Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
't Goude Hooft
't Goude Hooft Reviews

't Goude Hooft

International, French, European

Dishes priced around20€

Photo of restaurant 't Goude Hooft in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of 't Goude Hooft (564)

Read what people think about 't Goude Hooft. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about 't Goude Hooft before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about 't Goude Hooft and book a table with confidence!

5.0/6

564 reviews

Food:Great
Atmosphere:Excellent
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6241
5191
471
331
226
14
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Ron V.a day ago · 1 review

Ontbijtje was geweldig erg veel ook en gevarieerd personeel erg vriendelijk 🤙🏻

New"Very good"
5/6
Claire H.3 days ago · 1 review

Leuke tafel. Vriendelijk bediening. Eten en drinken kwam snel. Pluspunt, er werd veel gevraagd of we ok waren of nog iets wilde bestellen.

New"Good"
4/6
Monika K.5 days ago · 1 review

Niets meer aan toe te voegen, altijd goed eten in Den Haag!

New"Excellent"
6/6
Erik S.7 days ago · 2 reviews

Attent personeel, goede bediening, goede sfeer, lekker eten, alles bij elkaar zeker een aanrader.

New"Very good"
5/6
Remco D.7 days ago · 1 review

Goede service, fijn geholpen. De Sushi was erg lekker, de Smokey Ribs konden wel beter, niet super mals.

New"Very good"
5/6
Kitty v.7 days ago · 1 review

Vriendelijk vlot personeel. Alles ging prima ondanks de zaterdagse drukte. Complimenten.

New"Excellent"
6/6
Eva X.8 days ago · 1 review

Tasty food! A lot of options for every taste. Very polite and helpful personnel.

New"Average"
3/6
Jolijn B.10 days ago · 1 review

het eten vonden we erg tegen vallen. de bediening was erg vriendelijk

New"Very good"
5/6
Peter d.11 days ago · 1 review

Gezellig, veel gelachen maar soms werden er dingen vergeten: drankje, kaarsje. Maar de Happy Birthday vuurwerk verrassing was super.

New"Excellent"
6/6
Irma B.13 days ago · 1 review

2 dagen in Den Haag geweest, 3 x bij het Goude Hooft gegeten, dit zegt genoeg toch?

"Average"
3/6
Rody D.15 days ago · 1 review

Tegenvaller voor de lunch prima maar 19.50 voor een schnitzel die in de frituur word gegooid vinden ik echt te veel geld. Voor een bakje mayonaise 1 euro rekenen is echt not done.

"Good"
4/6
Hendrik D.16 days ago · 1 review

Goed eten, bediening goed en prima terras. Komen graag terug

"Very good"
5/6
Samantha H.17 days ago · 1 review

Top service de bedienden kwam gelijk naar ons toe voor een bestelling op te nemen van mijn moeder en ik 😁

"Excellent"
6/6
Bart V.21 days ago · 1 review

Heerlijk geluncht. Personeel dacht leuk mee over een goede tafel en waren erg vriendelijk. Heerlijk groot terras.

"Excellent"
6/6
Marije H.22 days ago · 1 review

Ruime keuze voor zowel kinderen als volwassenen. Super personeel en top locatie

"Not good "
2/6
Maricella B.a month ago · 1 review

Veel te lang moeten wachten op drankjes en brood. Vervolgens ook veel te lang gewacht tot er iemand kwam om het hoofdgerecht op te nemen. Pasta was flauw en koud, saté werd gevraagd zonder saus en dat ging ook mis. Eerste ronde drankjes was schijnbaar niet goed opgeslagen, geldt ook voor de 2e ronde. Totaal geen compensatie voor het lang wachten. We hadden om 1 broodje gevraagd, na 45 min kwamen ze met 2 broodjes waarvan wij zeiden, zet maar neer want we hebben zo een honger. Was een goed moment geweest om te zeggen “deze krijg je van het huis”. Heel slecht. Drankjes moesten we zelf de hele tijd aannemen, we zijn de moeilijkste niet, maar dit kan gewoon niet.

"Not good "
2/6
Sylvia V.a month ago · 1 review

IK VIND DAT ALS JE IN EEN RESTAURANT EET EN JE KRIJGT JE KRUIDENBOTER IN PAPIEREN BAKJES ERG GOEDKOOP STAAN EN DAT VOOR EEN DUUR RESTAURANT

"Very good"
5/6
Angela v.a month ago · 1 review

Mooie zaak, aardige bediening en loopt op rolletjes...... Aanrader! Voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Monique S.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten en een hele vriendelijke bediening. Wij komen echt nog wel terug

"Very good"
5/6
Lex K.a month ago · 5 reviews

Zoals altijd een prima ervaring. De Thai beef salade is een aanrader.

"Very good"
5/6
Fleur G.a month ago · 5 reviews

Lekker eten, sushi was wel minder, leuk& gezellig tentje om te eten.

"Very good"
5/6
Sharesca M.a month ago · 1 review

Vriendelijke, goede en snelle bediening. Eten was heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

"Very good"
5/6
Ingeborg N.a month ago · 1 review

Het is en blijft een heerlijk ontbijt op een mooie en gastvrije locatie

"Average"
3/6
robin r.a month ago · 2 reviews

Wij kwamen op dinsdag eten en speciaal voor de sushi/sashimi als voorgerecht. Helaas kwam de ober na onze bestelling 15 minuten later melden dat er geen sushi/sashimi beschikbaar was op ma/di/wo. Erg teleurgesteld hebben wij andere gerechten besteld. Als dit op de website had gestaan waren wij niet gekomen. Een paar weken geleden hebben wij op een dinsdag wel sushi/sashimi gegeten.

