Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Alphen aan den Rijn
Centrum
Il Delicato da Nino

Il Delicato da Nino

Foto's van restaurant Il Delicato da Nino in Centrum, Alphen aan den Rijn
Il Delicato da Nino is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Il Delicato da Nino

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Vandaag gesloten
Monday
Gesloten
Tuesday
Gesloten
Wednesday
17:30 - 00:00
Thursday
17:30 - 00:00
Friday
17:30 - 00:00
Saturday
17:30 - 00:00
Sunday
17:30 - 00:00

Meer informatie over het restaurant: Il Delicato da Nino

Bij Il Delicato da Nino in Alphen aan den Rijn proef je de echte Italiaanse keuken. Op de menukaart vind je het ene geweldige gerecht na het andere. Wat dacht je van (bieten) carpaccio, pasta gevuld met peer en gorgonzola, saltimbocca tacchino of verse vis? Voor een vast bedrag kun je bij Il Delicato da Nino een drie-, of viergangenmenu samenstellen, maar alle gerechten zijn ook los te bestellen. Met het verstrijken van de seizoenen verandert ook de kaart en dat betekent dat er wordt gekookt met verse, seizoensgebonden producten. Bij mooi weer kun je bovendien dineren op hun mooie terras aan de Oude Maas in centrum Alphen aan den Rijn. Mediterraans smullen? Reserveer dan een tafel bij Nino een zijn team aan de Swaenswijkplaats!

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Il Delicato da Nino parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Il Delicato da Nino heeft Op straat parkeren.

Kan ik in Il Delicato da Nino met een creditcard betalen?

Ja, je kunt betalen met Maestro.

Wil je een tafel reserveren bij Il Delicato da Nino?

Waarom is Il Delicato da Nino zo populair? Heerlijk Italiaans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Il Delicato da Nino. Gelegen in Centrum in Alphen aan den Rijn, serveert Il Delicato da Nino gerechten zoals Mediterraans, Europees. Ontdek wat Il Delicato da Nino onderscheidt van andere restaurants in Alphen aan den Rijn en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!