In De Zotte Wilg

CentreInternationaal, Europees, Frans
Uitstekend
5.2/6
114 Reviews
In De Zotte Wilg Aalsmeer image 1
In De Zotte Wilg Aalsmeer image 2
In De Zotte Wilg Aalsmeer image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

Over In De Zotte Wilg

Bij café restaurant In De Zotte Wilg gelegen aan de Uiterweg in Aalsmeer kunt U terecht voor de lunch waarbij u kunt kiezen uit een veelheid aan gerechten uit de Kleine of Grote Kaart of onze Speciale Kaart. De gehele dag door is er natuurlijk koffie en thee of een ander drankje met iets lekkers erbij. Of kom later op de dag bij ons borrelen. Het is immer gezellig rond de bar, bij de open haard of bij mooi weer op het ruime terras aan het water!

Ook verwelkomen wij U uiteraard ook graag voor een uitgebreide diner. Vraag dan ook eens naar de wijnkaart voor een mooi en passend glas wijn.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 11:30
Thursday
11:30 - 21:30
Friday
11:30 - 21:30
Saturday
12:00 - 21:30
Sunday
12:00 - 21:00
Monday
11:30 - 21:30
Tuesday
11:30 - 21:30
Wednesday
11:30 - 21:30

Adres

In De Zotte Wilg
Uiterweg 27a
1431 AA Aalsmeer

Menu highlights

1C7EBA56-AA6F-4A1D-8ECB-DACE554D828B

Voorgerechten

Vergeten groentensoep

Soep van pastinaak en kervelknol afgesmaakt met truffel en cress
€ 6,45

Bouillon

Paddenstoelen bouillon met kruidenflensjes
€ 6,45

Pannetje vissoep van de chef

Vissoep van de chef met brood en kruiden
€ 8,95
Loop je tafel niet mis!

Meer over In De Zotte Wilg, Aalsmeer

Bij café restaurant In De Zotte Wilg gelegen aan de Uiterweg in Aalsmeer kunt U terecht voor de lunch of een uitgebreide diner waarbij u kunt kiezen uit een veelheid aan gerechten uit de Kleine of Grote Kaart of onze Speciale Kaart. De gehele dag door is er natuurlijk koffie en thee of een ander drankje met iets lekkers erbij. Of kom later op de dag bij ons borrelen. Het is immer gezellig rond de bar, bij de open haard of bij mooi weer op het ruime terras aan het water!

Voor recepties, bruisende feesten, lunches, barbecues en diners voor grotere groepen staat café restaurant In De Zotte Wilg voor u klaar om u op maat te adviseren en ervoor te zorgen dat uw partij precies word zoals u dat voor ogen heeft, en beter zelfs!

café restaurant In De Zotte Wilg is iedere dag van de week geopend vanaf 's ochtends 11:00 tot 23:59 uur: U kunt dus eigenlijk altijd In De Zotte Wilg terecht!

114 In De Zotte Wilg Reviews

Uitstekend
5.2/6
114 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Geen wachttijd
Eten:Heel lekker
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Service:Uitstekend
"Uitstekend"
6/6
Victorio F.3 maanden geleden · 1 review

Goed reservering gemaakt. Het was heel makkelijk en betrouwbaar. De personeel was erg vriendelijk en de eten heerlijk. Ik zal zeker terug komen. Ook de restaurant is mooi.

"Uitstekend"
6/6
Gideon d.4 maanden geleden · 1 review

Gezellig en voortreffelijk eten. Het team staat altijd voor je klaar wat je wensen ook zijn. We komen er graag het zit op het mooiste plekje van Aalsmeer

"Uitstekend"
6/6
Caroline L.4 maanden geleden · 1 review

Gezellig restaurant, leuke bediening, eten was heerlijk alleen wat weinig groente. Verder alles prima. Heel gezellige avond gehad. Zeker een restaurant waar we terug zullen komen.