Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
The Hague
City Centre
't Goude Hooft
't Goude Hooft Reviews

't Goude Hooft

International, French, European

Dishes priced around20€

Photo of restaurant 't Goude Hooft in City Centre, The Hague

Fast and free booking for:

Reviews of 't Goude Hooft (516)

Read what people think about 't Goude Hooft. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about 't Goude Hooft before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about 't Goude Hooft and book a table with confidence!

5.1/6

516 reviews

Food:Great
Atmosphere:Excellent
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
6230
5167
468
324
223
14
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Zoë K.21 hours ago · 1 review

het was heel lekker eten en ook aardig personeel !

New"Excellent"
6/6
Jan S.2 days ago · 1 review

Altijd heerlijk eten en vriendelijke bediening. Keep up the good work!

New"Very good"
5/6
Martine R.3 days ago · 1 review

Good and welcoming restaurant in a warm and original environment

New"Excellent"
6/6
Corina W.6 days ago · 1 review

Heerlijk geluncht, hele leuke bediening! Ondanks dat het best druk was ging alles vlotjes!

New"Very good"
5/6
Roger N.12 days ago · 1 review

Goed eten, fijn terras! Poke bowl erg lekker. Goede service

New"Excellent"
6/6
Chanel K.12 days ago · 5 reviews

Hele gezellige sfeer in het restaurant, leuk tijdens de lunch en in de avond. Personeel is heel vriendelijk en het eten is lekker

New"Excellent"
6/6
Chanel K.12 days ago · 5 reviews

Gezelligste terras midden in het centrum, toch kan je heerlijk tot rust komen in de prachtige suites van het hotel

New"Very good"
5/6
Alphons B.12 days ago · 1 review

mede door mijn gasten was het bezoek zeer geslaagd. De bediening was ook uitstekend en het eten en de drank was ook goed.

New"Excellent"
6/6
Chanel K.12 days ago · 5 reviews

Super gezellig restaurant, ik kom er al jaren met heel plezier. Ook de overnachtingen in het hotel zijn geweldig

New"Excellent"
6/6
Abigail Maria V.13 days ago · 1 review

Mika heeft het super goed gedaan aardige medewerker!! Heel gezellig wij komen zeker terug.

New"Excellent"
6/6
Gert Jan G.14 days ago · 1 review

Goede sfeer, vriendelijk personeel, lekker eten. Kom nog een keer terug

"Very good"
5/6
Lex K.18 days ago · 2 reviews

zoals altijd een prima locatie met waar voor je geld. jammer dat de tafel wiebelde, maar dat werd snel opgelost.

"Very good"
5/6
Carsten F.19 days ago · 2 reviews

Sehr leckere Gerichte. Aufmerksames Personal. Allerdings sind die Preise recht hoch.

"Very good"
5/6
Stephen C.19 days ago · 1 review

Friendly staff, good food. Did not wait too long for food. Nice singer to add to the atmosphere.

"Very good"
5/6
Jeannet K.20 days ago · 2 reviews

Zeer goed , en altijd een zeer prettige bediening. Complimenten !

"Good"
4/6
H.J. K.21 days ago · 1 review

Met reservering prima alles geregeld Komen graag retour uit het oosten vanhet land

"Very good"
5/6
Sandra v.23 days ago · 1 review

Heerlijk gegeten en aardige bediening. We hebben genoten in het restaurant!

"Very good"
5/6
Richard P.a month ago · 1 review

Prima, was erg druk en zaten niet echt in “een wijk”, dus iets ondergesneeuwd qua bediening. Eten daarentegen prima, prima!

"Excellent"
6/6
M K.a month ago · 1 review

Leuke plek om te zitten. Heerlijk gegeten en het personeel was vriendelijk. Duurde ook niet lang voor we onze bestelling op tafel hadden staan. Wij komen zeker nog een keer terug! Aanrader!

"Good"
4/6
Richard D.a month ago · 1 review

Mooi restaurant, aardige bediening. Mooie locatie in hartje Den Haag.

"Average"
3/6
Henk S.a month ago · 1 review

Prima bereikbare locatie. Vriendelijke en snelle bediening. Keurige toiletten. Maar: het eten was geen onverdeeld succes en daar gaat het uiteindelijk vooral om. Voor- en hoofdgerecht kwam gelijktijdig op tafel. Hoofdgerecht was dus koud, toen het gegeten werd. Bord slordig opgemaakt en karige portie.

"Good"
4/6
Lex K.a month ago · 2 reviews

Even discussie over de tafel die werd aangeboden. Kwam helemaal goed door de puike salade die als lunch bestelden.

"Good"
4/6
Farida B.2 months ago · 1 review

Erg lekker gegeten, vrij lang moeten wachten éénmaal aan ons tafeltje om een drankje te kunnen bestellen. Voor het betalen (contant) was er nog een kleine 5 euro retour te krijgen, en niet gekozen voor een fooi, maar dit werd niet echt opgevolgd, dus zijn we maar vertrokken. Was wel niet echt correct.

