Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Leiden
Binnenstad
Taj Mahal Noordwijk
Taj Mahal Noordwijk Reviews

Taj Mahal Noordwijk

Indian, Thai, Asian

Dishes priced around16€

Photo of restaurant Taj Mahal Noordwijk in Binnenstad, Leiden

Fast and free booking for:

Reviews of Taj Mahal Noordwijk (20)

Read what people think about Taj Mahal Noordwijk. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Taj Mahal Noordwijk before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Taj Mahal Noordwijk and book a table with confidence!

5.3/6

20 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Pleasant
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
610
58
4
31
21
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
keith m.a month ago · 1 review

Delicious, authentic and well-priced. This place is the real deal and Noordwijk is richer for its presence.

"Excellent"
6/6
Brayn G.7 months ago · 1 review

Voor het eerst echt indiaans eten gegeten. Het was geweldig 🤩

"Excellent"
6/6
Tina B.4 years ago · 1 review

Jedesmal, wenn wir in Noordwijk sind, kommen wir her - immer sehr lecker und superfreundliche, nette Atmosphäre

"Not good "
2/6
Otto G.4 years ago · 1 review

Er was geen keuze in het menu. We moesten nemen zoals dat gold voor e 44,90, voor welk bedrag we het voucher voor 2 personen moesten bijbetalen. (e 30 plus e 14,90). Men vond dat de reservering lastig was en dat wij rechtstreeks met hun kontakt hadden moeten nemen.

"Very good"
5/6
Remco W.4 years ago · 1 review

De trap naar de eerste verdieping was totaal niet storend of smerig (wel gedateerd). We werden zeer vriendelijke ontvangen. Het was nog niet druk doordat we vroeg in de avond hadden gereserveerd. Het eten wat we hadden besteld werd relatief snel geserveerd en smaakte uitstekend. Het vervolg duurde wel wat langer dan gewenst ondanks dat het nog steeds niet erg druk was. We kijken met plezier terug naar ons etentje. Remco en Belinda

"Very good"
5/6
Rob K.5 years ago · 1 review

Prettige ongedwongen sfeer en fijne bediening door zeer vriendelijk personeel

"Excellent"
6/6
Markus H.5 years ago · 1 review

Nettes Restaurant mit gutem Essen, schöner Aussicht und super Service!!! Wir wurden bei der Auswahl der Speisen sehr gut beraten. Die Portionen sind so, dass jeder satt wird. Jedes Jahr immer wieder gerne, wir freuen uns schon!!!

"Very good"
5/6
Inge D.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Veel keuze. ‘Lekker uitzicht en mooi eten’ Mango.

"Excellent"
6/6
Rina v.5 years ago · 1 review

Voor het eerst heerlijk Indiaas gegeten, een unieke smaak ervaring

"Excellent"
6/6
Claire S.5 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk!! En vriendelijke bediening. Zeker herhaling vatbaar.

"Excellent"
6/6
Raymond J.5 years ago · 1 review

Eerste bezoek. Aardige en vakkundige service/bediening. Aardige eigenaar. En het eten was gewéldig. Heel gevarieerd, lekker maar niet té pittig. Zeker voor herhaling vatbaar!!

"Very good"
5/6
Tegan S.5 years ago · 1 review

Great menu and prices with a nice beach view. Get your Indian fix here

"Excellent"
6/6
Arie N.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten, heel vriendelijk personeel en prima service. Echte aanrader.

"Average"
3/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Eigenaar was erg boos en zegt dat hij niet gediend is van online reserveringen. Restaurant was eigenlijk reeds volgeboekt maar we kregen toch een tafel.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Sehr höfliche und freundliche Bedienung, Hilfe bei der Auswahl der fremden Speisen, Nachordern war kein Problem, das indische Bier war auch sehr gut. Empfehlenswert und relativ günstig

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het was gewoon goed.Gezellig met de gast vrouw gesproken over India. Ik zie niet in waarom ik daar meer woorden aan moet spenderen. Dus ik hoop dat jullie hiermede voldoende weten. met vriendelijke goet:gijs

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Looks like the typical Indian restaurant. Great vibe and the food is delicious! A little indian miracle in the dutch landscape, will come back :)

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Gezellig, heerlijk eten, aardige bediening en eigenaren zeer attend vertelde hoe het eten in India tot stand komt en over de gewoonten. We gaan er zeker weer heen!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Heel goed restaurant met een goede bediening en goede sfeer en goede kwaliteit gerechten .locatie handig en goed bereikbaar , parkeren ok en een prettige sfeer

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Erg vriendelijke bediening.Veel keuzemogelijkheden op de kaart.Alle 4 gerechten die wij hadden gekozen waren Super lekker.Ook een heerlijk toetje.Goede prijs kwaliteit verhouding.Wij waren erg tevreden

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.