Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rotterdam
City Centre
Sumo Markthal
Sumo Markthal Reviews

Sumo Markthal

Sushi, Japanese, Asian, Seafood

Photo of restaurant Sumo Markthal in City Centre, Rotterdam

Fast and free booking for:

Reviews of Sumo Markthal (1,147)

Read what people think about Sumo Markthal. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Sumo Markthal before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Sumo Markthal and book a table with confidence!

5.0/6

1,147 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
6476
5384
4166
378
232
111
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Nisrine F.a day ago · 1 review

Hele lieve, geduldige personeel. We waren met veel meiden dus het was heel druk en chaotisch. Hier heb ik mijn excuses voor aangeboden. Iedereen reageerde heel vriendelijk. Top team!

New"Excellent"
6/6
Martin S.2 days ago · 1 review

Super food, nice crew, quick service, nice atmosphere. And a very good location. Sticky floors though. We will be back :)

New"Excellent"
6/6
Hwaida J.2 days ago · 4 reviews

Personeel was echt erg vriendelijk vooral tegen al onze kids

New"Excellent"
6/6
Bianca S.2 days ago · 1 review

Was gezellig en fijn goed eten en goede sfeer en service

New"Very good"
5/6
Hung L.3 days ago · 1 review

Snelle service. Eten was goed maar sushi waren wel wat kleinere kant.

New"Very good"
5/6
Bouchra M.4 days ago · 3 reviews

mooie locatie, lekker eten, maar je zit echt veel dicht op elkaar. vooral in het weekend echt geen pretje.

New"Good"
4/6
Frans S.7 days ago · 1 review

Altijd lekker om daar eten en een mooie locatie de markthal

New"Excellent"
6/6
Theodoros K.13 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Alles super vers en goed van smaak. Zeker voor herhaling vatbaar 😉👍.

"Good"
4/6
Michel T.14 days ago · 2 reviews

Vriendelijk ontvangst en bediening. Lekker gegeten en eten kwam snel op tafel.

"Good"
4/6
Yasin M.15 days ago · 1 review

A la carte wel wat duur, maar de kwaliteit was super!

"Excellent"
6/6
Denisa B.15 days ago · 1 review

It was really really nice and delicious. The quality and quantity was really worth it given the price.

"Excellent"
6/6
Ioana Alexandra B.15 days ago · 1 review

Perfect as always. We love this place and the food it’s amazing

"Excellent"
6/6
sandro B.16 days ago · 1 review

Lekker eten! Zoals altijd . Een vriendelijke bediening. We komen zeker terug .

"Excellent"
6/6
Sem A.17 days ago · 5 reviews

Ik vierde mijn verjaardag en het was weer erg gezellig. Ze maakte er een feestje van en het eten was zoals altijd heerlijk en vers

"Very good"
5/6
Liline B.18 days ago · 1 review

Eten was goed,alleen maar bij warm weer graag air conditioning op begane grand....

"Average"
3/6
Safiyya E.19 days ago · 1 review

Het was okay! Snelle reserveringen en verder vriendelijke medewerkers ben enorm tevreden

"Not good "
2/6
Dorsilla L.21 days ago · 1 review

Bij binnenkomst is het sneller als men eenmaal zit gelijk een tablet te kunnen ontvangen voor het bestellen. Het afruimen van de tafels duurde lang. Meerdere keren werden gerechten bij ons gebracht welke wij niet hadden besteld. Het eten vonden wij niet lekker, zo zonde van het geld. Wij gaan in het vervolg weer terug naar Shabu Shabu.

"Good"
4/6
Daan K.22 days ago · 1 review

Mooie plek, goed eten. Drinken wel aan de prijzige kant

"Excellent"
6/6
Bryan W.23 days ago · 2 reviews

Het eten was echt heerlijk zoals we altijd gewend zijn bij sumo

"Excellent"
6/6
Peder V.24 days ago · 1 review

Friendly staff and great food. A bit expensive, but you absolutely get what you pay for

"Very good"
5/6
Adufa K.24 days ago · 1 review

Vriendelijk personeel en lekker gegeten! Wij zaten prima beneden. We komen zeker nog een keer terug

"Excellent"
6/6
Shantie C.25 days ago · 8 reviews

Hele gezellige en herkenbare setting. Eten in goede porties en goed op smaak. Vriendelijke personeel

"Excellent"
6/6
Murat D.25 days ago · 1 review

Heerlijk, makkelijk gereserveerd en keurig welkom geheten. Het is zeker voor herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Nahid Z.a month ago · 5 reviews

Had lunch at Sumo and it was amazing like usual. The food tasted good and fresh ans the staff was really friendly.

"Excellent"
6/6
Trudy V.a month ago · 1 review

Prima ervaring. Komen hier zeker terug ! Heerlijk eten, goede bediening !

