Alexandros - Huissen Arnhem image 1
Alexandros - Huissen Arnhem image 2
Free and fast bookingEasily reserve a table in seconds
Happy customersMore than 100 million full and satisfied diners

Alexandros - Huissen

CentrumGrieks
Uitstekend
4.5/6
39 Reviews

Over Alexandros - Huissen

Reserveringen via "deal sites" worden niet geaccepteerd via het Quandoo profiel. Ga naar http://alexandroshuissen.nl/ als u uw kortingscode wilt gebruiken.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 22:00
vrijdag
13:00 - 22:00
zaterdag
13:00 - 22:00
zondag
13:00 - 22:00
maandag
Gesloten
dinsdag
13:00 - 22:00
woensdag
13:00 - 22:00
donderdag
13:00 - 22:00

Adres

Alexandros - Huissen
Vierakkerstraat 38
6851 BG Arnhem
Loop je tafel niet mis!

Hoofdmenu

MENU

pdf

39 Alexandros - Huissen Reviews

Uitstekend
4.5/6
39 Reviews
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Heel goed
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Geluidsniveau:Rustig
"Uitstekend"6/6
Marian J.11 dagen geleden · 0 reviews

Gastvrij ontvangern wat erg fijn is snelle bediening en de smaak van Griekenland...en de ouzo bij binnenkomst top......ons favoriete Griekse restaurant geworden we gaan er zeker snel weer heen 😃😃

"Uitstekend"6/6
tonnie p.18 dagen geleden · 0 reviews

We waren met 6 personen en het eten was heerlijk.de bediening was gezellig netjes en tijd voor praatje en een foto terwijl het restaurant vol zat.het was de eerste keer dat wij er waren en zal niet de laatste keer zijn.vond alleen de muziek wat te hard maar kan zijn dat we vlak bij de luidspreker zaten

"Uitstekend"6/6
Aleksandra G.één maand geleden · 0 reviews

Super mooi restaurant echte Griekse smaak lekker eten drinken super leuk zondag samen met onze familie uit Rusland een czechoslovakaje tot volgende keer beste mensen met vriendelijke groeten aleksiej een Marijke

"Uitstekend"6/6
D.J N.één maand geleden · 0 reviews

Wij zijn gastvrij ontvangen bij aankomst. Her personeel was vriendelijk en hulpvaardag. de bediening was super en er werd regelmatig gevraagd of alles naar wens was. Ons eten was heel erg lekker, de kok had goed zijn best gedaan. Het afscheid was aller hartelijkst!

"Goed"4/6
Henk A.5 maanden geleden · 0 reviews

Bij binnenkomst kregen we een plaats toegewezen vlak naast de ingang. Er waren verder 2 stellen in de zaak. Toen we vroegen om bij het raam te kunnen werd aangegeven dat dit niet mogelijk was. Alleen achterin was nog plaats. Even later kwam een stel dat in tegenstelling tot ons niet gereserveerd had. Die vroegen of er nog een tafeltje vrij was. Zij mochten wel voor het raam zitten. Verder zijn wij vriendelijk geholpen. Het diner (mezedes) dat we hebben gekozen viel iets tegen t.o.v een eerder bezoek.

"Uitstekend"6/6
jam d.3 maanden geleden · 0 reviews

Al onze bezoeken waren voor herhaling vatbaar. De keuze van het menu is natuurlijk persoonsgebonden. De ene keer valt het beter in de smaak dan de andere. De mousakka beviel mij gister wat minder. Maar dat weerhoudt mij/ons niet om terug te komen. De bediening en de ambiance is zeer vriendelijk.

"Goed"4/6
Karin R.4 maanden geleden · 0 reviews

Het was iets té druk wat goed te merken was: de 'chef' mag wel wat vriendelijker zijn naar zijn collega's. Normaal gaan we altijd met z'n tweeën eten, gisteren met z'n vieren. Nu moesten we voor een extra portie frietjes extra betalen terwijl wij diezelfde portie ook altijd voor twee krijgen. Toch vreemd dat je dan met het dubbel aantal gasten extra moet betalen. Jammer. Het eten was wel weer erg lekker.

"Heel goed"5/6
Jessica N.6 maanden geleden · 0 reviews

Een heerlijke eetervaring! We werden erg gastvrij ontvangen en de bediening was vriendelijk. De kaart is zeer uitgebreid dus voor ieder wat wils. Als er een minpunt genoemd moet worden dan betreft dat de toilet, er is er slechts één beschikbaar voor zowel dames als heren en deze liep niet goed door.

"Heel goed"5/6
Joset R.7 maanden geleden · 0 reviews

Heerlijk gegeten, gezellige sfeer en leuke bediening! Wij kozen voor de kleine gerechters, vonden het eigenlijk een beetje jammer dat je niet zelf mocht kiezen! Maar... na 3 rondes heb he echt wel voldoende! Dit was voor ons de 4de x maar gaan beslist nogmaals!👍

"Uitstekend"6/6
Humphrey T.3 maanden geleden · 0 reviews

prima bediening, goed eten. Goede prijs kwaliteit met social deal. Beetje rumoerig in het begin. Later rustiger. Ruime keuze. Vleesgerechten goed bereid. Dessert was heerlijk. Ook de baklava was niet te zoet.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (vrijdag)
april 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Kies een tijd: