Reviews Parels

CentrumInternationaal
Uitstekend
5.2/6
81 Reviews
Gratis en snelle reserveringEen tafel is zo gereserveerd
Tevreden klantenMeer dan 100 miljoen voldane eters
Dit restaurant is niet langer online te boeken met Quandoo
Aanbevolen restaurants
Bekijk 5 restaurants dichtbij die u wel kunt boeken:

Lindetuin

Binnenstad
5.1/6559
Lindetuin

Solo Eten & Drinken

Centrum
4.8/6158
Solo Eten & Drinken

81 Parels Reviews

Lees hier beoordelingen over Parels. Al deze reviews zijn geschreven door mensen die bij Parels hebben gegeten. Bij Quandoo willen we transparant zijn en delen wij alleen ervaringen van gaster die gegeten hebben bij Parels.

Uitstekend
5.2/6
81 Reviews
Sfeer:Heel gezellig
Prijs-kwaliteitsverhouding:Goed
Eten:Heerlijk
Service:Uitstekend
Geluidsniveau:Rustig
Wachttijd:Kort
Sorteren op:Meest nuttig
  • Meest nuttig
  • Als beste beoordeeld
  • Nieuwste eerst
"Uitstekend"
6/6
Marian v.2 jaar geleden · 1 review

Heel goed, heel vriendelijk dus geslaagd en voorherhaling vatbaar! Prijs iets te hoog. We hadden met z'n 4-ren een 3 gangen menu samengesteld voor 29,50 p.p. Maar moesten toch 165 euro afrekenen. De drankjes waren dus prijziger dan we verwacht hadden!

"Uitstekend"
6/6
Joost V.2 jaar geleden · 1 review

Wat een gezellig restaurant in het centrum van Haarlem. We hebben er heerlijk gegeten en de bediening was ook goed en snel. Echt een aanrader!

"Uitstekend"
6/6
Marjolein v.2 jaar geleden · 1 review

Leuke sfeer en lekker eten. Eerst lekker op het terras een drankje gedronken in de zon en daarna binnen heerlijk gegeten. Prijs-kwaliteit verhouding is ook goed!

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Vriendelijke bediening, heerlijk eten, redelijke prijzen Ondanks grote drukte altijd voldoende aandacht. Gezellige uitstraling, garderobe bleek door slechte weer wat beperkt. Werd door personeel echter goed opgevangen.

"Heel slecht"
1/6
D G.2 jaar geleden · 1 review

Ondanks een ruim van te voren boeking voor de eerste kerstdag, bleek bij aankomst dat het restaurant dubbele boekingen had gemaakt om zoveel mogelijk inkomsten te kunnen werven. Gelijk na binnenkomst was het er enorm druk. Wij waren iets te vroeg en werden tijdelijk aan een tafel aan de gangpad gezet. Er bleven mensen binnen komen die gereserveerd hadden, maar nog geen tafel konden krijgen. Sommige mensen werden gevraagd later terug te komen. Omdat wij moesten wachten kregen wij een drankje van het huis aangeboden. Toen deze werd gebracht gooide de ober (voornamelijk door de enorme drukte en geduw van mensen) een vol glas bier over een vrouw van ons gezelschap heen. Haar best gedaan om er mooi uit te zien, belande in een klets natte jurk en schoenen. Ondanks toezeggingen dat onze tafel snel klaar zou zijn, besloten wij om half negen het restaurant te verlaten. De drukte bleef maar toenemen en er was net geen sprake van verdrukking. Naast het feit dat wij ondanks reservering lang op onze tafel moesten wachten, bleek ook dat mensen ontzettend lang op hun eten moesten wachten. Het restaurant kon de reserveringen die zij zelf gemaakt hadden duidelijk niet aan. Mede door de drukte en het dicht tegen elkaar aan zitten van de gasten was er absoluut geen sfeer, oftewel kerstsfeer te proeven. Onze kerstavond leek door de slechte reservering van Parels in het water te vallen. Gelukkig was er in het restaurant naast Parels een reservering afgezegd en konden wij daar terecht. Dit betreft de Franse bistro Toujours. Wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Er was duidelijk geen sprake van over reservering, men had een mooie rustige tafel voor ons. Het eten was voortreffelijk en wij hebben dankzij dit restaurant een leuke en gezellige kerstdiner gehad. Het is jammer dat restaurant Parels, alleen om zoveel mogelijk geld om te zetten, geen rekening houdt met het feit dat men juist op kerstavond graag leuk en rustig willen eten en niet snel omdat de volgende lading gasten zitten te wachten. Zij hadden kunnen verwachten dat daardoor de nieuwe reserveringen lang moesten wachten. Deze ervaring bij Parels was in die mate negatief dat ik (terwijl ik met enige regelmaat uit eten ga) nooit meer een tafel bij Parels zal reserveren. Doordat ik alleen maar een uur in extreme en verdrukkende drukte heb moeten wachten op een tafel heb ik daar niet kunnen eten en kan ik over de kwaliteit van het eten niets zeggen.

"Uitstekend"
6/6
Daphne B.2 jaar geleden · 1 review

Parels staat voor lekker eten, goede bediening en gezellige sfeer. En dit alles met een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik eet minimaal 1x per maand bij Parels en kan me er iedere keer weer op verheugen.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Een gezellig en leuk restaurant, lekker eten voor een prima prijs. Soms merk je als gast iets teveel dat de bediening het druk heeft maar buiten dat is er echt niets op te merken over Parels, behalve dat het wat ons betreft altijd een gezellige avond met lekker eten is.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Parels is een restaurant waar je voor een normale prijs van een heerlijk 3-gangendiner kunt genieten. Altijd een vriendelijke bediening en een gevarieerde menukaart. Steeds weer een heerlijke ervaring.

"Uitstekend"
6/6
(deleted) X.2 jaar geleden · 1 review

Wij hebben er weer heerlijk gegeten. Alles is altijd perfect verzorgd bij Parels. Altijd een mooie menu kaart met 3 gerechten voor €29.95 Heel erg vriendelijke bediening.

"Heel goed"
5/6
Jolanda S.2 jaar geleden · 1 review

Het eten was erg lekker! Aanrader: de eendenborst. Sfeer prima. Aardig personeel. Enige minpuntje: we zaten aan een hoge tafel tegenover de bar en daar is de bewegingsruimte aan de kant van het muurtje een beetje krap. Het was erg druk waardoor er veel mensen aan de bar zaten dus je kon ook niet echt veel opschuiven. Verder erg gezellig en goed gegeten.