Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Amersfoort
Centre
't Lieve Vrouwtje
't Lieve Vrouwtje Reviews

't Lieve Vrouwtje

International, French, American, Dutch

Dishes priced around14€

Photo of restaurant 't Lieve Vrouwtje in Centre, Amersfoort

Fast and free booking for:

Reviews of 't Lieve Vrouwtje (197)

Read what people think about 't Lieve Vrouwtje. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about 't Lieve Vrouwtje before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about 't Lieve Vrouwtje and book a table with confidence!

4.8/6

197 reviews

Food:Great
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
655
586
436
313
25
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Excellent"
6/6
Steven B.a day ago · 1 review

Het eten was heerlijk! En je betaalt een goede prijs!

New"Good"
4/6
Mona v.8 days ago · 1 review

Het eten was gewoon goed ! Niet bijzonder maar gewoon goed !

"Very good"
5/6
Carolien E.16 days ago · 1 review

Alleraardigste jonge dame in de bediening in voor extra praatje zeer behulpzaam. Eten was heerlijk. Prachtig weer dus buiten op het terras gezeten en genoten van live muziek van Musica Mundo. (Al stond de muziek soms iets te hard om met vrienden te kunnen converseren)

"Excellent"
6/6
Judith R.21 days ago · 1 review

Lekker gegeten en geholpen door goed en vriendelijk personeel. Echt genoten!

"Very good"
5/6
Els v.a month ago · 1 review

Heerlijk geluncht met 5 personen. Uitgebreidde lunchkaart, aardige bediening en heerlijk gegeten voor een redelijke prijs.

"Average"
3/6
Marlene H.a month ago · 1 review

Eten okay maar niet bijzonder en dat gold ook voor de bediening.

"Excellent"
6/6
Erik S.a month ago · 1 review

Lekker gegeten, prettige sfeer en fijne bediening Tot de volgende keer.

"Good"
4/6
Dick v.a month ago · 1 review

Heel leuke ambiance, goede en heel vriendelijke bediening, van het eten had heel wat meer gemaakt kunnen worden. Het eten was ok, maar niet meer dan dat.

"Excellent"
6/6
Marlies K.a month ago · 1 review

Fijn, lekker, gastvrij en gezellig! Super avond mogen beleven. Dank!

"Excellent"
6/6
Melanie L.a month ago · 1 review

Erg vriendelijk personeel en heerlijk gegeten voor een normale prijs

"Very good"
5/6
Bert V.2 months ago · 1 review

Ontzettend leuke bediening en bijzonder goed eten. Kortom een avond echt genieten. Culinair hoog niveau! we hebben genoten met z’n vijven!

"Very good"
5/6
Ellie J.2 months ago · 1 review

Lekker op terras een drankje gedronken en daarna binnen een hapje gegeten. Was prima. Heel aardige bediening. Enngoede afsluiting van een dagje amersfoort

"Very good"
5/6
Jet L.2 months ago · 2 reviews

Heerlijke lunch buiten op het terras! Vriendelijke bediening, al met al prima ervaring

"Good"
4/6
Norbert V.2 months ago · 1 review

Leuk restaurant eten lekker helaas duurde de drankjes wat lang. Goed opgelost verder

"Very good"
5/6
Werner E.2 months ago · 1 review

Heel leuke ontvangst op het terras en heerlijk gegeten. Komen zeker nog eens terug

"Very good"
5/6
Sven d.2 months ago · 1 review

Very nice place with good and affordable food! Waitress also very friendly! When hosting big groups the place can be a bit noisy.

"Good"
4/6
Ruud B.2 months ago · 1 review

Jammer dat de vis die wij besteld hadden er niet meer was Wij kregen daar in tegen wel een kopje koffie gratis als goed makertje

"Good"
4/6
Jaap S.2 months ago · 1 review

Lekker gegeten.Heerlijk terras.We boften met mooi weer.Moesten wel wat lang op ons eten wachten.Ongeveer 35 minuten.

"Very good"
5/6
Arie H.3 months ago · 1 review

Heerlijk eten in een gezellige entourage. En voor een redelijke prijs

"Very good"
5/6
Aida d.3 months ago · 1 review

Lekker gelunched met mijn collega's. Een mooie variatie aan gerechten, dus voor elk wat wilse: vlees, vegetarisch, kip, vis. Van binnen is het erg gezellig. En ik vond het heel lekker dat ze en verse muntthee en verse gemberthee hadden.

"Very good"
5/6
Theo M.3 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten en keurig verzorgd door de medewerkers. Wel veel gasten per vierkante meter.

"Good"
4/6
S W.3 months ago · 1 review

The food is always nice, and they have a very good selection. And very nice staff. Major disappointment, the smoking spot right at the entrance. You can smell the smoke inside. I thought smoking and horeca were history...

"Good"
4/6
Marcel S.3 months ago · 1 review

Eenvoudig, goed restaurant. Vriendelijke medewerkers, fles witte wijn op tafel zonder koeler is wel een minpuntje. Fles zou standaard in een koeler aangeboden moeten worden. Prijs-kwaliteit wel ok.

"Excellent"
6/6
Marije S.3 months ago · 1 review

We hebben erg lekker gegeten, en de bediening was erg vriendelijk.

"Average"
3/6
Ivo d.3 months ago · 1 review

We moesten een uur wachten op het hoofdgerecht. Na dit aangegeven te hebben kwam het eten na 15 min, zonder sorry, uitleg oid. Ruime keuze aan gerechten, kwaliteit eten ok.

"Average"
3/6
Rianne D.3 months ago · 1 review

Lekker eten, alleen duurde het ruim een uur eer het hoofdgerecht (wij hadden geen voorgerecht) op tafel kwam. We werden niet op de hoogte gehouden en de hospitaliteit viel wat tegen. Wachten op de kaart voor een dessertje, alles duurde eigenlijk net wat te lang voor het mooie.

"Good"
4/6
Marco N.4 months ago · 1 review

Ik heb verder geen op-of aanmerkingen voor dit restaurant in Amersfoort. Het voldeed geheel aan mijn verwachtingen.

"Very good"
5/6
Bea V.4 months ago · 1 review

Wij kwamen af op het goedkopere menu met 3 keuzes. Heerlijk gegeten! Echt een aanrader!

"Excellent"
6/6
Susanne S.4 months ago · 1 review

Mega lekker gegeten, personeel is vriendelijk en super gezellig restaurant.

"Good"
4/6
Noortje M.5 months ago · 1 review

We hebben erg lekker gegeten. De bediening was vriendelijk zonder teveel aanwezig te zijn

"Good"
4/6
F H.5 months ago · 1 review

Prima prijs/kwaliteit. Leuke locatie in het midden van het centrum.

"Excellent"
6/6
M L.5 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten. De tournedos is een echte aanrader, lekker mals vlees. Vriendelijke bediening.

"Good"
4/6
Bart M.5 months ago · 1 review

Fijn eetcafe. Zeer vriendelijke service en een goede prijs kwaliteit verhouding.

"Good"
4/6
Henk v.6 months ago · 1 review

Prima. Goed verzorgd. Snel en lekker! Goede prijs/kwaliteit verhouding. Uitstekend

"Average"
3/6
Jacobine v.6 months ago · 2 reviews

Het was erg rustig in het restaurant, dus wachttijd en geluidsniveau waren daardoor prima. Eten was in orde, wat veel saus over de carpaccio maar prima porties. Persoonlijk zou ik de kaart minder uitgebreid maken, nu is het echt van alles wat en dan ben je eigenlijk nergens écht van.

"Average"
3/6
Martijn v.6 months ago · 1 review

Leuke plek. Gezellige sfeer. Prima eten. Maar wel fors aan de prijs. Daardoor voor ons geen tweede keer helaas.

"Very good"
5/6
Christine S.6 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten in een heel gezellig restaurant. Een aanrader. Top!

"Excellent"
6/6
Zola A.6 months ago · 1 review

Leuk ontvangen en goed gegeten! Zeker leuk om naartoe te gaan!

"Very good"
5/6
marianne v.6 months ago · 1 review

Was Gezellig, vriendelijke bediening en we hebben heerlijk gegeten! Aanrader!

"Excellent"
6/6
Ingrid R.7 months ago · 1 review

We hebben heerlijk gegeten bij 't lieve vrouwtje. Werden hartelijk ontvangen met de woorden " wat fijn dat u er bent" en dat gevoel hebben we ook de hele tijd gehad. Dorade , varkenshaas en ook de desserts waren heerlijk. Bediening was heel aardig , kwamen geregeld langs maar niet opdringerig. We komen zeker nog een keer terug!

"Average"
3/6
Charlotte B.7 months ago · 1 review

Had een rosbief salade besteld, met tonijn dressing, kappertjes etc. Oftewel een vitello tonato salade. Ik kreeg die ook vitello tonato maar niet met rosbief. Heb niet geklaagd, want was ook prima (en meer in de verwachting) maar klopt niet met wat er op de kaart stond. Verder prima, prima prijs, prima bediening

"Good"
4/6
Ingrid V.7 months ago · 1 review

Personeel is vriendelijk en eten was erg lekker. Ze waren ons wel twee keer vergeten drinken te brengen. Dat was wel jammer. De ambiance vonden wij wat minder. De lichten mogen wel wat minder.

"Very good"
5/6
Erwin d.7 months ago · 1 review

Goed eten, betaalbare prijzen, gezellig restaurant, muziek gelukkig niet al te hard aan. Bediening in een goed tempo, alleen toen het op betalen aankwam duurde het even voordat men de rekening kwam brengen. Al met al zeker een herhaling waard!

"Excellent"
6/6
Jimmy S.7 months ago · 1 review

Leuke tent! We verwachtten niet veel vanwege de rust (op zaterdagavond) maar het was top! Bediening was vriendelijk en vlot. Eten was het hoogtepunt, zowel rare als medium waren top gebakken en sterke smaken waren in balans. We komen zeker terug!

"Very good"
5/6
Marike D.7 months ago · 1 review

Lekker gegeten, verschillende vegetarische opties, vriendelijke bediening. Een wat kneuterig restaurant met leuke hoekjes waar je een goed gesprek kunt voeren aan tafel.

"Not good "
2/6
Harco D.7 months ago · 1 review

Kort, gewoon slecht. Frietjes slap, even niet echt warm en traag. En met blik op de keuken wordt je niet vrolijk. Weinig enthousiasme van de kok. Afrader.

"Very good"
5/6
G. d.7 months ago · 1 review

Prima ontvangst. Het bestelde aperitief werd snel geserveerd met de menukaart. Het hoofdgerecht, eendenborst en varkenshaas waren uitstekend en smaakten heerlijk. Vriendelijke gastvrije bediening. Voor herhaling vatbaar

"Very good"
5/6
Henny v.8 months ago · 1 review

Met een grote groep ( 20) heerlijk gegeten en gedronken.

"Excellent"
6/6
Coosje H.8 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten, heel fijne sfeer, sympathieke bediening! Aan te bevelen!

"Very good"
5/6
Joost v.8 months ago · 1 review

Leuk en gezellig restaurant. Klein aandachtspunt, als er buiten rokers zitten, dan kun je dat binnen ruiken. Verder alles prima!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.