Over Het Geheim van Edam

Het Geheim van Edam in Edam is de perfecte plek voor een intieme gastronomische avond of een gezellige lunch. Voor het diner serveren ze in het restaurant aan het Damplein in het centrum meerdere kleine gerechtjes (ter grootte van een voorgerecht), zodat je meer smaken hebt om van te genieten! Op de kaart staan onder andere flammkuchen, palingterrine en pulled pork: want bij Het Geheim van Edam serveren ze een erg smakelijke selectie uit de Europese keuken. Duurzaamheid staat hier ook hoog in het vaandel, wat betekent dat ze alleen met het lekkerste natuur- en scharrelvlees, fairtrade koffie en ecologisch verantwoord gevangen vis werken.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 17:00
vrijdag
17:00 - 23:00
zaterdag
17:00 - 23:00
zondag
17:00 - 23:00
maandag
17:00 - 23:00
dinsdag
17:00 - 23:00
woensdag
17:00 - 23:00
donderdag
17:00 - 23:00

Adres

Het Geheim van Edam
Damplein 7
1135 BK Edam

Hoofdmenu

Lunch Kaart

pdf

Diner Kaart

pdf

Wijnkaart

pdf

Meer over Het Geheim van Edam, Edam

Bij Het Geheim van Edam in het centrum van Edam kun je ook kiezen voor het ‘geheime menu’. Dan krijg je vier kleine gerechtjes en een dessert. De gerechtjes, allemaal uit de Europese keuken, hebben verschillende smaken en texturen, die toch een harmonieus geheel - en daardoor een bijzondere gastronomische belevenis - vormen. Leuk is dat er ook vaak een verhaal bij de gerechten hoort, die de bediening je maar al te graag vertelt! En mocht het geheime menu niet genoeg zijn, dan kun je het eventueel ook uitbreiden met lekkers van het à la carte-menu.

Prachtig gelegen aan het Damplein in het pittoreske centrum van Edam is Het Geheim van Edam makkelijk te bereiken én heeft het een sfeervolle ambiance die perfect bij het eten past. Uiteraard is het pand ook rolstoelvriendelijk. Wat er allemaal op de Europese menukaart staat? Wat dacht je van risotto met artisjokkenharten, gebakken coquilles met bloemkoolcrème, short rib van de barbecue en maar door. Loopt het water je al in de mond? Reserveer dan nu bij Het Geheim van Edam!

1 Het Geheim van Edam Review

Geweldig
6.0/6
1 Review
Service:Uitstekend
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Heel rustig
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
New"Uitstekend"
6/6
Trees L.4 dagen geleden · 1 review

Wat een heerlijke hapjes, gecombineerd met goede wijnen serveren ze bij Het Geheim van Edam. Echt een avondje uit, gezellig tafelend. Ook als je een glutenvrij en/of lactose vrij dieet hebt, kan je hier terecht.