Reviews Lindetuin

BinnenstadInternationaal
Uitstekend
5.2/6
440 Reviews
Lindetuin Alkmaar image 1
Lindetuin Alkmaar image 2
Lindetuin Alkmaar image 3
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters

440 Lindetuin Reviews

Lees hier beoordelingen over Lindetuin. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Lindetuin hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Lindetuin.

Uitstekend
5.2/6
440 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Service:Uitstekend
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Uitstekend
Wachttijd:Kort
Eten:Heerlijk
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
Nieuw"Uitstekend"
6/6
Dimitri E.3 dagen geleden · 1 review

Mooi restaurant op een mooie locatie in het centrum van Alkmaar. Veel keuze op de kaart. Eten was erg lekker en een goede en snelle service.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Jacco V.10 dagen geleden · 1 review

Leuk concept met rondes van verschillende soorten gerechten. Heerlijk gegeten. Gezellige sfeer en mooi pand. Het tempo waarin de gerechten gebracht worden is goed. De bediening kan iets vrolijker en vlotter.

Nieuw"Uitstekend"
6/6
Roos B.12 dagen geleden · 1 review

Heerlijk gegeten, vlotte, nette en leuke bediening! Heb heerlijk gezeten aan de bar (wat eigen keuze was). Wijntjes werden tijdig bijgeschonken, borden op tijd weg gehaald en gevraagd voor de volgende gang welke ook snel kwam. Top!

"Uitstekend"
6/6
Marina M.15 dagen geleden · 1 review

Wat een zalig eten en wat een ontzettende attente bediening! T was een top avond! En de borden worden zo prachtig op gemaakt! T is een feestje om hier te eten!

"Uitstekend"
6/6
H.C. A.één jaar geleden · 1 review

Ruime parkeergelegenheid bij Fabers Alkmaar. Eerst een drankje vooraf gedaan wachtende op het andere deel van het gezelschap. Daarna voltallig naar één van de eetzalen van het gebouw met rijke historie. De kaart bood zowel een schare van vis en vlees, waar mijn keuze op het laatste viel. Vooraf gegaan door voor een amuse waar ik het gevoel had, 'er loopt een engeltje over mijn tong' .... en dan hebben we het hier over een amuse. Eénstemmig waren we het erover eens, dat belooft wat .... Voortreffelijk rood gegaard, de 'groente' kon ik weliswaar in een holle kies kwijt, maar dat viel in het niet bij de friet van bijzondere receptuur. Laat de jongens maar schuiven. Oh ja het nagerecht mocht er qua uitvoering ook zeker wezen met een heerlijke drankje toe. Kortom, laat u verrassen met gerechten uit de vaardige handen van deze keukenprinsen. En wij komen hier graag weer terug. H.C. A. - Alkmaar

"Heel goed"
5/6
Astrid B.één jaar geleden · 4 reviews

Na een dagje winkelen, gisteren met z'n vieren heerlijk en gezellig gegeten bij Lindetuin. Heel veel keus en smaakvolle gerechtjes van zeer goede kwaliteit en vriendelijke bediening. Wel is ons opgevallen dat de eerste 3 gangen vrij snel werden opgenomen en het tempo rap was. Prima, want na een dagje shoppen hadden we best "honger" gekregen. Maar vervolgens duurde het steeds langer voordat er iemand langs kwam om de volgende ronde op te nemen en moesten wij zelf de aandacht van de bediening zien te krijgen. Dit hoeft op zich niet storend te zijn, maar wij waren gebonden aan een tijdsbestek van 2,5 uur. Absoluut aan te raden om hier te gaan eten, wij komen ook zeer zeker terug!

"Gemiddeld"
3/6
Erik H.één jaar geleden · 1 review

Vakkundige keuken, de gerechten waren goed bereid en goed op smaak.. Frites en salade horen bij de hoofdgerechten. Wat niet hoort, is ZONDER dat je er bij vermeld dat het extra kost 'tussen neus en lippen door' vragen of er salade of frites bij het hoofdgerecht moeten. Leuk dat het op de kaart staat, maar dat leest natuurlijk niemand. Het 'pushen' ervan komt dilletantistisch en onserieus over (wij vermoeden ook zó maar, dat het personeel het ook ietwat embêtant vindt) en wij vonden het ronduit irritant. - En als je dan tóch bezig bent met het 'uitventen' van frites als bijgerecht, serveer ze dan niet zes (!) minuten voor het doorkomen van het hoofdgerecht - dat is ook niet bijster professioneel. - Akoustiek: doe iets aan het gegalm. - Entrée: Zielig. Maak de weg naar de voordeur gerust iets 'uitnodigender'. - Verlichting: ('groene'zaal) Deed naar onze smaak wat 'kaal' aan. Wat ons betreft: laat niet alles uitgaan van één groot verlichtingselement. Voor ons mag het wat 'intiemer' aan de tafeltjes. - Terwijl een personeelslid aan tafel de bestellingen opneemt zonder enig verder commentaar in beeld verschijnen, iets in zijn achterzak duwen, en zonder enig verder commentaar weer weglopen, draagt niet bij aan een professioneel plaatje. - En oh ja: als iemand zijn bordje heeft leeg gegeten, dan hoef je écht niet iedere(!) keer bij het afruimen te vragen 'of het gesmaakt heeft' . Wij gaan er van uit dat in ons établissement goed en vakkundig gekookt wordt en dat de klant mondig genoeg is om eventuele op- of aanmerkingen te plaatsen. - Overall advies: coach je personeel - en laat zien dat er iemand de zaak in de klauw heeft. (er was geen zichtbare aansturing)

"Uitstekend"
6/6
Martin H.één jaar geleden · 1 review

We hebben heerlijk gegeten in een schitterende en romantische ambiance! Vriendelijke en attente bediening. Het was een dinsdagavond en daarom waarschijnlijk niet zo druk. Gerechten worden mooi gepresenteerd en kwaliteit is hoog. Voorgerechten rundercarpaccio en bisque de hommard lekker. De tournedos waren perfect: zacht, heerlijk van smaak en echt medium gebakken zoals ik had gevraagd. Dat is elders vaak anders. Mijn vrouw had surf & turf gekozen en dat was een perfecte combinatie van tournedos met de kreeft die zacht en heerlijk wit vlees had. Ook desserts prachtig opgemaakt. Ik koos voor Heavenly Strawberry en mijn vrouw Deconstructed Cheesecake, heerlijk. Echte aanraders! Al met al een geweldige dinner experience. Het is een combinatie van de hoge kwaliteit van gerechten, een goede professionele bediening en een perfecte lokatie in een monumentaal pand. Daarnaast zijn de prijzen ten opzichte van de kwaliteit heel redelijk.

"Uitstekend"
6/6
Astrid B.8 maanden geleden · 4 reviews

De kwaliteit van het eten was wederom erg goed , smaakvol en prachtig opgemaakt. Vlotte en vriendelijke bediening. Het enige wat mij is tegen gevallen was het nieuwe gerecht de truffelrisotto, deze is naar mijn inzien veel te vet/machtig en smaakt meer naar een champignon ragout. Gelukkig staan er genoeg heel veel andere heerlijke gerechten op de kaart en blijft De Lindetuin een echte aanrader.

"Uitstekend"
6/6
Marit S.één jaar geleden · 3 reviews

Wij hebben heerlijk gegeten! De borden waren erg mooi opgemaakt met zoveel details, bijna zonde om op te eten. Tournedos was om te smullen en het toetje van appel ook super! De bediening was erg aardig en ook de inrichting is erg smaakvol. We komen zeker terug en raden Fabers aan iedereen aan!