Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Utrecht
Centre
Taj Mahal Indiaas Restaurant
Taj Mahal Indiaas Restaurant Reviews

Taj Mahal Indiaas Restaurant

Indian, Asian

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Taj Mahal Indiaas Restaurant in Centre, Utrecht

Fast and free booking for:

Reviews of Taj Mahal Indiaas Restaurant (187)

Read what people think about Taj Mahal Indiaas Restaurant. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Taj Mahal Indiaas Restaurant before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Taj Mahal Indiaas Restaurant and book a table with confidence!

5.0/6

187 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Great
Value for money:Good value
Waiting time:Very Good
Noise levels:Pleasant
676
563
430
310
26
12
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
New"Very good"
5/6
Wil H.3 hours ago · 1 review

Heerlijk gegeten zoals altijd en een fijne ontvangst en betaalbaar.

New"Excellent"
6/6
Marijn v.13 days ago · 1 review

Top heerlijk eten echt mijn favoriet in Utrecht. Aanrader om echt Indiaas te eten

"Excellent"
6/6
Monique P.2 months ago · 1 review

Fantastisch, lekker, leuk, goed, prettig, heerlijk, vers, gezellig, ben uitgepraat.

"Very good"
5/6
Cors v.2 months ago · 1 review

Een overdaad aan heerlijke gerechten met verschillende geuren en smaken.

"Very good"
5/6
Jos M.4 months ago · 1 review

Prettige avond beleefd. Eten was goed. We komen nog eens terug.

"Excellent"
6/6
Barbara M.4 months ago · 1 review

Herrliches Essen, freundliche Bedienung! Einfach wunderbar! Gutes Preis Leistungsverhältnis! Top!

"Excellent"
6/6
Peter W.4 months ago · 1 review

We komen er al 26 jaar met veel plezier,de kaart is iets aangepast maar de "oude" gerechten zijn nog steeds te bestellen.

"Very good"
5/6
Martijn G.4 months ago · 1 review

We waren met 10 man voor een jubileum. Ok, we moesten even wachten maar normaliter krijg je een bepert menu vanwege de grote van de groep. Hier niet, een top ober, veel lekkere verrassingen met de espresso martini als finale. Top geregeld, aanrader!

"Excellent"
6/6
Daan W.6 months ago · 1 review

Very accommodating even though we were a difficult crowd to seat due to travel delays

"Average"
3/6
Siegfried H.7 months ago · 2 reviews

Eten was goed maar we hebben precies een uur op het eten moeten wachten

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 months ago · 2 reviews

Taj Mahal is binnen mijn gezin een begrip; wij komen er al sinds 1982. De clientele hebben wij gedurende de jaren zien groeien en terecht! De curry's zijn overheerlijk en je krijgt nooit te grote porties. Bediening is altijd fantastisch geweest en de sfeer eveneens. Nu de voormalige eigenaar (die wij ook al decennia-lang kennen) zich langzaam aan het terugtrekken is, is de sfeer wel wat veranderd. Zo is, helaas, de authentieke Indiaase muziek die vele jaren werd gedraaid, vervangen door westers kabaal (sorry). Verder geen kwaad woord over dit fantastische restaurant in hartje Utrecht.

"Good"
4/6
Jaap S.7 months ago · 1 review

Lekker gegeten, vriendelijke bediening! Aanrader! Wij hebben genoten, top. Dank.

"Good"
4/6
Ahlam D.8 months ago · 1 review

Service was goed, personeel is vriendelijk. Wat beter mag is ventilatie, eten was wat droog (biryani gegrilled kip en vlees) en het was niet comfortabel zitten. Tafels veel te dicht op elkaar.

"Very good"
5/6
Jantine S.2 years ago · 3 reviews

Het was erg druk maar lekker gegeten. Niet te lang gewacht. Prima!

"Excellent"
6/6
René B.2 years ago · 1 review

Was lang niet geweest door corona. Maar ga er zeker weer vaker komen. Bediening super vriendelijk, het eten is fantastisch, bestelde het Taj Mahal menu om een vriendin kennis te laten maken met de Indiaase keuken. Het is zonder meer het beste Indiaase restaurant wat ik ken. En ook de prijs is vriendelijk als je daar voor gaat. In elk geval was het dubbel en dwars waard!

"Good"
4/6
Sanjay J.2 years ago · 1 review

Lekker en betaalbaar eten, het personeel is, met alle goede bedoelingen, vrij direct in de benadering.

