Meneer en Mevrouw Keus Amsterdam image 1
Meneer en Mevrouw Keus Amsterdam image 2

Meneer en Mevrouw Keus

Uitstekend
5.3/6
7 Reviews

Over Meneer en Mevrouw Keus

Meneer & Mevrouw Keus zijn uit liefhebberij een restaurant begonnen waar gegeten kan worden maar waar ook meegenomen kan worden (gewoon omdat zij datt leuk vinden) aan de Bilderdijkstraat 140 in Amsterdam West. De visie van het restaurant is dat wij maken wat u lekker vindt. Tenslotte maakt Meneer & Mevrouw Keus daar waar mogelijk gebruik van biologische en duurzame producten.

Meneer & Mevrouw Keus is van oorsprong een catering bedrijf dat graag met u in gesprek gaat en luistert naar uw ideeen en wensen. Omdat eten hun passie is praten zij er graag met u over. Meneer & Mevrouw Keus kunnen u de zorgen met betrekking tot het organiseren van uw event volledig uit handen nemen of indien u dat wenst bloksgewijs (Food/beverage, inrichting, mastiek en/of personeel).

Meneer & Mevrouw Keus kan van diverse locaties gebruik maken, zoals:
Felix Meritis (keizersgracht)
Rederij belle (Authentieke salonboten)
Muiden Maritiem (divers zeilboten)

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 08:00
donderdag
08:00 - 22:00
vrijdag
08:00 - 22:00
zaterdag
08:00 - 22:00
zondag
Gesloten
maandag
08:00 - 22:00
dinsdag
08:00 - 22:00
woensdag
08:00 - 22:00

Adres

Meneer en Mevrouw Keus
Bilderdijkstraat 140
1053 LA Amsterdam
Loop je tafel niet mis!

7 Meneer en Mevrouw Keus Reviews

Uitstekend
5.3/6
7 Reviews
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Heel goed
Service:Heel goed
Eten:Heel lekker
Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"6/6
Peter S.2 jaar geleden · 5 reviews

Erg leuke ontdekking! Vriendelijke bediening, heerlijke producten, en simpel maar erg goed eten. We komen zeker terug!

"Uitstekend"6/6
Carlo L.3 jaar geleden · 1 review

Bij het binnenkomen dachten we dat we niet veel moesten verwachten. Na het voorstellen van de menu (geschreven op oude broodsnijplanken) was onze "goesting" erg groot. We zijn gestart met een Keus plank, wat was dit lekker zelf gemaakte pesto, een potje olijven, potje tonijnsla, linzensoep, gerookte ham, en chorizo en kaas. Als hoofdschoten hadden we gekozen voor varkenswangetjes met pasta parels dit was gewoon top, vlees boterzacht, smaakbom en daar een salade bij. Ik kan dit restaurant maar 1 tip geven doe zo verder en durf!!! Dank u zelden zo aangenaam verrast geweest!!!

"Uitstekend"6/6
Hedwig S.3 jaar geleden · 1 review

Heerlijk eten goede lokatie (niet ver van nieuwe de la Mar). Leuk buiten zitten, aardige bediening! We komen terug en kunnen het aanbevelen. Bonton kado kaart geldig.

"Heel goed"5/6
Dennis K.3 jaar geleden · 1 review

Leuk en gezellig eetcafe/restaurant. Keuze op de kaart is beperkt, maar de gerechten, veelal biologisch, zijn (h)eerlijk en kennen een goede prijs/kwaliteitverhouding. Tijd tussen de gerechten was precies goed en de bediening was vriendelijk en behulpzaam.

"Heel goed"5/6
Roos S.3 jaar geleden · 1 review

De tuin is super knus en gezellig, het eten erg lekker, zeker voor de prijs die je er voor betaald. Je proeft dat er aandacht aan is besteed en de gerechten zijn origineel en smaakvol. Bediening was ook erg vriendelijk dus al met al een hele goede ervaring!

"Goed"4/6
Thomas D.3 jaar geleden · 1 review

Leuke ambiance, zeer relaxt terrasin de tuin. Voorgerecht lekker en goed. Hoofdgerecht: Bizar grote porties met zeer goede prijs, niveau van de keuken eetcafe+. Goede huiswijn.

"Heel goed"5/6
danielle e.3 jaar geleden · 1 review

Het eten was goed en de bediening was vriendelijk. Fijn