"Good"
4/6
Jurate C.a month ago · 1 review

Not to busy but and weather, but then they could have paid a little more attention on the moments needed. If they were paying attention, they were great!

"Very good"
5/6
Irene C.a month ago · 3 reviews

Lekkere lunch, goede, snelle service door attente ober. Grote groep geen probleem.

"Average"
3/6
Irmtrud D.a month ago · 1 review

De bediening was vriendelijk en goed. Ribeye was koud. Aardappelpuree was ook koud. Je kon niet kiezen tussen aardappelpuree of patat dus patat apart bestellen.Dus ook voor betalen. Ik had een ijskoffie maar zat geen koffie in maar vruchten?? En voor dat geld zeer teleurstellend.

"Average"
3/6
Ron v.a month ago · 1 review

Sushi, saté en schnitzel waren goed … bittergarnituur was niet goed. Bediening, ok .. omdat we binnen zaten kregen we echter moeilijk iemand aan de tafel.

"Very good"
5/6
Marijke W.2 months ago · 1 review

Goed ontvangen bediening was top en eten was heerlijk dus kortom we hebben genoten !! En mooie inrichting

"Excellent"
6/6
robin r.2 months ago · 2 reviews

Mooie locatie, vriendelijk personeel en voortreffelijk gegeten! Een absolute aanrader!

"Average"
3/6
Rick p.2 months ago · 1 review

De locatie is mooi en de bediening was vriendelijk. We hadden alle 4 als hoofdgerecht kabeljauw, helaas viel dit erg tegen. Er zat geen smaak aan. Ook in combinatie met de aardappelpuree en groente zorgte voor nauwelijks meer smaak.

"Very good"
5/6
Emma v.2 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten, maar dat zijn we ook gewend van ‘t Goude Hooft en omdat mijn dochter jarig was(15 geworden), kreeg zijn een toetje met een bruisende kaars en aansluitend werd er door iedereen lang zal ze leven gezongen. Mijn dochter voelde zich heel erg jarig! Dank jullie wel hiervoor!

"Very good"
5/6
Ivonne C.2 months ago · 1 review

Was helemaal goed. Vriendelijke bediening en erg lekker gelunched. Top!

"Excellent"
6/6
Burny V.2 months ago · 1 review

Heerlijk geluncht en betaalbaar. En ook traditionele gerechten zoals uitsmijter, omelet en broodje kroket etc.

"Excellent"
6/6
Patricia D.2 months ago · 1 review

Goed eten en goede service. Als wij gaan shoppen in Den Haag gaan we altijd naar t goude Hooft omdat het daar gewoon goed is.

"Very good"
5/6
Petra D.2 months ago · 1 review

Aardige bediening, leuke locatie en ruime keuze en goed eten ook glutenvrij.

"Not good "
2/6
Paulien J.2 months ago · 2 reviews

Hele kip, was een halve kip. Tonijn koud en ongelofelijk zout. En als klap op de vuurpijl liep er een muis in het restaurant.

"Very good"
5/6
Frank P.2 months ago · 1 review

Leuke plek aan een ronde tafel bij de open haard. Prima eten en daarnaast een leuke dame die prima live muziek verzorgde. Top avond!

"Very good"
5/6
Patrick V.2 months ago · 1 review

Lekker eten, vriendelijk personeel op mooie locatie in het hart van Den Haag

"Excellent"
6/6
Frits S.2 months ago · 1 review

Een prima lunch met een uitgebreide kaart en een uitstekende service !!

"Very good"
5/6
Lex K.3 months ago · 5 reviews

Fijne plek. Prima lunch en vriendelijke bediening. Ik ben het niet eens met de muziekkeuze, zeker als je een tafel naast de subwoofers hebt.

"Very good"
5/6
Jennifer L.3 months ago · 1 review

very nice place, I wish it hadn't been raining or we would have sat outside

"Very good"
5/6
Anne-Mieke T.3 months ago · 2 reviews

Goede bediening, heerlijk eten. Alleen witte wijn (Savignon) smaakte beetje zuur en kleur van de wijn was beetje donker geel.

"Very good"
5/6
Henrique Z.3 months ago · 1 review

Het was gezellig druk. We hadden van te voren gereserveerd. We hebben heerlijk gegeten!

"Average"
3/6
Fiona T.3 months ago · 2 reviews

Service was very slow. Staff were abrupt and defensive. Surroundings are charming.

"Very good"
5/6
Lex K.3 months ago · 5 reviews

Zoals vaak: goed! Jammer dat de tafel wiebelde wat goed werd opgelost.

"Excellent"
6/6
Mats V.3 months ago · 1 review

Everything was just in perfect order. Every detail and aspect was cared for. A fluent and enjoyable experience.

"Very good"
5/6
Hector M.3 months ago · 1 review

Seated right away and the experience was great! The ambiance was awesome and there was a live singer. Overall Great experience!

"Very good"
5/6
Zoë K.3 months ago · 1 review

het was heel lekker eten en ook aardig personeel !

"Excellent"
6/6
Jan S.3 months ago · 1 review

Altijd heerlijk eten en vriendelijke bediening. Keep up the good work!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.