Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Nijmegen
Centrum
Hafiza

Hafiza

Afghaans, Veganistisch, Aziatisch

Gerecht voor ongeveer19€

Foto's van restaurant Hafiza in Centrum, Nijmegen
Hafiza is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Hafiza

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Vandaag gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
17:00 - 22:00
Thursday
17:00 - 22:00
Friday
17:00 - 22:00
Saturday
17:00 - 22:00
Sunday
17:00 - 22:00
Monday
17:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Hafiza

Bij Hafiza in Nijmegen kun je genieten van de veelzijdige Afghaanse keuken. In dit restaurant aan de Arend Noorduijnstraat wordt met passie en liefde gekookt en dat proef je. Je kunt de avond beginnen met enkele lekkere hapjes, zoals sambosa en mantoe (gestoomde pastabuideltjes met gehakt). Daarna kun je gaan voor de smakelijk gekruide malse vleesschotels of vegetarische rijstgerechten met een ruime keuze aan bijgerechten: gebakken pompoen in Afghaanse kruiden, gesmoorde bloemkool met Afghaanse kruidensaus, kofta of mals gestoven kalfsvlees zijn slechts een greep uit het assortiment lekkernijen. Ook kun je bij Hafiza kiezen voor een verrassingsmenu. Gedurende de hele avond zorgt het vriendelijke team ervoor dat jou aan niets ontbreekt bij dit heerlijke restaurant in het centrum van Nijmegen!

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Hafiza parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Hafiza heeft Op straat parkeren.

Heeft Hafiza zitgelegenheid buiten?

Nee, Hafiza heeft geen zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Hafiza?

Waarom is Hafiza zo populair? Heerlijk Afghaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Hafiza. Gelegen in Centrum in Nijmegen, serveert Hafiza gerechten zoals Veganistisch, Aziatisch. Ontdek wat Hafiza onderscheidt van andere restaurants in Nijmegen en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!