"Average"
3/6
Naisha G.a month ago · 1 review

Menu was deels verandert. Minder keuze en eten smaakte niet zo lekker als de laatste keer. Ook recepten waren anders. We hebben best wat laten staan en niet volledig gebruik gemaakt van de “ all you can eat”.

"Average"
3/6
Linda D.a month ago · 1 review

Het eten was goed en snel! Ik vond 90 minuten alleen echt bizar kort.. je moet je eten echt naar binnen schrokken. De wc's waren ook echt bizar goor!!!!

"Good"
4/6
Chanantita C.a month ago · 3 reviews

Staff didn't pay attention and weren't nearby tables. One didn't know the meal she served when we asked.

"Not good "
2/6
Iris O.a month ago · 13 reviews

Wachten op de gerechten duurde lang. Ook liepen er mieren over de tafel. Dit aangegeven maar werd niks mee gedaan helaas

"Not good "
2/6
Iris O.a month ago · 13 reviews

Het was erg druk dus personeel had erg weinig tijd. Wachten op gerechten duurde lang

"Very good"
5/6
Giuseppe S.a month ago · 1 review

Eten was fantastisch werd snel geleverd en personeel was vriendelijk

"Average"
3/6
Anne T.a month ago · 1 review

Es ist nicht sehr sauber, alles klebt. Das Essen ging so. Es geht alles sehr schnell und man versucht freundlich zu sein

"Excellent"
6/6
Quinty v.a month ago · 2 reviews

Hele leuke en gezellige zaak, eten was super! En ook erg gastvriendelijk

"Good"
4/6
Duncan d.a month ago · 1 review

We hebben het leuk gehad. Eten , duurde lang. Hoop dat dit volgende keer beter zal zijn

"Excellent"
6/6
Aubadah K.a month ago · 1 review

Heerlijk eten zoals gewoonlijk en uitmuntend service. Altijd een aanrader

"Excellent"
6/6
Joline B.a month ago · 1 review

Duidelijke uitleg bij aanvang van ons diner. Lieve bediening, snelle service en heel goed eten. Dus als niet liefhebber van sushi (moest van dochter mee) zeg ik: dikke priem!

"Excellent"
6/6
Angel C.a month ago · 1 review

I always liked eating at sumo. If any non mayonaise eaters out there like me. This is the to go place you can have your sushi made without mayonaise! :)

"Very good"
5/6
Stathis P.a month ago · 1 review

The food was really nice. The waiters were helpful with the menu and eager to move us to a larger table when a couple of friends joined our table (extra from the reservation).

"Very good"
5/6
Piet A.a month ago · 1 review

Prima ervaring. Heerlijk geluncht in een geweldige omgeving. Eten top en de bediening idem dito.

"Excellent"
6/6
Tom M.a month ago · 1 review

Heel lekker gegeten, snelle en vriendelijke bediening . Echt een aanrader

"Very good"
5/6
Petra B.a month ago · 1 review

Vriendelijk personeel en heerlijke sushi. Eten stond snel op tafel en de pruimen wijn was geweldig!!!

"Very good"
5/6
Elisa M.a month ago · 1 review

Ik mis de sesam ijs. Voor de rest was het top!

"Excellent"
6/6
Betty G.a month ago · 1 review

Top service en eten. Komen vaker weer terug bij de Markthal

"Very good"
5/6
Anouk v.a month ago · 5 reviews

Eten was lekker, wc's niet erg schoon. Personeel was vriendelijk.

"Very good"
5/6
Edmay S.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten!! Vriendelijk personeel Beetje jammer dat ze geen WiFi hebben we leven in 2024 Kids zonder WiFi kan vervelend worden gelukkig was dat bij ons nier.

"Excellent"
6/6
Kimberley K.a month ago · 4 reviews

Echt een supergoede lunch kaart! Ook zeer vriendelijke bediening die echt de benen uit hun lijf rennen. Lekkere japanse/chinese groene thee. 10/10

"Excellent"
6/6
Kimberley K.a month ago · 4 reviews

Zoals gewoonlijk super lekker. Ondanks de drukte zeer vriendelijke en snelle service. Ook leuk dat er weer een paar nieuwe dingen op de kaart staan!

"Excellent"
6/6
Debby V.a month ago · 2 reviews

Uitstekend restaurant vriendelijke en vlotte bediening , heerlijke gerechten van de uitgebreide kaart.

"Average"
3/6
Andres S.a month ago · 1 review

Maybe the manager or whatever he is could be nicer with customers.

"Very good"
5/6
Jose M.a month ago · 1 review

Goede service.....top eten!! Ze mogen wel de menukaart schoonmaken. We gaan Zeker terugkomen!!!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.