In De Zotte Wilg

CentreInternationaal
Uitstekend
5.2/6
107 Reviews
In De Zotte Wilg Aalsmeer image 1
In De Zotte Wilg Aalsmeer image 2
In De Zotte Wilg Aalsmeer image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over In De Zotte Wilg

Bij café restaurant In De Zotte Wilg gelegen aan de Uiterweg in Aalsmeer kunt U terecht voor de lunch waarbij u kunt kiezen uit een veelheid aan gerechten uit de Kleine of Grote Kaart of onze Speciale Kaart. De gehele dag door is er natuurlijk koffie en thee of een ander drankje met iets lekkers erbij. Of kom later op de dag bij ons borrelen. Het is immer gezellig rond de bar, bij de open haard of bij mooi weer op het ruime terras aan het water!

Ook verwelkomen wij U uiteraard ook graag voor een uitgebreide diner. Vraag dan ook eens naar de wijnkaart voor een mooi en passend glas wijn.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 11:30
Wednesday
11:30 - 21:30
Thursday
11:30 - 21:30
Friday
11:30 - 21:30
Saturday
12:00 - 21:30
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:30 - 21:30
Tuesday
11:30 - 21:30

Adres

In De Zotte Wilg
Uiterweg 27a
1431 AA Aalsmeer

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Vergeten groentensoep

Soep van pastinaak en kervelknol afgesmaakt met truffel en cress
€ 6,45

Bouillon

Paddenstoelen bouillon met kruidenflensjes
€ 6,45

Pannetje vissoep van de chef

Vissoep van de chef met brood en kruiden
€ 8,95
Loop je tafel niet mis!

Meer over In De Zotte Wilg, Aalsmeer

Bij café restaurant In De Zotte Wilg gelegen aan de Uiterweg in Aalsmeer kunt U terecht voor de lunch of een uitgebreide diner waarbij u kunt kiezen uit een veelheid aan gerechten uit de Kleine of Grote Kaart of onze Speciale Kaart. De gehele dag door is er natuurlijk koffie en thee of een ander drankje met iets lekkers erbij. Of kom later op de dag bij ons borrelen. Het is immer gezellig rond de bar, bij de open haard of bij mooi weer op het ruime terras aan het water!

Voor recepties, bruisende feesten, lunches, barbecues en diners voor grotere groepen staat café restaurant In De Zotte Wilg voor u klaar om u op maat te adviseren en ervoor te zorgen dat uw partij precies word zoals u dat voor ogen heeft, en beter zelfs!

café restaurant In De Zotte Wilg is iedere dag van de week geopend vanaf 's ochtends 11:00 tot 23:59 uur: U kunt dus eigenlijk altijd In De Zotte Wilg terecht!

107 In De Zotte Wilg Reviews

Uitstekend
5.2/6
107 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Eten:Heel lekker
Wachttijd:Geen wachttijd
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
Sfeer:Uitstekend
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Caroline L.2 dagen geleden · 1 review

Gezellig restaurant, leuke bediening, eten was heerlijk alleen wat weinig groente. Verder alles prima. Heel gezellige avond gehad. Zeker een restaurant waar we terug zullen komen.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Marjorie C.3 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, ruime kaart keuze de bediening was zeer bekwaamd en vriendelijk .Het restaurant straalt een bepaalde rust uit in een sfeervolle omgeving echt top 😊

"Uitstekend"
6/6
Muriel K.15 dagen geleden · 1 review

Ik heb zoals gewoonlijk weer heerlijk gegegeten, de keuze was weer reuze en de smaak zoals altijd goed. Ik vind de Zotte Wilg als lunch locatie voor groepen ook top, maar zoals vandaag voor een lunsj met zijn 2en ook prima . De bediening is ook altijd super vriendelijk. Ik raad de Zotte Wilg altijd aan.