NL
Gefilterd op:
Rating
123456
Prijs
€€€€€€€€€
Online reserveren mogelijk
14

restaurants in Centrum

Restaurants Hilversum Centrum: ga lekker uit eten in de mediastad van Nederland

Met een Media Park waar veel Nederlandse omroepen zijn gevestigd, wordt Hilversum ook wel de mediastad genoemd. Maar ook zonder dit park is het een leuke stad om te bezoeken. Ontdek er bijvoorbeeld de vele restaurants in Hilversum Centrum. Of ga daar gezellig shoppen. Ook biedt de omgeving allerlei mogelijkheden om te fietsen en te wandelen in de natuur. De stad ligt namelijk vlak bij heidevelden en bossen. Na een dergelijke tocht is het een prima idee om je honger te stillen in een van de restaurants in Hilversum Centrum. Kijk bij Quandoo welke er allemaal zijn, zodat je vooraf al kunt genieten van het vooruitzicht.

 • Alle restaurantsHier moet je zijn
 • Smart OffersDeals & kortingen
Sumo Hilversum

Sumo Hilversum

Centrum
Japans
5.3/6159
Restaurant Argentina

Restaurant Argentina

Centrum
Steakhouse
5.2/674
Ganesha Hilversum

Ganesha Hilversum

Centrum
Indiaas
5.4/652
Chiang Mai

Chiang Mai

Centrum
Aziatisch
5.0/638
Restaurant Bleu

Restaurant Bleu

Centrum
Internationaal
5.3/611
Restaurant de Kei

Restaurant de Kei

Centrum
Internationaal
5.0/65
Shanthy

Shanthy

Centrum
Indiaas
5.0/61
Tong Fong

Tong Fong

Centrum
Chinees
Beau Reve

Beau Reve

Centrum
Internationaal
Roeng Reang

Roeng Reang

Centrum
Thais
Restaurant Heren Spyker

Restaurant Heren Spyker

Centrum
Frans
5.6/622
Miso Korea BBQ

Miso Korea BBQ

Centrum
Aziatisch
6.0/62
Restaurant Lorenza

Restaurant Lorenza

Centrum
Italiaans
India Poort Tandoori Indian Restaurant

India Poort Tandoori Indian Restaurant

Centrum
Indiaas
5.5/649
 1. 1.

  Hilversum Centrum: fijne restaurants, veel groen en prachtige villa's

  De mediastad ligt in de mooie landstreek het Gooi. Maar ook in de stad zelf kom je veel groen tegen. Het heeft namelijk nog een bijnaam: 'de tuinstad'. Dit omdat er veel tuinen zijn. Daarvan kun je er verschillende bezoeken, zoals het Rosarium of de botanische tuin Pinetum Blijdenstein. Ook is de plaats rijk aan villa's, waardoor deze ook wel 'villastad' wordt genoemd. Verder kun je in dit mediamekka ook naar het interessante museum Beeld & Geluid. Hier is onder andere historisch beeld- en geluidsmateriaal te zien en te horen. Dat geeft je leuke gespreksstof als je in de restaurants van Hilversum Centrum gaat lunchen of dineren.
 2. 2.

  Geniet van een internationale keuken in de restaurants van Hilversum Centrum

  Sushi is een ideale lunch om genoeg energie op te doen tijdens het shoppen. In het centrum van Hilversum zijn verschillende restaurants die een mooi aanbod voor je hebben. Bij Sumo kun je bijvoorbeeld zo veel sushi eten als je wilt. Heb je stevige trek gekregen na een lange fietstocht over de heide en door het bos? Dan zijn de gegrilde steaks van restaurant Argentinia daarop het juiste antwoord. Of wanneer je vegetarisch bent, kan een smakelijk gekruide curry van Ganesha je maag vast ook goed vullen. Ook liefhebbers van de Thaise keuken kunnen prima terecht in Hilversum Centrum. Restaurants komen hier namelijk uit alle windstreken.
 3. 3.

  Restaurants in Hilversum Centrum: reserveer alvast een tafel via Quandoo

  Ook vind je restaurants in het centrum van Hilversum die een internationale menukaart presenteren. Een daarvan is Heren Spyker. Hier kun je bijvoorbeeld een met madeira gelakte eendenborst of een zeeduivel met slakken bestellen. Heb je liever een pizza? Dan vind je rijk belegde exemplaren bij Lorenza. Of probeer een van de andere authentieke Italiaanse gerechten. Wil je in een van de restaurants in Hilversum Centrum gaan lunchen of dineren? Bestel dan vooraf een tafel via Quandoo. Zo is je plek in je favoriete eetgelegenheid verzekerd.