Menukaart van Pasta Vino
Menu highlights
Heeft de volgende opties:
Vegetarisch
CAPRESE DI BUFALA
Buffel mozzarella met tomaat en basilicum
CARPACCIO DI TONNO
Dun gesneden tonijn met rucola, kappertjes en fijngesneden uitjes
GAMBERONI AGLIO OLIO E VINO BIANCO
Gamba’s (3 stuks) gebakken in verse knoflook, olijfolie en witte wijn
Salades
INSALATA DI POMODORI
Tomaten salade
INSALATA DI TONNO
Gemengde salade met tonijn
INSALATA PASTA VINO
Gemengde salade met mozzarella en rucola
SPAGHETTI AGLIO OLIO E PEPERONCINO
Spaghetti met olijfolie, knoflook en pikante pepers
TORTELLONI DELLO CHEF
Verse Torteloni gevuld met ricotta en eekhoorntjesbrood in een saus van verse tomaat, rucola en parm
TRIANGOLI PESCE SPADA CON CARPACCIO DI TONNO
Driekhoekspasta gevuld met zwaardvis in een saus van tomaat, room, garnalen en zalmsnippers met toni
Specialiteiten
PIZZA 4 STAGIONI
Pizza met tomaat, mozzarella, uiten, paprika, salami en champignons
PIZZA CHEF
Pizza met tomaat, mozzarella, pikante worst, ham en rucola
PIZZA FRUTTI DE MARE
Pizza met tomaat en verse zeevruchten
Meer informatie over het restaurant: Pasta Vino
Trattoria Pasta Vino, gelegen aan de sumatrakade op het Java-eiland in Amsterdam, kun je gerust ‘een stukje Napels in Amsterdam’ noemen. Het wordt gerund door familie Gervasio en koken is altijd al een familiepassie geweest. Bij Pasta Vino kun je terecht voor vers en gezonde Italiaanse gerechten zonder poespas. Ook streeft Pasta Vino naar eerlijk Italiaans eten en dat is niet onopgemerkt gebleven. Geniet van overheerlijke vleesgerechten, verse vis, en natuurlijk zelfgemaakte pasta’s en pizza’s. Reserveer vandaag nog een tafeltje in het gezellige trattoria Pasta Vino.
Veelgestelde vragen
Heeft het restaurant Pasta Vino parkeergelegenheid?
Heeft Pasta Vino zitgelegenheid buiten?
Wil je een tafel reserveren bij Pasta Vino?
Alsof je in Napels eet. Eerlijk Italiaans eten in een trattoria op het Java-eiland. 37 jaar geleden in is familie Gervasio in Nederland aangekomen en ze zijn nooit meer de keuken uitgeweest. Koken en samen eten. Het bestaan van de hele familie Gervasio draait er om. Vader, moeder, zoons en dochters. Zoon Giovanni is de drijvende kracht achter Trattoria Pasta Vino. Op 12-jarige leeftijd was hij al een druk baasje in de bediening van het familierestaurant, en tien jaar later druk in de keuken. Trattoria Pasta Vino, geopend in mei 2002 op het Java-eiland, is zijn eerste eigen zaak. Klantenkring langzaam opgebouwd. Verse producten. Echt goed vlees, verse vis, en natuurlijk zelfgemaakte pasta’s en pizza’s. Vader en moeder helpen nog steeds een handje. En wie van wijn houdt drinkt bij Pasta Vino uitstekend.
Bij Trattoria Pasta Vino kun je terecht voor heerlijke authentieke Italiaanse gerechten zoals carpaccio, grote variatie aan pasta’s, lasagna’s, pizza’s en uitstekende wijnen. Met een zeer gezellige en professionele bediening wordt u altijd warm onthaald in het restaurant. Het restaurant straalt een zeer fijne en warme ambiance uit waar u zich snel thuis voelt in het restaurant. Wees welkom en boek online uw tafel bij Pasta Vino!
