Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
City Centre
Sumo Markthal
Sumo Markthal Reviews

Sumo Markthal

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Sumo Markthal in City Centre, Rotterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Sumo Markthal (1,070)

Read what people think about Sumo Markthal. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sumo Markthal before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sumo Markthal and book a table with confidence!

5.0/6

1,070 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6438
5364
4156
373
228
111
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Manid R.3 days ago · 2 reviews

Lekker eten, bediening is goed. Sfeer is prima assortiment heeft genoeg voor iedereen

New"Average"
3/6
Annet t.4 days ago · 1 review

Prima gegeten. Sumo Den Haag is echter beter en smakelijker.

New"Excellent"
6/6
Fatma A.4 days ago · 1 review

Lekker gegeten weer! Het eten kwam ook snel. Ook fijn dat kinderen onder de 4 jaar gratis zijn.

New"Not good "
2/6
Kelly V.6 days ago · 1 review

Plekken naast de bar geeft veel geluidsoverlast. Eten was lekker.

New"Excellent"
6/6
Jessica A.6 days ago · 1 review

We loved the all you can eat concept with all delicious food and very nice and friendly staff. Nice decor and happy atmosphere overall.

New"Excellent"
6/6
Paulina B.7 days ago · 9 reviews

Geweest voor lunch even veel keuze als in de avond dus aan te raden

New"Excellent"
6/6
Paulina B.7 days ago · 9 reviews

Uitstekend ik kom hier zowiezo vaker , gezellig sfeer en lekkere sushi

New"Good"
4/6
Marilena L.7 days ago · 1 review

Het eten is lekker en goed snelle en vriendelijke bediening.

New"Excellent"
6/6
P W.8 days ago · 2 reviews

Lekker geluncht. Lunch menu is beperkter dan diner menu, maar toch voldoende keuze. Voor herhaling vatbaar!

New"Very good"
5/6
P W.8 days ago · 2 reviews

Lekker gegeten, het eten kwam redelijk snel, bediening is prima.

New"Excellent"
6/6
Joann D.9 days ago · 1 review

Echt geweldig zoals altijd! Heerlijk eten en goede bediening. Super!

New"Good"
4/6
Ritchie V.9 days ago · 1 review

Ik kwam eten met mijn vriendin, kwamen om 20:00uur binnen en hadden nog anderhalfuur. We hadden denk ik rond 20:10 besteld en toen kwam er een gezin van 5 personen aan de tafel naast ons. Na 20minuten hadden wij nogsteeds geen eten en dat gezin naast ons kreeg ineens een hele tafel vol. Vind het een beetje raar dat een vollere tafel voorgetrokken word. Verder was het eten wel echt top.

New"Very good"
5/6
Claudia M.10 days ago · 1 review

Iedere keer als wij er zijn. Komen we met een voldaan gevoel thuis.

New"Not good "
2/6
Monique L.10 days ago · 1 review

We waren lang niet bij Sumo Markthal geweest. Om de wasabi die we kregen zat een donkergroene rand, een teken dat het er al even stond. Dit was ook zo bij de de sausjes die we bij de kip kregen. De kwaliteit is een stuk minder geworden. Ook is het personeel totaal niet vriendelijk. Wat is er met de klantvriendelijkheid en kwaliteit van Sumo gebeurd?! Echt heel zonde!

New"Good"
4/6
Corine v.12 days ago · 1 review

Food was nice, service can be a lot beter. Like in friendly.

New"Very good"
5/6
Rosaura C.13 days ago · 1 review

Alles was heerlijk! We hebben echt genoten van ons diner. 🤤😋

New"Excellent"
6/6
Sura T.13 days ago · 1 review

Was heel lekker, bestellingen kwamen redelijk snel. Personeel was super vriendelijk!

New"Very good"
5/6
Christine H.13 days ago · 1 review

Good food for your money nice atmosphere. Would recommend to go to

New"Excellent"
6/6
Gilbert Z.14 days ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten! Ook een goed plekje gekregen waar we ruimte hadden voor de wandelwagen van onze baby

"Good"
4/6
Jamal d.14 days ago · 1 review

Eten was goed en de bediening was vriendelijk. Wel jammer dat je maar 1,5 uur hebt voor 5 rondes, waardoor je best snel moet eten.

"Excellent"
6/6
Nohemy D.14 days ago · 1 review

Heeeeerlijk gegeten! Zeer snelle service! Leuk concept. We zullen binnenkort weer langskomen.

"Good"
4/6
Irvan M.15 days ago · 1 review

Het eten van Sumo is altijd heel lekker. Ze zijn de beste op hun gebied. Vandaag gereserveerd om 16:00, maar we konden gelukkig al op 15:30 aan tafel. Door het eten weten we alweer waarom we een voorkeur hebben voor Sumo. Ga zo door!

"Awful"
1/6
danny l.15 days ago · 1 review

Slecht 1,5u voor 5 rondes... ik kreeg de eerste ronde na 35 min pas compleet

"Excellent"
6/6
Aysenur K.15 days ago · 1 review

super lieve behulp zame personeel !!!! ! ! ! !

