Reviews De Viersprong

centrumInternationaal, Frans, Europees, Nederlands
Uitstekend
4.7/6
9 Reviews
De Viersprong Schoorl image 1
De Viersprong Schoorl image 2
De Viersprong Schoorl image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

9 De Viersprong Reviews

Lees hier beoordelingen over De Viersprong. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij De Viersprong hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij De Viersprong.

Uitstekend
4.7/6
9 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Service:Heel goed
Eten:Heel lekker
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Gastvrij, klantvriendelijk, goede bediening, ruime keuze, voortreffelijk eten! Fijn terras voor alle weersomstandigheden. Mooi parkeersysteem, fijn voor mensen die minder goed ter been zijn. De Viersprong: aanrader bij een bezoek aan Schoorl!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

2x gedineerd en geluncht. Het was heerlijk. Goed personeel. Bij de lunch waren 2 kleine kindjes bij, zij hebben ook goed gegeten en leuk gespeeld in de speelhoek. Het was perfect.

"Heel goed"
5/6
Eeik N.2 jaar geleden · 1 review

Een leuk en rustig restaurant waar het goed eten is en een ruime keus aan eten goeie en vlotte bediening zeker de moeite om er nog een keer heen te gaan

"Heel goed"
5/6
Theo v.2 jaar geleden · 3 reviews

Dit restaurant heeft een aantrekkelijke menukaart, waardoor het kiezen van de maaltijd altijd weer een feest is. Ook de bediening is altijd correct en zeer bereidwillig"

"Heel goed"
5/6
Klaas S.2 jaar geleden · 1 review

Dit is vooral een erg gezellig restaurant op een heel leuke centrale plek in Schoorl met ook lekker eten. Kaart is niet overmatig uitgebreid, maar biedt voldoende keuze. Bier keuze vonden wij wat beperkt.

"Goed"
4/6
Jolanda H.2 jaar geleden · 1 review

Lekker gegeten. Ook erg geschikt voor kleine kinderen. Als je alleen met volwassenen of grotere kinderen bent zou ik vooraan willen zitten. Het achterste deel van het restaurant is gericht op kleine kinderen. Verder prima restaurant.

"Heel goed"
5/6
Theo v.2 jaar geleden · 3 reviews

Heerlijk gegeten. Leuke bediening. Redelijke prijzen. Echte aanrader met een uitgebreide keuze aan Gerechten. Leuk terras met zon en schaduw plaatsen. Goede parkeer gelegenheid voor gasten.

"Gemiddeld"
3/6
Nel L.2 jaar geleden · 1 review

Ik vond er te veel rauwe sla zonder dressing bij zitten.geen stukje groente.de vis was lekker.heb dit al meer gehoord van kennissen van ons.ik raad aan om er een lekkere aangemaakte salade en een stukje groente er bij te doen

"Gemiddeld"
3/6
Ingrid E.2 jaar geleden · 2 reviews

Vriendelijke bediening, maar het eten vonden wij niet zo bijzonder goed. Sparerib niet sticky, sliptong weinig smaak, hamburger ook weinig smaak en voor de saté geldt hetzelfde.