Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Lisse
Centre
Trattoria da Marco
Trattoria da Marco Reviews

Trattoria da Marco

Italian, Seafood, Mediterranean, European

Dishes priced around19€

Photo of restaurant Trattoria da Marco in Centre, Lisse

Fast and free booking for:

Reviews of Trattoria da Marco (41)

Read what people think about Trattoria da Marco. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Trattoria da Marco before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Trattoria da Marco and book a table with confidence!

5.7/6

41 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Pleasant
630
59
41
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Stefan v.a month ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Klein, gezellig restaurant, echt Italiaans en kwalitatief erg goed, aanrader!

"Excellent"
6/6
Melchior P.a month ago · 1 review

Ooie menukaart en Heerlijk gegeten met vriendelijke bediening. We hebben genoten.

"Excellent"
6/6
Rob V.2 months ago · 1 review

Zoals altijd hebben we weer heerlijk genoten van de fantastische gerechten. Wat is Marco toch een geweldige keukenprins/traitteur. Een echte aanrader. Rob en Betty Versteeg

"Very good"
5/6
Yvonne D.3 months ago · 2 reviews

Het eten was weer buitengewoon goed. Komen zeker weer terug.

"Excellent"
6/6
Wiebe Z.3 months ago · 1 review

Wat een relexe sfeer hangt hier. Niet alleen de bediening is uiterst vriendelijk, maar het eten was voortreffelijk. Onbegrijpelijk dat ik dit restaurant niet eerder heb bezocht. Dus veel om in te halen.

"Very good"
5/6
Renni G.3 months ago · 2 reviews

Excellent quality ingredients and flavors! Very small setting but comfortable. Service was attentive and chef cooking was delicious! Highly recommend!

"Excellent"
6/6
Jolanda B.4 months ago · 1 review

Altijd een feestje bij Marco, komen ook zeker terug. Topper

"Excellent"
6/6
Adriana K.5 months ago · 1 review

Amazing SPAGHETTI with truffle!❤️ The chocolate souflee is unbelievable delicious! Service is great, we feel cameral when being there!

"Excellent"
6/6
Camillo L.7 months ago · 1 review

Het eten was fantastisch en de service was uitstekend. Een heerlijke avond.

"Excellent"
6/6
Madiha Y.7 months ago · 1 review

Absolutely amazing food! Everything was fresh and homemade. We made a very last-minute reservation, but they were kind enough to accommodate us. There seemed to be a lot of regulars there. I would definitely come back!

"Excellent"
6/6
Inge B.7 months ago · 1 review

Heerlijk eten, goede sfeer!! Fantastische avond afgesloten met limoncello!! Goede bediening, fijne gastheer

"Excellent"
6/6
Yvonne D.7 months ago · 2 reviews

De sfeer was gezellig Bediening was perfect Het eten was fantastisch!

"Excellent"
6/6
Annemieke v.8 months ago · 1 review

Zoals altijd weer voortreffelijk gegeten. Truffel pasta wordt aan tafel bereid en was genieten. Het was niet ons eerste en zeker niet ons laatste bezoek aan dit authentieke Italiaanse restaurant!

"Excellent"
6/6
Sander T.8 months ago · 1 review

Super restaurant with fantastic food, the truffle pasta was again worth the wait and was top notch!

"Excellent"
6/6
C L.10 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Aanrader qua eten. Was wel wat lawaaierig in de zaak.

"Excellent"
6/6
Elly H.10 months ago · 1 review

Heerlijk gegeten! Deed me denken aan een etentje ooit in Toscane

"Very good"
5/6
Marina W.4 years ago · 1 review

Goede porties Heerlijk gegeten, schone ruimte, en top service 👍

"Excellent"
6/6
Patrick D.4 years ago · 1 review

Een fantastisch echt Italiaans restaurant. Heerlijk eten en prima bediening. Valt niet op aan te merken

"Excellent"
6/6
Sonja v.4 years ago · 1 review

Top service en heel lekker gegeten! De Antipasta is echt de moeite waard!

"Excellent"
6/6
Monique d.4 years ago · 1 review

Heel vriendelijke bediening, super gegeten, alles vers, en met veel aandacht bereid!!👌

"Excellent"
6/6
josé B.4 years ago · 1 review

Prettige sfeer, vriendelijk personeel, super goed gegeten eten was verrukkelijk! Niet een ‘Nederlandse Italiaan’ maar een échte Italiaan. Enige minpuntje vond ik het licht in de ruimte, het licht stond iets te fel waardoor het een wat minder gezellige sfeer gaf.

