Looks like something didn't load right, please reload this page.
Restaurants
Veldhoven
Centrum
Restaurant Red Moon

Restaurant Red Moon

Foto's van restaurant Restaurant Red Moon in Centrum, Veldhoven
Restaurant Red Moon is nog niet reserveerbaar via Quandoo. Om een tafel te reserveren kun je contact opnemen met het restaurant via onderstaande gegevens. Bekijk de openingstijden en reserveer, zodat je verzekerd bent van een plek.

Over Restaurant Red Moon

Familievriendelijk ✨
Geschikt voor groepen 🎉
Kaartbetaling
Parkeermogelijkheden
Zitplaatsen buiten
Nu open
-
Sluit om 22:00
Thursday
12:00 - 22:00
Friday
12:00 - 22:00
Saturday
12:00 - 22:00
Sunday
12:00 - 22:00
Monday
12:00 - 22:00
Tuesday
Gesloten
Wednesday
12:00 - 22:00

Meer informatie over het restaurant: Restaurant Red Moon

Restaurant Red Moon in Veldhoven serveert de lekkerste Japanse gerechten met een moderne twist: zo proef je ook Franse invloeden terug. Dankzij het all-you-can-eat recept kan iedereen smullen van zijn of haar lievelingsgerechten en gaat iedereen met een glimlach weer de deur uit. Bij deze zaak aan de Van Vroonhovenlaan bereiden ze onder andere een scala aan verse sushi voor je, zoals nigiri, temaki en uramaki. Op de kaart van Restaurant Red Moon wordt goed uitgelegd wat precies wat is. Tevens kun je genieten van gegrilde gerechten, poké bowls, noodles en andere specialiteiten. Zowel vis-, vleeseters en vegetariërs kunnen hier in het centrum van Veldhoven op Aziatisch avontuur, er is meer dan genoeg te proeven!

Veelgestelde vragen

Heeft het restaurant Restaurant Red Moon parkeergelegenheid?

Ja, het restaurant Restaurant Red Moon heeft Privéparkeerplaats.

Heeft Restaurant Red Moon zitgelegenheid buiten?

Ja, Restaurant Red Moon heeft zitgelegenheid buiten.

Wil je een tafel reserveren bij Restaurant Red Moon?

Waarom is Restaurant Red Moon zo populair? Heerlijk Japans eten en drinken zorgen ervoor dat gasten terugkomen bij Restaurant Red Moon. Gelegen in Centrum in Veldhoven, serveert Restaurant Red Moon gerechten zoals Frans, Aziatische fusion. Ontdek wat Restaurant Red Moon onderscheidt van andere restaurants in Veldhoven en reserveer vandaag nog een tafel om van je volgende maaltijd te genieten!

Restaurants in de buurt