ago · 1 review

Het was weer super goed warm het eten bediening aardig en vriendelijk herhaling vatbaar.

"Average"
3/6
Kirsten P.2 months ago · 1 review

Eten was opzich prima. Sommige gerechten zaten een "raar" smaakje aan of was het erg taai.

"Very good"
5/6
Desi W.2 months ago · 1 review

Er was één meisje wat op de vloer liep met afruimen en die keek echt mega chagrijnig.

"Good"
4/6
Linde P.2 months ago · 1 review

Was prima eten en gezellige mensen Leuke interieur .. ..

"Good"
4/6
Saskia B.2 months ago · 1 review

Lekker gegeten. Bediening deed het goed. Het eten werd snel gebracht.

"Good"
4/6
Maaike T.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Drankjes mogen wat sneller. Denk dat de omzet kan verdubbelen als ze iemand aanstellen om de lege glazen in de gaten te houden.

"Excellent"
6/6
Jolanda v.2 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, vriendelijk personeel, snel op tafel en erg lekker. Goede service, fijne ambiance en een aanrader voor een gezellig etentje. Bedankt voor een gezellige avond!

"Average"
3/6
Michiel K.2 months ago · 1 review

Het all you can eat concept trekt helaas altijd publiek met veel volume

"Excellent"
6/6
mira M.2 months ago · 37 reviews

Het eten was lekker. Ik kom snel terug. Iedereen was blij

"Average"
3/6
Robin D.2 months ago · 1 review

Het eten was zeker goed, alleen vond ik het best storend dat je zo dicht op elkaar moet zitten en steeds aangestoten werdt door de bediening. Maar verder was het te doen

"Excellent"
6/6
Daniel S.2 months ago · 1 review

Gezellige sfeer en leuke ambiance. Vriendelijk personeel Eten was heerlijk

"Excellent"
6/6
Martyna D.2 months ago · 2 reviews

De eten was heel lekker, het was druk maar wij hebben onze eten snel gekregen

"Awful"
1/6
Chestin V.3 months ago · 1 review

We waren met 3 kinderen, die zich prima gedroegen, maar daar dacht het personeel zichtbaar en onzichtbaar anders over. We hadden niet het gevoel welkom te zijn.

"Excellent"
6/6
mira M.3 months ago · 37 reviews

Bedankt voor deze mooie dag, ik komen weer snel terug. Tot volgende keer

"Very good"
5/6
Ana K.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, bediening vriendelijk,snelle bediening, top. Wij komen zeker terug. Ana

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Geweldig goed eten (met name de sushi)! Absolute favoriet in Hilversum 😍

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Mijn lievelings restaurant! Heerlijk eten, aardige bediening en de sfeer is top. Absolute favoriet! 😍

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Top restaurant met onwijs lekkere sushi en cocktails! 🍹 Echt een dikke aanrader als je opzoek bent naar een fijne sfeer en goede sushi!

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Beste restaurant van Hilversum wat mij betreft. De sushi is voortreffelijk! 😍

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Er is zoveel lekkers! Echt een geweldig goed restaurant met de lekkerste sushi ever! 😍

"Excellent"
6/6
ahmo k.3 months ago · 1 review

We hebben heel lekker gegeten en komen zeker weer terug

"Good"
4/6
Franca D.3 months ago · 6 reviews

Het is erg vol, dus het zou fijn zijn als je iets meer privacy zou hebben door minder dicht op elkaar te zitten. Verder was het eten erg lekker!

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Lekkerste AYCE-restaurant ever! De sushi is zo goed en de bediening erg aardig. Mega aanrader!

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Geweldig restaurant! Heerlijk eten, goede cocktails en de bediening is heel aardig. Zeker een bezoekje waard! 😍

"Excellent"
6/6
Joy K.3 months ago · 31 reviews

Onwijs lekker eten! Hele aardige bediening en het restaurant is heel mooi. De zalm is echt verrukkelijk. Absolute aanrader!

"Excellent"
6/6
mira M.3 months ago · 37 reviews

Het eten was lekker en sfeer ook. Kinderen hebben ook van genoten.

"Excellent"
6/6
Patrycja F.3 months ago · 1 review

Vriendelijke personeel, geweldig eten ,mooie restaurant, sushi super lekker mniam

"Excellent"
6/6
Fatima e.3 months ago · 1 review

Service was super en het eten was zoals altijd van topkwaliteit

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.