Over In De Zotte Wilg

Bij café restaurant In De Zotte Wilg gelegen aan de Uiterweg in Aalsmeer kunt U terecht voor de lunch waarbij u kunt kiezen uit een veelheid aan gerechten uit de Kleine of Grote Kaart of onze Speciale Kaart. De gehele dag door is er natuurlijk koffie en thee of een ander drankje met iets lekkers erbij. Of kom later op de dag bij ons borrelen. Het is immer gezellig rond de bar, bij de open haard of bij mooi weer op het ruime terras aan het water!

Ook verwelkomen wij U uiteraard ook graag voor een uitgebreide diner. Vraag dan ook eens naar de wijnkaart voor een mooi en passend glas wijn.

Openingstijden

Nu open - Sluit om 21:30
donderdag
11:30 - 21:30
vrijdag
11:30 - 21:30
zaterdag
12:00 - 21:30
zondag
12:00 - 21:00
maandag
11:30 - 21:30
dinsdag
11:30 - 21:30
woensdag
11:30 - 21:30

Adres

In De Zotte Wilg
Uiterweg 27a
1431 AA Aalsmeer

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Vergeten groentensoep

Soep van pastinaak en kervelknol afgesmaakt met truffel en cress
€ 6,45

Bouillon

Paddenstoelen bouillon met kruidenflensjes
€ 6,45

Pannetje vissoep van de chef

Vissoep van de chef met brood en kruiden
€ 8,95

Meer over In De Zotte Wilg, Aalsmeer

Bij café restaurant In De Zotte Wilg gelegen aan de Uiterweg in Aalsmeer kunt U terecht voor de lunch of een uitgebreide diner waarbij u kunt kiezen uit een veelheid aan gerechten uit de Kleine of Grote Kaart of onze Speciale Kaart. De gehele dag door is er natuurlijk koffie en thee of een ander drankje met iets lekkers erbij. Of kom later op de dag bij ons borrelen. Het is immer gezellig rond de bar, bij de open haard of bij mooi weer op het ruime terras aan het water!

Voor recepties, bruisende feesten, lunches, barbecues en diners voor grotere groepen staat café restaurant In De Zotte Wilg voor u klaar om u op maat te adviseren en ervoor te zorgen dat uw partij precies word zoals u dat voor ogen heeft, en beter zelfs!

café restaurant In De Zotte Wilg is iedere dag van de week geopend vanaf 's ochtends 11:00 tot 23:59 uur: U kunt dus eigenlijk altijd In De Zotte Wilg terecht!

92 In De Zotte Wilg Reviews

Uitstekend
5.1/6
92 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Sfeer:Uitstekend
Eten:Heel lekker
New"Uitstekend"
6/6
Dick M.8 dagen geleden · 1 review

Goede en vriendelijke service, heerlijk gegeten. Ondanks de drukte in het restaurant kon toch in relatieve rust een gesprek gevoerd worden. Ik kom hier zeker nog eens terug.

"Uitstekend"
6/6
Hanneke R.14 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten , mooi uitzicht en een gezellige en perfecte bediening. Goede parkeer ruimte , in alle opzichten een adres om zeker terug te komen , Zowel voor familie als zakelijk.

"Uitstekend"
6/6
ad v.2 maanden geleden · 1 review

Een erg leuke locatie aan het water. Eten was heerlijk. Vriendelijk ontvangen en verwent, Je kunt zien aan de eigenaar,eigenaresse dat ze met liefde hun werk doen. Top