"Average"
3/6
armanda E.2 months ago · 1 review

Ontvangst was prima. Ik bestelde kabeljauw daarbij werd een puree bij geserveerd, deze was niet warm. Mijn bord werd niet neergezet maar moest ik aannemen. Bij het afrekenen geen snoepje/ chocolaatje. Vriendelijke bediening.

"Good"
4/6
Noor v. C.3 months ago · 1 review

Gezellige avond gehad. lekker gegeten. Prijs/kwaliteit aan de hoge kant. Prima bediening.

"Excellent"
6/6
Harold S.3 months ago · 1 review

Fijne ambiance, heerlijk eten en ook nog eens geweldige live muziek.

"Very good"
5/6
Noa A.3 months ago · 4 reviews

Heerlijk eten, ruime keuze op het menu en erg goede service!

"Good"
4/6
Corné v.3 months ago · 1 review

Goede uitstraling, leuke zangeres, eten was ruim voldoende en de bediening was prima!

"Excellent"
6/6
Eddy E.4 months ago · 1 review

We komen graag weer. En de kerstspullen mogen best blijven hangen.

"Very good"
5/6
Marion B.4 months ago · 1 review

We hebben een hele leuke avond gehad en de sfeer tussen Kerst en Oud en Nieuw was echt super! Heel gezellig en de zangeres was ook super. Zij kon heel goed zingen en zorgde voor extra sfeer. Het eten was prima, niet helemaal in verhouding met de prijs/kwaliteit. We zijn door een hele aardige jongeman bediend met steeds een grote vriendelijke lach. Komen graag nog eens!

"Awful"
1/6
Geert V.4 months ago · 1 review

De ober maakte ons, op zijn drukste manier, om te beginnen enorm zenuwachtig. Toen we meldden dat we graag eerst ons aperitief kregen en het eten pas daarna, begon de miserie. We hadden dit vooraf moeten vragen ... Uiteindelijk kregen we 1 halve Martini voor ons gezelschap van 4 personen en direct daarna het bestelde eten. Sorry, maar het eten brengen vóór het aperitief kan echt niet. Daarbij werden we behandeld alsof het nog onze schuld was ook! We zijn dan maar opgestapt ... Het ergste restaurantbezoek in jaren!

"Not good "
2/6
(deleted) X.4 months ago · 1 review

Van te voren had ik gevraagd en gezellig plek bij openhaard er werd meteen wel gezegd geen garantie maar eenmaal daar werd gezegd die plek is voor 6 personen en jullie zijn met 4 dus jullie mogen daar niet zitten. Waarom wordt dit niet meteen eerlijk gezegd? Bij het goude hoofd krijg je echt nooit de plek die je wilt, heb wel vaker gevraagd bij het raam of ronde tafel standaard zeggen ze we doen ons best eenmaal daar word je in het bijgebouw gezet. Verder was het eten niet lekker en zeker niet voor 75 euro per persoon. We hadden een gefrituurde kipschnitzel niets bijzonders en nog in de frituur gegooid ook. De lunches zijn echt top hier maar avondeten is al een paar keer een teleurstelling geweest, voor ons nooit meer.

"Good"
4/6
Bert V.4 months ago · 1 review

sfeervol, aardige mensen . eten goed betaalbaar en snel geserveerd

"Good"
4/6
Quandoo Diner4 months ago · 1 review

We moesten op een aantal zaken erg lang wachten, bv de tafel schoonmaken en drankjes. Mijn drankje kwam pas tijdens het eten bv. Rare constructie met de wc: wij zaten op de eerste en moesten dan naar beneden voor een muntje om naar de wc te kunnen. Dat moet je met de drukte in een weekend gewoon open zetten, die toegang.

"Good"
4/6
Rudolph E.4 months ago · 1 review

Allereerst: we komen graag en vaak bij ’t Goude Hooft. Het is een fantastische ambiance en de bediening is heel vriendelijk en klantgericht. Deze keer waren twee van de drie hoofdgerechten (zalm) goed, behalve de op de huid gebakken zeebaars: het was meer gebakken huid en heel weinig zeebaars. Ook de seizoensgebonden groente stelde weinig voor: het ging slechts om minimale garnering. Jammer, maar volgende keer hopelijk beter.

"Excellent"
6/6
Ingrid B.4 months ago · 1 review

Heerlijk weekendje weg met onze dochters....bij Het Gouden Hoofd heerlijk gegeten, goede kerstsfeer, met prachtige versiering.. En een zangeres die oa kerst songs zingt. Kortom heerlijk genoten

"Excellent"
6/6
Jok L.5 months ago · 1 review

Prima bediening, echt top en heel lekker eten, kortom echte aanrader!

"Excellent"
6/6
Sameera S.5 months ago · 1 review

Overall very nice, I had a birthday celebration and enjoyed my time there

"Very good"
5/6
Jennifer v.5 months ago · 6 reviews

Eten en drinken was lekker. Bediening goed en attent. Heerlijk genoten!

"Excellent"
6/6
Lisette H.5 months ago · 1 review

Onwijs lekker gegeten, met heel vriendelijk personeel en een fijne sfeer.