Osteria Sala Federico Rotterdam image 1
Osteria Sala Federico Rotterdam image 2

Osteria Sala Federico

Kralingen-Crooswijk · Italiaans · 
Uitstekend
4.7/6
6 Reviews

Over Osteria Sala Federico

Osteria Sala Federico, gelegen aan de Oostzeedijk in Rotterdam, is de perfecte plek voor een heerlijk Italiaans diner in een fijne Italiaanse huiskamersfeer. Het restaurant heeft een open keuken, waardoor u kunt zien hoe de lekkere gerechten klaargemaakt worden. Kwaliteit en passie staan hoog in het vaandel bij Osteria Sala Federico en dat is zeker terug te proeven in de smaakvolle gerechten. Kom langs en geniet van een authentieke Italiaanse avond. Een echte aanrader voor liefhebbers van de Italiaanse keuken.

Openingstijden

Vandaag open - Opent om 18:00
zaterdag
18:00 - 22:00
zondag
16:30 - 22:00
maandag
Gesloten
dinsdag
Gesloten
woensdag
18:00 - 22:00
donderdag
18:00 - 22:00
vrijdag
18:00 - 22:00

Adres

Osteria Sala Federico
Oostzeedijk Beneden 227
3061 VV Rotterdam
Loop je tafel niet mis!

6 Osteria Sala Federico Reviews

Uitstekend
4.7/6
6 Reviews
Wachttijd:Gemiddeld
Eten:Heerlijk
Geluidsniveau:Gemiddeld
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Sfeer:Heel gezellig
Service:Heel goed
"Heel goed"5/6
John d.2 jaar geleden · 1 review

Wat ons betreft komt dit het dichts bij origineel Italiaans eten (niet ver-Nederlandst en met Italiaanse ingrediënten). Er worden redelijke prijzen gevraagd. Het menu systeem is normaal, maar voelt nog steeds oneerlijk. Als je niet van een dessert houdt, dan ben je een probleem. Er wordt altijd een dessert berekend, want als je de gerechten apart afrekend betaal je hetzelfde of zelfs meer dan dat je de menuprijs inclusief dessert betaald. Of je het dessert opeet (sterk aan te raden!) of niet. Als je een fles wijn besteld dan wellicht voor het inschenken naar de prijs vragen. Ik heb er geen moeite mee, maar kan me voorstellen dat sommige mensen achteraf onaangenaam verrast worden omdat ze zich niet realiseerde dat ze een fles drinken met dezelfde prijs als het menu. Sterk aanbevolen voor liefhebbers van Italiaans eten die het accepteren om in een soort huiskamerrestaurant te eten.

"Uitstekend"6/6
Heleen S.één jaar geleden · 1 review

Geweldige avond gehad en zalig gegeten ! Diverse gerechten die we hebben gedeeld met vier personen. Pure producten en heel divers. Precies zoals het moet zijn in Italie. En wat een super personeel. Klein team en zoveel werk verzetten. Super !

"Heel goed"5/6
Leendert F.6 dagen geleden · 1 review

Super leuk restaurant met gezellige ambiance. Je miet geen haast hebben en dat maakt het juist ook leuk. Eten was goed, wijn heerlijk en erg levendig met de open keuken waardoor je helemaal in de sfeer wordt meegetrokken. Wel redelijk stevig geprijsd.

"Uitstekend"6/6
Laura B.2 jaar geleden · 1 review

Inmiddels vijf keer hier gegeten, en nog steeds mijn favoriete restaurant in Rotterdam. Altijd ontzettend lekker en aardige mensen. Blij dat ik op loopafstand woon. Vooral De pasta met kreeft was vanavond erg goed!

"Heel goed"5/6
Frits M.8 maanden geleden · 1 review

Top gerechten! Organisatorisch kan het iets handiger maar culinair uitmuntend. Wachttijden aan de lange kant en daar is het meubilair niet op berekend. De wijze waarop de gerechten worden uitgelegd is heel aangenaam en sfeervol.

2 Personen
Dit restaurant heeft geen beschikbaarheid.
Vandaag (zaterdag)
maart 2018
m
d
w
d
v
z
z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Kies een tijd: