Looks like something didn't work quite right. Please reload this page.
Restaurants
Koog aan de Zaan
Centre
Zaanse Kathmandu Kitchen
Zaanse Kathmandu Kitchen Reviews

Zaanse Kathmandu Kitchen

Nepalese, Indian, Asian

Dishes priced around21€

Photo of restaurant Zaanse Kathmandu Kitchen in Centre, Koog aan de Zaan

Fast and free booking for:

Reviews of Zaanse Kathmandu Kitchen (72)

Read what people think about Zaanse Kathmandu Kitchen. All restaurant reviews are written by verified Quandoo diners. Learn more about Zaanse Kathmandu Kitchen before you go by getting tips and ratings from other restaurant-goers. With real-life reviews, you can see what other diners loved about Zaanse Kathmandu Kitchen and book a table with confidence!

5.3/6

72 reviews

Food:Outstanding
Atmosphere:Excellent
Service:Excellent
Value for money:Great value
Waiting time:Exceptionally Good
Noise levels:Very pleasant
635
528
45
34
2
1
Most recent
  • Most recent
  • Highest rated
  • Lowest rated
"Excellent"
6/6
Angelique H.3 years ago · 1 review

Fantastisch eten en een mooie en rustige omgeving om te eten, zoals het hoort. Top bediening.

"Excellent"
6/6
U S.3 years ago · 2 reviews

Wat geweldig dat ze weer open. En weer heerlijk gegeten.

"Very good"
5/6
claudia v.4 years ago · 1 review

super lekker eten , je kon lekker lang en rustig eten. aardig personeel, vond alleen de trap naar boven voor mensen die slecht ter been zijn een beetje smal.

"Excellent"
6/6
Danielle B.4 years ago · 1 review

De bediening is heel erg vriendelijk. Het eten was wederom ontzettend lekker. Wij hebben hier weer een heerlijke avond gehad. Tot snel!

"Very good"
5/6
Petra P.4 years ago · 1 review

Het was weer heerlijk, zalig eten. We komen zeker weer terug.

"Excellent"
6/6
Ann D.4 years ago · 2 reviews

Zeer genoten van het heerlijke eten en fijne sfeer. Zeker aan te raden.

"Very good"
5/6
Mariska H.4 years ago · 1 review

Ik was er nog nooit geweest (wel vaak langsgelopen) maar het was prima. Heerlijk buiten gezeten, zelfs nog droog onder de parasol tijdens een regenbui. Gewoon fijn om zo'n restaurant in mijn eigen buurtje te hebben.

"Very good"
5/6
Stijn L.4 years ago · 1 review

We hebben heel lekker gegeten. Vooral de tandoori chicken was erg goed

"Excellent"
6/6
Donald C.4 years ago · 1 review

Great food and i would highly recommend the restaurant to anyone visiting the area.

"Very good"
5/6
Pauline K.4 years ago · 1 review

De eigenaresse is lief maar ze mag wel wat harder en duidelijker praten.

"Excellent"
6/6
Helena J.4 years ago · 1 review

Heel verrassende combi van een authentiek Zaans huis/inrichting en Nepalese keuken. Warme sfeer, gastvrij, vriendelijke bediening en heerlijk eten. We voelden ons erg op ons gemak en de muziek was niet te hard. Een fijne avond gehad.

"Very good"
5/6
Elise S.4 years ago · 1 review

Het eten was heerlijk. Die gobi pakora....Het drinken brengen duurde alleen steeds net iets te lang en er werd niet goed op lege glazen gelet, dus moest je steeds zelf iemand roepen. Jammer want dat leidt af en scheelt omzet. Prima avond gehad in een fijne sfeer en met aardige medewerkers

"Excellent"
6/6
Mirjam R.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, er wordt je gevraagd hoe pittig je het eten wilt hebben. Gekozen voor het 4 gangen diner en ons laten verrassen door de chef. Tussendoor wordt gevraagd of je nog aanvulling wilt op de gerechtjes. Dit wordt geserveerd zonder dat hier iets extra's voor gerekend wordt! Kortom, echt een aanrader!

"Very good"
5/6
Lana A.4 years ago · 1 review

We went with 6 persons and all of them had different preferences regarding the spiceyness of the food but the lady, who was super friendly, knew how to make sure everyone got personally styled dishes regarding spices and we had a wonderful time. Recommend!

"Excellent"
6/6
Mireille v.4 years ago · 1 review

Kathmandu Kitchen is een waanzinnig mooie locatie, met een geweldige ambiance, echt een enorm sfeervolle locatie geworden De Waakzaamheid. Ik heb mijn verjaardag gevierd, ze doen het fantastisch, ik voelde me echt jarig! Eén van mijn gasten is Vegan, geen enkel probleem, ze kreeg een menu dat geheel vegan is en bestond uit lekker veel keus. Veel dank, snel tot ziens lieve mensen

"Excellent"
6/6
Cynthia K.4 years ago · 1 review

Geweldig restaurant. Mijn favoriet. Lieve mensen. Super. Dag. Dag. Dag.

"Good"
4/6
Marlene R.4 years ago · 3 reviews

Vriendelijk ontvangen, mooi pand trouwens. Op de kaart wel vegetarische keuze maar niets vegan. Voor- en hoofdgerecht oké qua smaak en hoeveelheid. Geen smaak sensatie. Toetje was een aanfluiting. Tropisch fruit met ijs bleek heel fijn gesneden blikfruit. Smaak noch kraak. De rekening was erg hoog! In verhouding met de kwaliteit, té hoog!

"Very good"
5/6
Lydia d.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten, prachtige ambiance, goede bediening en alles top verzorgd. Alle ingrediënten voor een lekker en gezellig avondje uiteten

"Very good"
5/6
Jeannette S.4 years ago · 1 review

Heerlijk eten in een prachtig sfeervol restaurant. Prettige bediening. Voor herhaling vatbaar.

"Very good"
5/6
Janet D.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten Goede service. Vriendelijke bediening. Fijne sfeer. Zeker een aanrader.

"Average"
3/6
Gino B.4 years ago · 1 review

Alles was prima enkel de bediening kon beter, je kon ze bijna niet verstaan...gebrekkig Nederlands tot daar nog aan toe, maar ze sprak dan nog zo stil dat je ze helemaal niet verstond !

"Very good"
5/6
elsje v.4 years ago · 1 review

Heerlijk gegeten, aardige en goede bediening, wachttijd tot serveren en opnemen van nieuwe bestellingen mag sneller

"Excellent"
6/6
Sandy B.4 years ago · 1 review

Klein, intiem restaurant, gewéldig lekker gegeten, vriendelijke bediening! Een aanrader!

"Excellent"
6/6
Kush W.4 years ago · 285 reviews

The food was really delicious. The waiting time was very less. I had a great time at this restaurant.

"Very good"
5/6
Marion N.4 years ago · 1 review

Wij hebben (6 personen) een uiterst gezellige avond genoten. Uitstekende bediening in een erg gezellig restaurant. De Mix Starter (vlees) was erg lekker had wat meer afwisseling qua smaak mogen hebben. Nu leek het net te veel op elkaar. De Lamb Curry (Spicy) was ook erg lekker en zeker niet te spicy. Precies goed dus. Al met al is Kathmandu een aanrader.

"Average"
3/6
Karin Z.4 years ago · 1 review

Te weinig personeel in de bediening smaak van het eten viel tegen

"Excellent"
6/6
Ann D.4 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten. Zeer vriendelijke bediening. Een aanrader! Zeer goed dus.

"Very good"
5/6
jenny s.4 years ago · 1 review

authentiek pand, lekker eten en vriendelijk bediening. Alleen naar het toilet gaan is niet handig voor minder validen.(misschien is er een andere oplossing maar dat weet ik niet.( toilet is boven en trap is erg smal.)

"Very good"
5/6
Mirjam R.4 years ago · 1 review

In een op en top Zaanse omgeving Nepalees heerlijk eten. Vriendelijke bediening, echt een aanrader!

"Very good"
5/6
ADRIAAN H.5 years ago · 1 review

Het is een prima restaurant, goede sfeer, vriendelijke bediening en goede prijs-kwaliteitsverhouding

"Excellent"
6/6
S. W.5 years ago · 1 review

Just stunning, great hospitallity, delicious food! And what a super friendly service!

"Very good"
5/6
Quandoo Diner5 years ago · 0 reviews

Een aanrader is de rijsttafel, erg lekker, verse producten. Vriendelijke bediening en een gezellig restaurant, zeker een aanradeer!

"Good"
4/6
Jacintha K.5 years ago · 1 review

Jammer dat het eten teveel ver Nederlands was was wel erg smakelijk maar mistte het echte indiaase

"Very good"
5/6
Mila G.5 years ago · 1 review

Supervriendelijke bediening, heerlijk eten voor een zachte prijs. Echt top

"Good"
4/6
onno h.5 years ago · 1 review

beetje te weinig horeca gevoel. iets te drinken neerzetten bij voorgerecht. vrij prijzig toch wel.

"Excellent"
6/6
E R.5 years ago · 1 review

Rijsttafel genomen met z'n vieren, zeker een aanrader. Heerlijk gegeten gaan zeker een keer terug en zullen het restaurant aanraden aan vrienden enz.

"Excellent"
6/6
U S.5 years ago · 2 reviews

Heerlijk gegeten en het personeel was heel vriendelijk en hadden zelfs een verrassing voor de jarige job.

"Average"
3/6
N. v.5 years ago · 1 review

Vooraf gereserveerd, maar toch was men niet op hoogte van onze komst en moest er ter plekke een tafeltje gedekt worden. Een van de serveerster was niet te verstaan, zeer onduidelijk Nederlands. Het eten was smakeloos.. jammer..

"Excellent"
6/6
Surekha R.5 years ago · 1 review

Excellent food, service and ambience, nice location near Zaanse Schans.

"Excellent"
6/6
Cindy S.5 years ago · 1 review

Heerlijk eten, de smaak India. Fantastische, vriendelijke service. Een aanrader