Quandoo
(NL) Nederlands
5.5 /6 Geweldig 4 Beoordelingen

Osteria Sala Federico

Kralingen-Crooswijk Italiaans €€€ +100
Reserveren
Aanvraag
-
1 persoon
+
{{ capacity }}
Wilt u reserveren voor een grotere groep? Dien hier een aanvraag in!
{{ request.date | date: 'mediumDate'}}
{{ discount.name }}
-
{{time.date | date: 'HH:mm'}} | -{{request.discount.value}}%
+
Er is geen reservering beschikbaar voor deze zoekopdracht.
{{time.date | date: 'HH:mm'}}
{{ discount.name }}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{time | date: 'HH:mm'}}
{{ request.area.name }} Selecteer uw keuze
{{ area.name }}
Dit is het enige beschikbare mogelijkheid

Over Osteria Sala Federico

Osteria Sala Federico, gelegen aan de Oostzeedijk in Rotterdam, is de perfecte plek voor een heerlijk Italiaans diner in een fijne Italiaanse huiskamersfeer. Het restaurant heeft een open keuken, waardoor u kunt zien hoe de lekkere gerechten klaargemaakt worden. Kwaliteit en passie staan hoog in het vaandel bij Osteria Sala Federico en dat is zeker terug te proeven in de smaakvolle gerechten. Kom langs en geniet van een authentieke Italiaanse avond. Een echte aanrader voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 18:00 - 22:00
  • Donderdag 18:00 - 22:00
  • Vrijdag 18:00 - 22:00
  • Zaterdag 18:00 - 22:00
  • Zondag 16:30 - 22:00
Osteria Sala Federico, Oostzeedijk Beneden 227, 3061 VV Rotterdam

4 Beoordelingen

5.5 /6 Geweldig 4 Beoordelingen
Wachttijd: Gemiddeld
Eten: Heerlijk
Atmosfeer: Zeer aangenaam
Service: Vriendelijk
Prijs-Kwaliteitverhouding: Gunstig
Geluidniveau: Gemiddeld
2 6
2 5
0 4
0 3
0 2
0 1
1 beoordeling tot nu toe 5
08.06.2016 07:41

Wat ons betreft komt dit het dichts bij origineel Italiaans eten (niet ver-Nederlandst en met Italiaanse ingrediënten). Er worden redelijke prijzen gevraagd. Het menu systeem is normaal, maar voelt nog steeds oneerlijk. Als je niet van een dessert houdt, dan ben je een probleem. Er wordt altijd een dessert berekend, want als je de gerechten apart afrekend betaal je hetzelfde of zelfs meer dan dat je de menuprijs inclusief dessert betaald. Of je het dessert opeet (sterk aan te raden!) of niet. Als je een fles wijn besteld dan wellicht voor het inschenken naar de prijs vragen. Ik heb er geen moeite mee, maar kan me voorstellen dat sommige mensen achteraf onaangenaam verrast worden omdat ze zich niet realiseerde dat ze een fles drinken met dezelfde prijs als het menu. Sterk aanbevolen voor liefhebbers van Italiaans eten die het accepteren om in een soort huiskamerrestaurant te eten.

1 beoordeling tot nu toe 6
28.03.2017 09:21

Geweldige avond gehad en zalig gegeten ! Diverse gerechten die we hebben gedeeld met vier personen. Pure producten en heel divers. Precies zoals het moet zijn in Italie. En wat een super personeel. Klein team en zoveel werk verzetten. Super !

1 beoordeling tot nu toe 6
05.06.2016 00:35

Inmiddels vijf keer hier gegeten, en nog steeds mijn favoriete restaurant in Rotterdam. Altijd ontzettend lekker en aardige mensen. Blij dat ik op loopafstand woon. Vooral De pasta met kreeft was vanavond erg goed!

1 beoordeling tot nu toe 5
04.08.2017 13:26

Top gerechten! Organisatorisch kan het iets handiger maar culinair uitmuntend. Wachttijden aan de lange kant en daar is het meubilair niet op berekend. De wijze waarop de gerechten worden uitgelegd is heel aangenaam en sfeervol.