"Excellent"
6/6
coos v.2 years ago · 3 reviews

Al 16 jaar lang iedere keer een heerlijke avond met de hele familie.

"Very good"
5/6
Marijke K.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Vriendelijke mensen. Prima sfeer. Goede prijs kwaliteit verhouding

"Not good "
2/6
Maria V.4 years ago · 1 review

Voor de tweede keer sinds Corona zijn wij hier weer gaan eten. Wij zijn al bijna 30 jaar vaste klant, maar nu was het eten en de bediening niet goed. We komen hier niet snel meer👎

"Excellent"
6/6
Margriet L.4 years ago · 1 review

Geweldig restaurant. Fijne bediening en heerlijk eten. Grote variatie en heerlijke kruiden.

"Not good "
2/6
Sharda P.4 years ago · 1 review

Meer dan een uur op het eten moeten wachten en het was koud. Het smaakte niet als een vers bereide maaltijd. Ik denk dat wij magnetron eten voorgeschoteld hebben gekregen. Nee! Wij komen nooit meer.

"Excellent"
6/6
Myranda A.4 years ago · 2 reviews

Al ruim 30 jaar onze topper. heerlijk eten en een prettige sfeer.

"Good"
4/6
Roos M.4 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk! Misschien zijn er wel iets te veel reserveringen aangenomen?

"Excellent"
6/6
Linda Z.4 years ago · 1 review

Gereserveerd voor vrijdagavond 24 januari om 21:00 uur voor 6 personen, bij aankomst konden we gelijk aan tafel. Supervriendelijke bediening en heerlijk eten. Rekening viel erg mee, zo ong. € 30,00 p.p. en we hebben echt behoorlijk gegeten en gedronken, inclusief een nagerecht. Hier gaan we zeker vaker eten! Ook leuk dat er 2 flesjes bier mee werd gegeven aan mijn man voor zijn verjaardag, super attent! Nogmaals hartelijk dank en tot een volgende keer. Hartelijke groeten, fam. B. van Zichem.

"Very good"
5/6
reinier G.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en gastvrij, teveel kan mee voor de volgende dag thuis

"Excellent"
6/6
Dennis V.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, super vriendelijk en hartelijk personeel. Dagje Utrecht is niet compleet zonder een bezoek aan De taj Mahal.

"Very good"
5/6
Martin H.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en goede, prettige bediening. Fijne en gezellige avond gehad.

"Very good"
5/6
René v.5 years ago · 1 review

Gezellige ambiance met heerlijk eten. Persoonlijk advies en toelichting ontvangen.

"Excellent"
6/6
Iris V.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten , gastvrije bediening die beter onthoudt wat je hebt besteld dan jijzelf

"Excellent"
6/6
Ingrid V.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten vriendelijke bediening SUPER gezellig restaurant. Wij komen terug

"Average"
3/6
John K.5 years ago · 1 review

Het was erg druk en de tafeltjes staan erg dicht op elkaar waardoor een gesprek in privésfeer niet mogelijk is. Wij hadden gereserveerd, maar er was geen tafel klaar dus werd er een vierpersoons tafel gesplitst waardoor er maar 10 cm tussen de tafels zat. Het hoofdgerecht kwam al op tafel terwijl we nog niet klaar waren met het voorgerecht. De bediening was zeer onpersoonlijk en onverzorgd. Het geserveerde vleesgerecht werd gewoon op de borden gegooid en glazen en flessen drank werden onjuist geserveerd door bijvoorbeeld de flessen bij de hals vast te pakken. Bij het dessert hadden we, blijkens de menukaart,keuze uit twee opties.Deze werd ons echter niet gevraagd, we kregen gewoon iets voor onze neus gezet. De bediening was zoals gezegd onverzorgd. Liepen allemaal in andere kleding en soms maakte één van hen een neusophalend geluid. Niet al te fris als je zit te eten. Verder geen persoonlijk contact, zeer gericht op zoveel mogelijk geld binnenhalen in en zo kort mogelijke tijd. De smaak van de gerechten was goed, echter zeer kleine porties en niet in verhouding tot de prijs. Wij gaan er absoluut niet meer naar toe, maar dat mag duidelijk zijn uit deze recensie.

