Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Leiden
Binnenstad
Woo Ping Leiden
Woo Ping Leiden Reviews

Woo Ping Leiden

Chinese, Indian, Thai, Asian

Photo of restaurant Woo Ping Leiden in Binnenstad, Leiden

Fast and free booking for:

Reviews of Woo Ping Leiden (24)

Read what people think about Woo Ping Leiden. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Woo Ping Leiden before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Woo Ping Leiden and book a table with confidence!

5.4/6

24 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
614
57
42
31
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Very good"
5/6
Petra T.19 days ago · 1 review

We waren al een hele tijd niet meer bij Wo Ping gewerst, maar Sandra, de gastvrouw en eigenaresse herkende ons nog. Gezellig gekletst en heetlijk gegeten.

"Excellent"
6/6
Yvonne V.6 months ago · 1 review

Lekker eten gezellig goede bediening en leuk restaurant zeker een aanrader!

"Excellent"
6/6
Wil C.7 months ago · 1 review

Gezellige sfeer, fijne bediening en vooral lekker eten. De moeite waard.

"Very good"
5/6
Josine J.7 months ago · 1 review

Heel aardige bediening, die ons verrasten met ijs met slagroom en vuurpijl voor de jarigen plus cadeautjes. Zo lief! En het eten was lekker.

"Excellent"
6/6
Eline K.9 months ago · 1 review

Worden altijd goed en vriendelijk geholpen! Het is er gezellig en het eten is heerlijk.

"Very good"
5/6
Jacques H.a year ago · 1 review

Heerlijk eten, vlotte en vriendelijke bediening door gemotiveerd personeel. Klasse

"Good"
4/6
Cornelia G.a year ago · 1 review

Prina eten als vanouds ik kom er sinds mijn 16e en ben nu 76. Groetjes Cornelia Goddijn

"Excellent"
6/6
Jan R.2 years ago · 1 review

Zo moeder,zo zoon...Net als zijn moeder Sandra is de zoon even klantvriendelijk en beleefd. Ondanks grote drukte i.v.m.uitviering van Mattheuspassion in naburige kerk, zorgde de bediening dat alles gladjes en soepel verliep. De maaltijden zijn uitstekend,niet te zout. En altijd een persoonlijk woord,gratis koffie en een cadeautje toe. Hulde

"Excellent"
6/6
Marisol G.3 years ago · 1 review

Weer heerlijk gegeten en de bediening was zoals gewoonlijk weer top

"Excellent"
6/6
Rob S.4 years ago · 1 review

Je wordt uitermate vriendelijk ontvangen. Het eten maakt prima en is van de bekende meer dan voldoende hoeveelheden. De bediening is super snel. Wij gingen naar de film, hier hoef je nooit bang te zijn het begin van de film te missen!

"Excellent"
6/6
Petra d.4 years ago · 1 review

Gastvrije ontvangst met altijd persoonlijke aandacht en advies. Tip van de gastvrouw gevolgd en ons laten verassen door de verschillende gerechten ( keuze vr kok). Geweldig genoten! Prettige ontspannen sfeer. En altijd attent ( presentje voor devjarigen) Aanrader!

"Excellent"
6/6
Art N.4 years ago · 1 review

Supermakkelijk gereserveerd tijdens het zoeken in Google, meteen bevestiging ontvangen. Het etentje was perfect: lekkere gerechten, erg vriendelijk personeel, alles schoon en fris. Mooi uitgebalanceerd menu met bijv. Szechuan gerechten maar ook klassieke nasi/bami. De babi pangang was fenomenaal. Van harte aanbevolen!

"Excellent"
6/6
Pauline D.4 years ago · 1 review

Als vanouds hartelijk ontvangen door Sandra en haarmensen. Heerlijk gegeten in het gezellige opgeknapte restaurant

"Very good"
5/6
XiuMing B.4 years ago · 1 review

Het was leuk, lekker en gezellig om te eten en het eten was snel op tafel.

"Excellent"
6/6
Ton d.4 years ago · 1 review

Zo voorheen gewoon geweldig voor herhaling vatbaar dank je wel

"Excellent"
6/6
Willem S.4 years ago · 1 review

zo als altijd heerlijk gegeten en gedronken bij Sandra !

"Very good"
5/6
Pieter S.4 years ago · 1 review

Goede bediening, gevarieerd eten. Aanrader. Lekkere biertjes ook. Snel weer

"Average"
3/6
Anna R.4 years ago · 1 review

Eten was lekker, maar personeel leek meer op elkaar gericht, dan op ons.

"Good"
4/6
Michael S.4 years ago · 15 reviews

Gutes Essen aber leider ist das Lokal sehr laut und eng. Große Speisenkarte, schon ein wenig unübersichtlich. Freundliche Bedienung ein Geschenk zum Abschied.

"Excellent"
6/6
Henk v.4 years ago · 1 review

Gezellig , heerlijk lekker druk en toch rustig.Een dikke tien.

"Excellent"
6/6
Mieneke V.4 years ago · 1 review

Gezellige sfeer! Geweldig personeel. Fijn restaurant. Ik zou er zo weer gaan eten!

"Very good"
5/6
Ted H.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten. Iets extra's voor een avondje uit.bestellen ging ook heel gemakkelijk. Prima

"Excellent"
6/6
Jan V.5 years ago · 1 review

Het was weer geweldig prettig en lekker. Wij komen daar nu zo'n 56 jaar en het blijft ons eerste keus. Wij hebben een verrassingsmenu besteld en dat was weer ouderwets een geweldige belevenis, wij genieten na.

"Very good"
5/6
Elly C.5 years ago · 1 review

Wij waren met 8 personen. Op ons verzoek zaten we aan een ronde tafel. Heel gezellig. Heerlijk eten en goede en humoristische bediening.

Earn cashback as you dine

Create a Quandoo account and earn €3 cashback.

Book a table and earn €1.50 cashback.

Leave a review and earn €0.50 cashback.