Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Apeldoorn
Centrum
Asia

Asia

Aziatisch, Vietnamees

Foto's van restaurant Asia in Centrum, Apeldoorn
Asia is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Asia

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Nu open
-
Sluit om 22:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
17:00 - 22:00
Sunday
17:00 - 22:00
Monday
Gesloten
Tuesday
17:00 - 22:00
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Asia

Bij Asia in Apeldoorn serveren ze authentieke, Vietnamese gerechten zoals de beroemde Pho, de traditionele rijstnoedelsoep uit Vietnam. Daarnaast kun je hier smullen van Bahn Xeo, ook wel de Vietnamese sissende pannenkoek genoemd. Daarnaast zijn er diverse grillgerechten te krijgen die vers voor je worden bereid op de grill. Bij Asia in het centrum van Apeldoorn geldt het all-you-can-eat principe: op die manier kun je genieten van alles wat de rijke en smaakvolle Vietnamese keuken te bieden heeft. Naast de grillspecialiteiten is er een koud- en warm buffet en natuurlijk ook een uitgebreid ijs- en vruchtenbuffet als toetje. Op naar de Loolaan voor een geweldige Aziatische ervaring!

Veelgestelde vragen

Kan ik in Asia met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Mastercard, Maestro.

Serveert het restaurant Asia Aziatisch eten?

Ja, het restaurant Asia serveert Aziatisch eten en serveert ook Vietnamees

Wil je een tafel reserveren bij Asia?

Waarom is Asia zo populair? Heerlijk Aziatisch eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Asia. Gelegen in Centrum in Apeldoorn, serveert Asia gerechten zoals Vietnamees. Ontdek wat Asia onderscheidt van andere restaurants in Apeldoorn en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!