Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Oost
BAK Restaurant

BAK Restaurant

Foto's van restaurant BAK Restaurant in Oost, Amsterdam
BAK Restaurant is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over BAK Restaurant

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Airco
Nu open
-
Sluit om 01:00
Thursday
19:00 - 01:00
Friday
19:00 - 01:00
Saturday
12:30 - 01:00
Sunday
12:30 - 01:00
Monday
Gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
19:00 - 01:00

Meer informatie over het restaurant: BAK Restaurant

BAK Restaurant in Amsterdam is een idee van drie vrienden die vonden dat horeca makkelijker, goedkoper en leuker kon. Ze werken er alleen met de beste lokale, biologische producten, waarbij groenten al sinds de oprichting in 2012 een belangrijke rol spelen. En in 2017 besloten ze alleen nog wild vlees en vis te serveren, omdat van die dieren beter te garanderen is dat ze vrij geleefd hebben. Het menu wisselt dan ook bijna dagelijks met het seizoen en het aanbod van de producenten mee. Gelegen in de Van Diemenstraat in Amsterdam-Oost met uitzicht over het water, staat bij BAK Restaurant je altijd een verrassende gastronomische avond in een prachtige setting te wachten.

Veelgestelde vragen

Heeft BAK Restaurant zitgelegenheid buiten?

Nee, BAK Restaurant heeft geen zitgelegenheid buiten.

Heeft het restaurant BAK Restaurant parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant BAK Restaurant heeft Op straat parkeren.

Wil je een tafel reserveren bij BAK Restaurant?

Vis uit duurzame visserij, groente van gepassioneerde boeren in de buurt en vlees van lokale producenten: deze producten van hoge kwaliteit toveren ze bij BAK Restaurant in Amsterdam om tot innovatieve, eerlijke en uiteraard erg smakelijke gerechten. Bij dit bijzondere restaurant in Oost werken ze met vaste menu’s, dus geen à la carte, al wordt er natuurlijk wel rekening gehouden met dieetwensen, allergieën en andere voorkeuren als je dat van tevoren even zegt.

Biologisch restaurant BAK vind je in de houthavens in Amsterdam-Oost, op de derde verdieping van pakhuis Het Veem in de Van Diemenstraat. Daardoor geef je je ogen niet alleen met de mooi opgemaakte borden de kost, maar ook met het geweldige uitzicht over het water.

Uiteraard zijn ook de wijnen die in dit unieke Amsterdamse restaurant geserveerd worden natuurlijk en zuiver. Ze komen vooral uit Italië en Frankrijk, en zijn met zo min mogelijk interventie en zo veel mogelijk zorg voor de druiven en het land gemaakt. Er zijn ook oudere, ‘vintage’ wijnen, die per glas besteld kunnen worden.

Reserveer dus binnenkort ook bij BAK - bijzondere belevenis gegarandeerd!