"Average"
3/6
Karina V.5 years ago · 1 review

Prima bediening, heel gastvrij. Een menu niet spicey had helaas wel spicey gerechten, dat moeten ze erbij zeggen. Heb helaas niet veel Gegeten daardoor.

"Very good"
5/6
Peter t.5 years ago · 1 review

Leuke en lekker avond hier gehad. Jammer dat ondanks reserveren er toch nog wel 20-25 minuten gewacht moest worden.

"Good"
4/6
Siegfried H.5 years ago · 2 reviews

Lekker eten met een hele vriendelijke bediening. Je denk dat het misgaat met het opnemen van de bestelling omdat ze niets opschrijven. En met het opdienen klopt alles haarfijn, super leuk restaurant

"Excellent"
6/6
Cor v.5 years ago · 6 reviews

Het eten was heerlijk, de bediening vriendelijk. Duurde wel wat lang voordat het eten op tafel stond, maar was het wachten wel waard.

"Good"
4/6
Cynthia M.5 years ago · 1 review

We werden gastvrij ontvangen. Hartelijk dank voor het lekker eten.

"Excellent"
6/6
Eric d.5 years ago · 4 reviews

Verrukkelijk en vers eten. Geweldige bediening. Topzaak! tot snel ziens.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Eten is erg lekker, de bediening valt wat tegen. Gehaast en onpersoonlijk, bijna onvriendelijk.

"Excellent"
6/6
Carin E.5 years ago · 1 review

Super lekker eten! Indiaas op zijn best, zoals het hoort te smaken! Top!

"Excellent"
6/6
Sacha D.5 years ago · 1 review

Ik was voor de tweede keer hierheen, super vriendelijke bediening en lekker eten!!

"Average"
3/6
Eddy v.5 years ago · 2 reviews

Zoals altijd heerlijk eten en een prima sfeer en bediening bij Taj Mahal. Tot de laatste keer. Sfeer is prima, maar bediening laat te wensen over. Lang wachten op kunnen bestellen, terwijl de tafel naast je (ander stel schuift zelfde moment aan) al de bestelling opgenomen wordt. Als zij allang hun voorgerecht op hebben, komt ons voorgerecht eindelijk aan.... niet helemaal warm, maar kan er mee door. Maar nog voor we het voorgerecht op hebben, wordt ons hoofdgerecht al geserveerd. En dat terwijl onze buren nog wachten op hun hoofdgerecht. Ons hoofdgerecht is prima qua smaak, maar ook hier is de temperatuur net aan. Gezien onze ervaringen vanuit het verleden, denk ik een eenmalig "indicent". We gaan het de volgende keer meemaken.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Prima, Vriendelijke bediening, heerlijke smaakvolle gerechten, zeker reserveren op do-vr-za.

"Very good"
5/6
monique o.5 years ago · 1 review

Als altijd heerlijk gegeten. Iets te lange wachttijden tussen de gangen ivm drukte

"Excellent"
6/6
j.g s.5 years ago · 1 review

Voortreffelijk eten in een vertrouwde omgeving lekker indiaas,een echte aanrader!!!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

We hebben gebruik gemaakt van de suggesties van het personeel en dat is prima bevallen; een heerlijke selectie van verschillende gerechten.

"Good"
4/6
Norine M.5 years ago · 1 review

Toegegeven, het was behoorlijk druk. Maar ik weet dat Taj Mahal kan buigen op jarenlange ervaring. Eerdere keren hebben we tot onze volle tevredenheid gegeten. Het verbaasde me dan ook dat we behoorlijk lang op onze gerechten moesten wachten. Een aantal keren moesten we hen aan bestellingen die niet geleverd waren herinneren. En de aardappelen in de saus waren nog niet helemaal gaar.

"Excellent"
6/6
Wadei L.5 years ago · 1 review

- Heerlijk bijzonder gegeten. - Vriendelijk personeel - Gezellige omgeving

"Excellent"
6/6
Wim R.5 years ago · 1 review

Super lekker eten, vriendelijke bediening op een super locatie in Utrecht

"Good"
4/6
manoj m.5 years ago · 5 reviews

it was good experience , but it have been better if it could have taken less time to get the order.

"Excellent"
6/6
Rinus H.5 years ago · 2 reviews

Was de eerste keer dat we hier waren. Hebben ons laten adviseren door de bediening en zijn fantastisch geholpen. Extra's waren geen probleem en kwamen direct. Gaan hier zeker nog een keer terugkomen.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.