Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Rijswijk
Centre
Ton's Muziek- en Eetcafé
Ton's Muziek- en Eetcafé Reviews

Ton's Muziek- en Eetcafé

Dutch, European, Contemporary

Dishes priced around21€

Photo of restaurant Ton's Muziek- en Eetcafé in Centre, Rijswijk

Fast and free booking for:

Reviews of Ton's Muziek- en Eetcafé (36)

Read what people think about Ton's Muziek- en Eetcafé. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Ton's Muziek- en Eetcafé before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Ton's Muziek- en Eetcafé and book a table with confidence!

5.2/6

36 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
616
514
44
32
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Quandoo Dinera month ago · 1 review

Op verzoek een mooi rustig plekje gekregen. Vriendelijke en snelle bediening. Het eten was heerlijk. Alle broodjes goed gevuld. Komen zeker terug.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner2 months ago · 1 review

Heerlijk met 6 man geluncht, zag er allemaal prima uit. Leuke vriendelijke bediening

"Excellent"
6/6
Maljaerd H.3 months ago · 1 review

Zaterdag bij Tons muziekcafe gegeten. Alles was top van de gerechte tot aan de attente bediening.Aanrader.

"Average"
3/6
Riet S.a year ago · 1 review

Het eten was goed totaal geen klagen over maar de sfeer en het publiek. We zaten achterin een tafeltje voor twee naast een groep Jongens luidruchtig, toen ook nog een dame achter ons kwam zitten die een overload aan parfum op had bah bah. Wanneer de deur open ging kwam er een walm nicotine naar binnen want voor de uitgang mogen mensen verwarm en overdekt roken. Muziek in het cafe niet te horen althans niet waar wij zaten. Nee voor ons niet nog een bezoek. Nogmaals niet voor het eten want dat was fantastisch

"Very good"
5/6
Astrid H.2 years ago · 1 review

Gezellige zaak ,vriendelijk personeel,wc erg schoon. We hadden High tea genomen was erg goed verzorgd.

"Good"
4/6
Kees V.2 years ago · 2 reviews

Altijd gezellige sfeer, vrolijk ontvangst, een (eet)café, zoals een (eet) café hoort te zijn!

"Excellent"
6/6
Dave H.2 years ago · 1 review

Prima eten, gezellige sfeer, service is prima. Zeker aan te raden om er een keer heen te gaan.

"Excellent"
6/6
Hans N.2 years ago · 1 review

Lekker en voldoende gegeten in een sfeervol restaurant. Leuk voor nog een bezoek.

"Excellent"
6/6
Rachèl P.3 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en altijd een super service!! Aanrader om naartoe te gaan!

"Excellent"
6/6
Chantal v.3 years ago · 1 review

Het was een erg gezellige avond! Eten kan iets beter!

"Very good"
5/6
Ingrid V.3 years ago · 1 review

Vriendelijk en nette vlugge bediening dinsdagavond heerlijk gegeten komen zeker een keer terug met onze damesgroep!!

"Excellent"
6/6
Jolanda G.3 years ago · 1 review

Zoals altijd super! Gezellig, lekker en gastvrij! Lekker op terras.

"Very good"
5/6
M. W.3 years ago · 3 reviews

Prima ontvangst, lekkere lunch, goede bediening en goed advies tafel uit de zon.

"Excellent"
6/6
Nadege W.3 years ago · 1 review

Gastvrij ontvangen, gezellige bediening. Lekker gegeten. Heel welkom! En fijn er weer te zijn!

"Very good"
5/6
Miranda L.3 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten en de bediening was top. Wij komen zeker vaker.

"Good"
4/6
M. W.4 years ago · 3 reviews

Niet gedineerd. Prima dat je ook overdag kunt reserveren op het terras voor een drankje. Alles goed geregeld.

"Very good"
5/6
Sabrina S.4 years ago · 1 review

Heerlijk om weer onder de mensen te zijn! Fijne bediening, gezellige sfeer, helemaal top!

"Excellent"
6/6
Carl U.4 years ago · 1 review

Gezellig Schoon en mooi eetcafé, lekker eten en attent personeel.

"Good"
4/6
Fred B.4 years ago · 1 review

Was al bekend. Wij komen regelmatig!!!! Het was weer geweldig

"Very good"
5/6
Barbera L.4 years ago · 1 review

Personeel is vriendelijk en staat voor je klaar. Wat wij vroegen was geen enkel probleem. Porties zijn royaal

"Excellent"
6/6
Robert v.4 years ago · 1 review

Fijne medewerkers, heerlijk eten en goede sfeer; meer kan ik niet wensen!

"Good"
4/6
Karin R.4 years ago · 3 reviews

In general, it was good. Maybe more bread next time.

"Excellent"
6/6
Machelle H.4 years ago · 1 review

It was great as usual! Reese and the other staff are always on the ball and kind.

"Excellent"
6/6
Fran G.4 years ago · 1 review

Zoals altijd super! Bediening top. Corona maatregelen top. Alles top!

"Excellent"
6/6
Lindsey v.4 years ago · 1 review

Fantastisch om weer een ouderwets avondje Tons te doen! Heerlijk borrelen, eten en de avond feestelijk afsluiten. Voor herhaling vatbaar!

"Excellent"
6/6
M. W.4 years ago · 3 reviews

Prima en netjes ontvangen, ondanks dat we 10 minuten te vroeg waren. Vriendelijke bediening en heerlijke lunch.

"Excellent"
6/6
Tony H.4 years ago · 1 review

Top tent! Geweldige bediening, leuke sfeer. Voor herhaling vatbaar. GrT

"Very good"
5/6
LW G.4 years ago · 1 review

Goede ambiance, en een prima bediening en prijs en kwaliteit

"Very good"
5/6
L M.4 years ago · 1 review

Grandioos, teveel van het goede. Genoten van het eten. Voortreffelijk.

"Excellent"
6/6
Lizzy F.4 years ago · 1 review

Een heel fijne ervaring. Om extra te vermelden vond ik de bediening helemaal top. Zeer alert! Heel fijn!! Ik ga er zeker vaker eten 👍

"Very good"
5/6
peter k.4 years ago · 1 review

Een goed eetcafe, waar je gezellig kan eten, Bediening vriendelijk, goed maar niet opdringend, Eten van goed niveau. Rolstoelvriendelijk en zeer mooie en toegankelijke mindervalide toilet. zeker voor herhaling vstbaar

"Excellent"
6/6
Tineke P.4 years ago · 1 review

Gezellige sfeer, goede vriendelijke bediening en goed eten. Een aanrader.

"Very good"
5/6
Femke W.4 years ago · 4 reviews

Heerlijk gegeten, fijne bediening, rumoerige omgeving, maar niet te storend voor ons.

"Very good"
5/6
Adrianne V.4 years ago · 1 review

gezellige plek, vriendelijke bediening, uitgebreide kaart, heerlijk gegeten en bij gepraat

"Very good"
5/6
Rian G.4 years ago · 1 review

Gezellige mensen die er werken. sfeervol,en het eten was erg lekker. Informeel en vriendelijk.

"Average"
3/6
Manda V.4 years ago · 1 review

Het eten was weer goed, maar de bediening was stug en niet bijster klantgericht.