"Excellent"
6/6
Ivo G.16 days ago · 1 review

Het was helemaal perfect, echt een aanrader! Ben zeer tevreden

"Very good"
5/6
Emma K.17 days ago · 1 review

Lekker gegeten en prima service :) Vooral de crunchy avocado maki is yummy

"Good"
4/6
Sonja D.17 days ago · 1 review

Altijd lekker eten. Er ging wel veel mis qua orders.

"Good"
4/6
Erika H.17 days ago · 1 review

Ik vond het eten lekker, werd ook in rap tempo geserveerd. Enige minpunt : weinig ruimte. Het was erg druk en de ruimte aan de tafels vond ik te beperkt.

"Very good"
5/6
Franek Z.18 days ago · 1 review

Lekker gegeten en gedronken, hartstikke aardige en goede bediening. kom zeker weer terug

"Very good"
5/6
J-P M.18 days ago · 2 reviews

Leuke sfeer, bediening top! Sushi lekker, niet heel divers maar goed, veel nieuwe items op de kaart.

"Good"
4/6
Quandoo Diner20 days ago · 0 reviews

vandaag wezen eten. al you can eat, super lekker alleen was de kip honey beetje aan de krokantere kant

"Very good"
5/6
Jesse S.21 days ago · 1 review

Goede sfeer met aardig personeel, een fijne atmospheer een in principe prima serivce. Wel een erg beperkt menu vergeleken met concurrenten in de regio, de serveertijden waren hiet helemaal goed gepland of er is een foutje gemaakt, de Sushi van mijn broer kwam pas na allee andere gerechten uit de eerste ronde, dus 1 persoon heeft erg lang zitten wachten.

"Excellent"
6/6
Felisa R.21 days ago · 1 review

Top! Het eten was heerlijk! We hebben genoten en vriendelijk personeel.

"Excellent"
6/6
Jan d.22 days ago · 1 review

Wij zijn vaste klant. Geweldige Service en gastvrijheid. Dit is de beste japanner.

"Excellent"
6/6
Amira A.23 days ago · 2 reviews

Echte aanrader top restaurant, heerlijk gegeten samen met de hele gezin.

"Average"
3/6
Esin A.23 days ago · 1 review

Wij komen vaker hier eten. Gisteren was het zeer tegengevallen. Na bestellen van sushi was het binnen 1 min al op tafel. Vond de sushi niet lekker. Het rijst was niet goed klaargemaakt en alles was koud. Jammer want we gaan voorlopig hier overslaan.

"Average"
3/6
Mary Jane L.23 days ago · 1 review

It was alright. Food used to be better but now not fresh for the sushi. Cooked stuff at times made me think it was just reheated yesterday’s food. But their beef teriyaki is still really worth it

"Very good"
5/6
GCF C.25 days ago · 2 reviews

Geweldig en gezellig zoals altijd. Bestellingen vlug en compleet via de tab.

"Awful"
1/6
Nelsa F.a month ago · 1 review

Bediening was heel matig, lang wachten op eten. 90 min voor 5 rondes is veel te kort. Voorheen was het 2 uur all you can eat. Voor mij geen sumo meer.

"Excellent"
6/6
Frank B.a month ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten en het personeel was heel vriendelijk

"Excellent"
6/6
Leanid K.a month ago · 1 review

Good quality AUCE sushi for a reasonable price. Can recommend it

"Very good"
5/6
NIKOLAOS H.a month ago · 1 review

Great food. Fast service. The amount of food allowed in the All you can eat is DEFINITELY enough. Amazing experience overall

"Good"
4/6
Cheyenne V.a month ago · 1 review

Lekker eten, prima sfeer. Het is een toptent met goed personeel.

"Excellent"
6/6
Rashinda G.a month ago · 2 reviews

Top eten zoals altijd, zeker voor herhaling vatbaar. Sushi is lekker vers.

"Very good"
5/6
Suely D.a month ago · 4 reviews

Wat een lekkere sushi hebben ze! Altijd vers gemaakt. Aanrader.

"Very good"
5/6
Suely D.a month ago · 4 reviews

Lekker geluncht weer, ondanks dat het menu iets beperkter is als je luncht nog steeds veel keus!

"Very good"
5/6
Suely D.a month ago · 4 reviews

Lekker geluncht, het was vrij rustig toen. Het eten kwam snel en was vers.

"Very good"
5/6
Suely D.a month ago · 4 reviews

Hele snelle service, lekker vers eten. Personeel was ook vriendelijk.

"Good"
4/6
André W.a month ago · 1 review

The food was very good, as well as the table service. However, it looked as if the kitchen could not handle the orders in time. We received orders after our desert which is a bit strange. But.......... we have really enjoyed our lunch in this sushi restaurant. We'll visit sumo again in the future as we have done in the past. Thank you for a really nice lunch. André

"Excellent"
6/6
Joyce v.a month ago · 2 reviews

Geweldig, lekkere sushi redelijke prijs verhouding zeker als je gaat lunchen en goede service