"Excellent"
6/6
Dolf K.5 years ago · 1 review

Het was wederom heerlijk! Een absolute aanrader voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

"Excellent"
6/6
Ingrid R.5 years ago · 1 review

Genoten van heerlijk Italiaans eten in een gezellige ongedwongen sfeer.

"Excellent"
6/6
Gilbert L.5 years ago · 1 review

Super lekker gegeten! In een fijne ambience mooie smaken op zijn italiaans

"Average"
3/6
Marja B.5 years ago · 1 review

Jammer dat, als je garnalen met spek besteld, je gamba's krijgt die je dus niet lust.

"Excellent"
6/6
René B.5 years ago · 1 review

Eten was erg lekker. Leuke zaak en goede bediening. Prima

"Excellent"
6/6
Cindy v.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten, vriendelijke bediening! Echt een aanrader, in het hartje van Lisse!

"Excellent"
6/6
Marjan V.5 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, gezellige sfeer. Alleen wat luidruchtig omdat de tafels dicht op elkaar staan. Kom zeker terug.

"Very good"
5/6
Teun V.5 years ago · 1 review

Erg gezellig en heerlijk gegeten . Heerlijke voor gerechten en super nagerechten

"Excellent"
6/6
Annelies v.5 years ago · 1 review

Geweldige keuken met verse Italiaanse ingrediënten. De kleine diverse voorgerechten zijn verrassend lekker. Ook van het hoofdgerecht hebben we zitten genieten. We kijken uit naar de verse truffel met pasta in oktober.

"Excellent"
6/6
Olaf F.6 years ago · 1 review

In authentieke sfeer, met zeer smaakvolle spijzen en goede wijnen, en vriendelijke bediening, tegen een betaalbare prijs. Een aanrader. Wel reserveren want het restaurant is klein en zit dus snel vol.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

Heerlijk gegeten. Goede bediening. Top! Het eten was wat er van verwacht hadden. Aparte vooraf en goed bereid vlees!! Zal zeker restaurant aanbevelen bij familie en vrienden.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner6 years ago · 0 reviews

We hebben werkelijk heerlijk gegeten! We hadden een uitgebreide lunch met 3 personen. Ontvangst was erg vriendelijk. We namen eerst een voorgerecht, samengesteld door de kok. Alles vers en het was verrukkelijk. Daarna nog heerlijke pasta gegeten. Restaurant is echt een aanrader!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Onze ervaring is: we hebben heerlijk gegeten. De bediening was uitstekend. De ruimte was erg gezellig. Gaan er beslist nog eens eten. Tot de volgende keer.

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het eten is er altijd zo lekker, de gastvrijheid heel groot en het is genieten van dat pastagerecht met truffel dat aan tafel gemaakt wordt, mmmmmmmm!!!!!!!!

"Good"
4/6
Atie K.7 years ago · 2 reviews

Het eten was weer met veel liefde bereid. De sfeer is heerlijk Italiaans en kleinschalig. Het persoonlijke afscheid, heel Itaiaans, maakt dat je je meer dan welkom voelde.

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hebben er weer heerlijk gegeten. Op en top Italiaans. Fijne eigenaar en goede bediening. We komen er zeker weer eens terug. Over een paar weken kan de truffel weer in bepaalde gerechten verwerkt worden. Heerlijk!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Het was heerlijk. Super lekker gegeten en de bediening was ook erg goed, erg gastvrij. We hebben echt genoten! De limoncello was ook erg goed.

"Very good"
5/6
Atie K.7 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en zeer vriendelijke bediening. Ondanks de drukte hield de serveerster alles goed in de gaten, waardoor er geen lange wachttijd ontstond. Enige verbeterpunten zou de ventilatie kunnen zijn. De kleding ruikt na afloop wel een beetje naar eten, maar dat belemmert ons zeker niet om terug te komen!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

We hebben er heerlijk gegeten, zoals altijd. Lekkere pasta met verse, warme parmigiano en gnocci. Het personeel en natuurlijk Marco is super vriendelijk. Lekker genoten!

"Excellent"
6/6
Quandoo Diner7 years ago · 0 reviews

Great restaurant with very nice atmosphere and really good food. Marco has created a very cost Italian restaurant and he is always very friendly. We keep coming back!

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.