Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Tilburg
Centrum
Banzai

Banzai

Aziatisch, Japans, Sushi

Gerecht voor ongeveer5€

Foto's van restaurant Banzai in Centrum, Tilburg
Banzai is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Banzai

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag open
-
Opent om 12:00
Saturday
12:00 - 22:30
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
12:00 - 22:00
Wednesday
12:00 - 22:00
Thursday
12:00 - 22:30
Friday
12:00 - 22:30

Meer informatie over het restaurant: Banzai

Japans restaurant Banzai in Tilburg is nog maar net open. Het goede nieuws, de sushi en Japanse grillgerechten die door de topkoks met liefde worden bereid, zijn net zo kersvers als dit restaurant in het centrum van Tilburg. Bij deze zaak aan de Heuvel 25 geldt een all-you-can-eat concept. Niemand die hier met een lege maag naar huis gaat. Er is genoeg te kiezen uit alles wat de rijke Japanse keuken te bieden heeft, dus ook verveling slaat niet toe: ga voor de klassieke nigri of maki of voor de trendy bowls, beef teriyaki en gegrilde zalm. Bij restaurant Banzai is het ook een paradijs voor je kids. Er is een heuse speelhoek in de zaak. Wanneer jij nog een overheerlijke ronde sushi besteld, kunnen je koters zich vermaken in het ballenbak.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Banzai met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Visa, Mastercard, Maestro.

Serveert het restaurant Banzai Aziatisch eten?

Ja, het restaurant Banzai serveert Aziatisch eten en serveert ook Japans, Sushi

Wil je een tafel reserveren bij Banzai?

Waarom is Banzai zo populair? Heerlijk Aziatisch eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Banzai. Gelegen in Centrum in Tilburg, serveert Banzai gerechten zoals Japans, Sushi. Ontdek wat Banzai onderscheidt van andere restaurants in Tilburg en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!