Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Heemstede
Centrum
Brasserie de Baas

Brasserie de Baas

Foto's van restaurant Brasserie de Baas in Centrum, Heemstede
Brasserie de Baas is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Brasserie de Baas

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
17:00 - 22:00
Sunday
17:00 - 22:00
Monday
Gesloten

Meer informatie over het restaurant: Brasserie de Baas

Brasserie De Baas is er voor iedereen die terug wil naar de ba(a)sis waar gezelligheid en gastvrijheid voorop staan. Gewoon bieren krijgt een hele nieuwe dimensie! De liefhebbers van de borrel kunnen zich helemaal uitleven met ons zeer uitgebreide assortiment cognacs en whiskeys. En zowel liefhebbers als echte kenners zullen zeker genieten van onze wijnen. Deze baas ontvangt u graag voor een borrelhap, een goede maaltijd of driegangen maaltijd. En deze baas is flexibel. Samen met u leggen we de lat graag nog wat hoger. Dus wilt u meer dan ‘gewoon’ tafelen of borrelen bij Brasserie De Baas, dan vindt deze baas dit alleen maar leuk! U kunt namelijk ook wijnen of feesten bij Brasserie De Baas. ** voor reserveringen voor dezelfde dag na 17:00 uur verzoeken wij u telefonisch contact met ons op te nemen. **

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Brasserie de Baas parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Brasserie de Baas heeft Op straat parkeren.

Heeft Brasserie de Baas zitgelegenheid buiten?

Nee, Brasserie de Baas heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Brasserie de Baas?

Waarom is Brasserie de Baas zo populair? Heerlijk Internationaal eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Brasserie de Baas. Gelegen in Centrum in Heemstede, serveert Brasserie de Baas gerechten zoals Frans, Europees, Nederlands. Ontdek wat Brasserie de Baas onderscheidt van andere restaurants in Heemstede en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!