Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Amsterdam
Stadscentrum
Bridges BarBistro

Bridges BarBistro

Internationaal

Foto's van restaurant Bridges BarBistro in Stadscentrum, Amsterdam
Bridges BarBistro is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Bridges BarBistro

Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Airco
Nu open
-
Sluit om 23:00
Thursday
11:00 - 23:00
Friday
11:00 - 23:00
Saturday
11:00 - 23:00
Sunday
11:00 - 23:00
Monday
11:00 - 23:00
Tuesday
11:00 - 23:00
Wednesday
11:00 - 23:00

Meer informatie over het restaurant: Bridges BarBistro

Dineren in hartje Amsterdam? Bridges ligt aan een van de oudste Amsterdamse grachten en is de plek voor een uitgebreide lunch of een heerlijk diner. Het is een plek waar elke Amsterdammer zich thuis voelt; met goede service, gastvrijheid en gezelligheid. Bridges is een uniek restaurant met een dynamische atmosfeer, waar 's ochtends een heerlijk ontbijt wordt geserveerd, 's middags kan worden genoten van een ontspannende lunch en 's avonds van heerlijke wijn-spijs combinaties en verrassende cocktails. Het is een plek waar 'the exceptional accessible' is.

Veelgestelde vragen

Kan ik in Bridges BarBistro met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Heeft Bridges BarBistro zitgelegenheid buiten?

Nee, Bridges BarBistro heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Bridges BarBistro?

Executive Chef Andrès Delpeut zoekt continu op een creatieve manier naar perfectie in zijn gerechten; van een klassieke hamburger tot zeebaars in zoutkorst. Hij gebruikt internationale invloeden in zijn creaties en geeft alles een unieke, persoonlijke twist. Bridges BarBistro, biedt een all-day menu met invloeden uit de hele wereld, om alle smaakpaletten gelukkig te stellen. Geniet van een heerlijk kopje koffie of een magnifieke cocktail aan onze bar.