Menu from La Falote
Menu highlights
Tonijnsalade
met boontjes, olijven en citroen
Salade
met krokant gebakken bloedworst, rodekool en appel
Hollandse garnalencocktail
met stokbrood
Mossel stoofpotje
met stokbrood
Meat
Peter’s pen
spies van gerookte varkenshaas en ui met pepersaus - geserveerd met een keuze uit aardappelen, drie soorten warme groenten, salade of compote
Gouda schnitzel
rundvlees met tomaat en gesmolten kaas - geserveerd met een keuze uit aardappelen, drie soorten warme groenten, salade of compote
Gerookt speenvarken beenham
met mosterdsaus (300 gram) - geserveerd met een keuze uit aardappelen, drie soorten warme groenten, salade of compote
Fish
Mosselen
gestoofd op Provençaalse wijze (zonder schelp) - geserveerd met een keuze uit aardappelen, drie soorten warme groenten, salade of compote
Gestoofde kabeljauw
met romige mosterdsaus - geserveerd met een keuze uit aardappelen, drie soorten warme groenten, salade of compote
Twee Sliptongetjes
in roomboter gebakken, met citroen - geserveerd met een keuze uit aardappelen, drie soorten warme groenten, salade of compote
Vegetarian
Kaasfondue
met salade en toetje van de dag (minimaal 2 personen)
Groentengoulash
met rijst of aardappelen
Spaghetti
met champignons en paprikasaus
